-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.521
Oglanlarda yaşadın mı aşırı mide bulantısı kız bebek diyorlar
Bende mesela korunmayı bırakınca adetim hiç öyle olmazdı önceden ama ilk etapta kahverengi çok az gelen akıntılarlarla başlar oldu, gecikmeler yaşadım biraz şaştı düzeni. Ama antidepresan kullanırken bir kez 52 gün regl olamamıştım gerçi ben antipsikotikte kullanıyordum o zaten antidepresandan daha çok etkiliyor. Ama zaten çok yeni bence rahim kendini hazırlıyor sende de inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canımAğustos ta bıraktık ama çocuk düşüncesi tam yoktu. Sonra antidepresan a başladım korunmaya başladık tekrar Eylül de. Daha yeni karar verdik çocuğa bu ilk ay sayılabilir. Belki de ondan kaynaklıdır 2.5 ay oldu başlayalı ilaca
İçin ne diyorsa onu et canım..benim içim mesela diyor jelide deneBen de canım bu ay mı yaptırsam bidaahaki regl mi beklesem aşılama için bilemedim ama ikisinden birinde yaptıracağım artık çok yoruldum
İşallah hiç birimizin hiç bişey yapmasına gerek kalmazİçin ne diyorsa onu et canım..benim içim mesela diyor jelide dene
Amin canım.Senin bat ne zaman?İşallah hiç birimizin hiç bişey yapmasına gerek kalmaz
Sanırım erkenmiş..Benimde bat 11 i kendimi zor tutuyorum yapmadım hala biraz erken gibi
Anladım inşallah bir dahaki ay hayırlısı ile gebelik haberini verirsinYeni daha bu ay ilkti
Kızlar hsngi jelden alıyorsunuz bana da önerinnnn . Dolandırıcı da çok ya hangi markaya güvenecezAyyyyy bakalım alıcam ben de birazdan merak ediyorum
Amin canım benim hepimiz güzel haberler alalımBende mesela korunmayı bırakınca adetim hiç öyle olmazdı önceden ama ilk etapta kahverengi çok az gelen akıntılarlarla başlar oldu, gecikmeler yaşadım biraz şaştı düzeni. Ama antidepresan kullanırken bir kez 52 gün regl olamamıştım gerçi ben antipsikotikte kullanıyordum o zaten antidepresandan daha çok etkiliyor. Ama zaten çok yeni bence rahim kendini hazırlıyor sende de inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canım
Tutabilir deO zaman test küçük yumurta çatladiğini gösteriyor ve biz boşunamı deniyoruz
Aminnnn hepimiz güzel haberler verelim inşallahAnladım inşallah bir dahaki ay hayırlısı ile gebelik haberini verirsin
Bir gebenin günlüğünden aldım bugün ben bi incele istersen. Instagram sayfası falan varKızlar hsngi jelden alıyorsunuz bana da önerinnnn . Dolandırıcı da çok ya hangi markaya güvenecez
Kizlarr hacamat olan veya olmayı planlayan var mı
Konuyu ve soruyu anlamadım örtmenim
Ben yaptıracaktim bu ay ama aşılama oldum kaldı. Doktor, gebelik olursa vücuda çizik atılmasını istemiyoruz dedi diye yapmadım beklemedeyimKizlarr hacamat olan veya olmayı planlayan var mı
Umarım iğnenin etkisi değildir ama ben 9.gun kan verdiğimde 7.20 çıkmıştı gebelik yoktuKızlar beta 6.95 çıktı ovitrelle 9. Gün ne düşünüyorsunuz iğne etkisi mi hamilelik mi acaba