Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

trkn0709 trkn0709 naptın ses ver :)

aynen canım ben de hiç inanmam onlara.
🙈 Yok yaaa efsane bu söylentiler 😬😬, bende tam tersi oldu. Kızımda hamile olduğumu bilecek kadar bulantı ve bir iki kusma olmuştu. Ve söylenenin aksine ekşi hiç aramamıştım ki limonu kabuğuyla, can eriği kiloyla yiyen ben.
Oğlumda 7. Haftada başlayıp 20. Haftaya kadar sabah 8 de boş mideye başlayıp yatana kadar ne yersem çıkarıyordum. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮Sonraki dört haftada ara ara kusarak 24 haftayı tamamladık. Ve erik çıkana kadar limonu kabuğuyla yedim, erik çıkınca da cebinde çekirdek çerez taşıyanlar gibi erik torbalarıyla dolaştım.

ayyyyiiiii 10. gün bi dikkatli bakalım kız malum benim 10. günde testte çıkmıştı :)
Kaldı son 6 :)))) son günler geçmek bilmiyor 😅 Papatyamaviss Papatyamaviss

Kız maşallah maşallah :) istersen yap kan testi ama daha çok miniktir.
Eki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim

trkn0709 trkn0709 naptın ses ver :)

aynen canım ben de hiç inanmam onlara.

ayyyyiiiii 10. gün bi dikkatli bakalım kız malum benim 10. günde testte çıkmıştı :)

Kız maşallah maşallah :) istersen yap kan testi ama daha çok miniktir.
Yaaaaa inşallah vardır kuzummm ben 12. Gün yapacağım testi yani pazar günü🤩🤩🤩

Kuzum kasık bel kalça ağrım çok fazla en belirgin belirtim bu bir de akıntım çok. İnşallah vardır bebişin test yaptın mı
aynı şekilde benimde ped koydum biliyor musun akıntı için çünkü günlük ped dayanmıyor , yaklaşık 10 gündür bel kasık ve karın ağrım var kabızlığım vardı bugün bitti şükür oda henüz yapmadım ben test 7 gün geçsin diye bekliyorum

X