Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Sağlıklı çatlaması ıcın kaç mm olmalı

Aslında ben de beklemeden yanayım ama bugün eşimle ilişkimizin 5. Yılı ona süpriz yapmak istiyorum biraz aklım karıştıı
Canım ben 20 ile öğrenmiştim 2 gün sonra aynı yer aynı saatte bida kan verdim 40 çıktı sonra 1 hafta hiç kan vermedim hesapladım 160 felan çıkması gerekiyordu gidip kan verdim 400 çıktı ondan sonra sağlıklı bu kesin diyip tahmini betanın 3000 olacağını düşündüm zamanda kese görmeye gittim madem sürpriz yapmak istiyorsun sende böyle yap bide senin daha belirgin çizgin muhtemelen 50 üstü gelir

Tamam kuşum çok sağol ben de geçen ay 14le öğrendim kimyasalımı çizgi bu kadar belirgin değildi inşallah bu sefer sağlıklı olur

Eki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
Aneeee gördüm kız valla gördum neden bu kadar şaşırdım çünkü ben bu konuda vasatım şimdiye kadar kızların attığı testte hiç görmüyordum evet evet biliyorum bende sorun var aayyy çok güzel yaaa masallah canım benim çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin darısı bana ve isteyen bütün herkesin başına

Aynen böyleymiş canim.
Yılın 12 ayı da hamile kalmaya müsait değilmiş yapımız.
Yumurta denk gelecek
Kaliteli sperm denk gelecek
Nasip olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…