Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Dur bak benimkine az kaldı belli olucak..zaten hamişimarkamcada sen geliyorsun ikimiz çıkarızEvrene mesaj gönderiyorum
Evrende bıktı sürekli benim isteklerimden ahahhah ben takvimime baktım da perşembe be veya cuma bat günü gösteriyor.pazara kadar olmazsam yoksa da var dicem ya yeter artık

Günaydın hanımlar ben testi bugünde yaptım en alataki bugüne ait ama neden hala silik kızlar yeni olduğu içinmi
Aynı marka testte ilerlemesini görmeliyiz canım çünkü hepsinin ölçme hassaslık derecesi farklı olabiliyor bence bugün kan ver istersen alttaki laboquick mi ?

Evet usülüne ve gününe uygun şekilde yapılmasını istiyorum zaten. Kayseri’de yaşıyorum ben vardır burada biraz araştırayım bulurum İnşAllah

Küçük çatlayan dediği kalitesiz olan yumurta ama aynı döngü içinde hem küçük hem büyük çatlamaz bence lh artarsa büyük olan öncelikli çatlar catlamazsa da kistlesmistir. Yani sonuç olarak her ay yumurta catlar ama bazıları dollenmez her ay hamile kalamadığımız gerçeği gibi. Ben bi ara incir yedim duzenli, zaten erken ovulasyonu olan biriydim. Yumurtam 18-19 mm catlamaya başladı. O yumurta bariz kalitesizdi. Ve haliyle gebelik de oluşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…