- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.561
Evrende bıktı sürekli benim isteklerimdenDur bak benimkine az kaldı belli olucak..zaten hamişimarkamcada sen geliyorsun ikimiz çıkarız Evrene mesaj gönderiyorum
Kız öyle deme..ben yatak odamda aynama rujla yazmışım ben yeniden hamileyimEvrende bıktı sürekli benim isteklerimdenahahhah ben takvimime baktım da perşembe be veya cuma bat günü gösteriyor.pazara kadar olmazsam yoksa da var dicem ya yeter artık
Yeaaa çok tatlısın.senin bat ne zaman dıKız öyle deme..ben yatak odamda aynama rujla yazmışım ben yeniden hamileyimAllah'tan odaya başka giren yok
Sende kuzum.8 canımYeaaa çok tatlısın.senin bat ne zaman dı
Ozaman gelmesin gelmekte olanSende kuzum.8 canım
Amiin kuzumOzaman gelmesin gelmekte olangelmesi gereken gelsin Amiiiiin
Aynı marka testte ilerlemesini görmeliyiz canım çünkü hepsinin ölçme hassaslık derecesi farklı olabiliyor bence bugün kan ver istersenGünaydın hanımlarben testi bugünde yaptım en alataki bugüne ait ama neden hala silik kızlar yeni olduğu içinmi
Bence kan ver o şekilde HCG değerin yükselip yükselmediğini daha kolay anlaşılırGünaydın hanımlarben testi bugünde yaptım en alataki bugüne ait ama neden hala silik kızlar yeni olduğu içinmi
Evet usülüne ve gününe uygun şekilde yapılmasını istiyorum zaten. Kayseri’de yaşıyorum ben vardır burada biraz araştırayım bulurum İnşAllahEşim geçen yıl iki kez yaptırdı o sırtından başından pıhtılı kanın çıktığını gördükçe ben rahatladım valla eşim çok rahatladığını söylüyor.ben de yaptırmak istiyordum ama bayan hoca bulamadım buralarda.bizim üroloğumuz bile tavsiye etti eşime artık altarnetip tıp olarak kullanılıyor dedi.ama işin ehlini bulun siz bilirsiniz yinede duayla yapılması daha güzel
Küçük çatlayan dediği kalitesiz olan yumurta ama aynı döngü içinde hem küçük hem büyük çatlamaz bence lh artarsa büyük olan öncelikli çatlar catlamazsa da kistlesmistir. Yani sonuç olarak her ay yumurta catlar ama bazıları dollenmez her ay hamile kalamadığımız gerçeği gibi. Ben bi ara incir yedim duzenli, zaten erken ovulasyonu olan biriydim. Yumurtam 18-19 mm catlamaya başladı. O yumurta bariz kalitesizdi. Ve haliyle gebelik de oluşmadı.Diyorlar ki vücudumuzun ürettiği ve çatlayan her yumurta olgun değil. O yüzden dollenmemis oluyo vücuttan atılıyor. Dollenebilecek olgun ve büyük yumurta lazım. ovülasyon testi küçük çatlayani da pozitif büyük olup çatlayani da pozitif çıkarabilir. Neyse gece gece devrelerim yandı zatibu konuyu daha bilimsel olarak araştırdıktan sonra gündeme getireyim
Evet farklı yaptığım için mi öyle tamam kan vericem bugün inşallahAynı marka testte ilerlemesini görmeliyiz canım çünkü hepsinin ölçme hassaslık derecesi farklı olabiliyor bence bugün kan ver istersenalttaki laboquick mi ?
Tamam cnm bugün kan vericem bakalım hayırlısı artıkBence kan ver o şekilde HCG değerin yükselip yükselmediğini daha kolay anlaşılır
Bence artık verip takip edebilirsin canım hayırlı olsun tekrardanEki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
Sağol canım benimm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBence artık verip takip edebilirsin canım hayırlı olsun tekrardan
Maşallah kuzuyaaa, sağlıkla gelsin annesiSağol canım benimm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin