- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.581
Sağlıklı çatlaması ıcın kaç mm olmalıKüçük çatlayan dediği kalitesiz olan yumurta ama aynı döngü içinde hem küçük hem büyük çatlamaz bence lh artarsa büyük olan öncelikli çatlar catlamazsa da kistlesmistir. Yani sonuç olarak her ay yumurta catlar ama bazıları dollenmez her ay hamile kalamadığımız gerçeği gibi. Ben bi ara incir yedim duzenli, zaten erken ovulasyonu olan biriydim. Yumurtam 18-19 mm catlamaya başladı. O yumurta bariz kalitesizdi. Ve haliyle gebelik de oluşmadı.
Ben olsam beklerım askım zaten var yanı söyle güzel bı değer çıksın dıyeSağol canım benimm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ay ayyyMaşallah kuzuyaaa, sağlıkla gelsin annesi
Aslında ben de beklemeden yanayım ama bugün eşimle ilişkimizin 5. Yılı ona süpriz yapmak istiyorum biraz aklım karıştııBen olsam beklerım askım zaten var yanı söyle güzel bı değer çıksın dıye
Canım ben 20 ile öğrenmiştim 2 gün sonra aynı yer aynı saatte bida kan verdim 40 çıktı sonra 1 hafta hiç kan vermedim hesapladım 160 felan çıkması gerekiyordu gidip kan verdim 400 çıktı ondan sonra sağlıklı bu kesin diyip tahmini betanın 3000 olacağını düşündüm zamanda kese görmeye gittim madem sürpriz yapmak istiyorsun sende böyle yap bide senin daha belirgin çizgin muhtemelen 50 üstü gelirAslında ben de beklemeden yanayım ama bugün eşimle ilişkimizin 5. Yılı ona süpriz yapmak istiyorum biraz aklım karıştıı
Tamam kuşum çok sağol ben de geçen ay 14le öğrendim kimyasalımı çizgi bu kadar belirgin değildi inşallah bu sefer sağlıklı olurCanım ben 20 ile öğrenmiştim 2 gün sonra aynı yer aynı saatte bida kan verdim 40 çıktı sonra 1 hafta hiç kan vermedim hesapladım 160 felan çıkması gerekiyordu gidip kan verdim 400 çıktı ondan sonra sağlıklı bu kesin diyip tahmini betanın 3000 olacağını düşündüm zamanda kese görmeye gittim madem sürpriz yapmak istiyorsun sende böyle yap bide senin daha belirgin çizgin muhtemelen 50 üstü gelir
Gercektenmıı ulan çok duygusallm gözlerim doldu ağlıdan sımdıAslında ben de beklemeden yanayım ama bugün eşimle ilişkimizin 5. Yılı ona süpriz yapmak istiyorum biraz aklım karıştıı
KızçemmGercektenmıı ulan çok duygusallm gözlerim doldu ağlıdan sımdı
Eki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
MaşAllah güzel ilerlesin canım..şimdi kan vere bilirsinEki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
Aneeee gördüm kız valla gördumEki Görüntüle 3172843
Ben oluyorum ve devam ediyorum canım maddi manevi bana çok iyi geliyor çok şükür hatta haftaya yine randevu alcam reglm bitmesini bekliyorum bu sefer sülük de vurdurmak istiyorum inşallahKizlarr hacamat olan veya olmayı planlayan var mı
Aynen böyleymiş canim.Diyorlar ki vücudumuzun ürettiği ve çatlayan her yumurta olgun değil. O yüzden dollenmemis oluyo vücuttan atılıyor. Dollenebilecek olgun ve büyük yumurta lazım. ovülasyon testi küçük çatlayani da pozitif büyük olup çatlayani da pozitif çıkarabilir. Neyse gece gece devrelerim yandı zatibu konuyu daha bilimsel olarak araştırdıktan sonra gündeme getireyim
cıkar tabıkıde kuzum gec ymurtlama falan yoksaArkadaslar gunaydin benim 5 aralikta adet olmam grrekiyordu olmadim test yapsam sizce cikarmi yoksa erkenmi
Yumurtlamanın ustunden 10 gün geçtiyse çıkar canim.Arkadaslar gunaydin benim 5 aralikta adet olmam grrekiyordu olmadim test yapsam sizce cikarmi yoksa erkenmi
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 3172843
Acikcasi korkiyorum canim hic belirtide yok goguslerde hassasiyet falan hic yok sadecd gunum gecti okadar tabi daha oncesindede 2 tane dusuk var arastirma falan da yapmadim hayirlisi artikYumurtlamanın ustunden 10 gün geçtiyse çıkar canim.
Amin canım benimCanım hayırlı uğurlu olsun inşallahdarısı isteyen herkesin başına