Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Küçük çatlayan dediği kalitesiz olan yumurta ama aynı döngü içinde hem küçük hem büyük çatlamaz bence lh artarsa büyük olan öncelikli çatlar catlamazsa da kistlesmistir. Yani sonuç olarak her ay yumurta catlar ama bazıları dollenmez her ay hamile kalamadığımız gerçeği gibi. Ben bi ara incir yedim duzenli, zaten erken ovulasyonu olan biriydim. Yumurtam 18-19 mm catlamaya başladı. O yumurta bariz kalitesizdi. Ve haliyle gebelik de oluşmadı.
Sağlıklı çatlaması ıcın kaç mm olmalı

Aslında ben de beklemeden yanayım ama bugün eşimle ilişkimizin 5. Yılı ona süpriz yapmak istiyorum biraz aklım karıştıı😥
Canım ben 20 ile öğrenmiştim 2 gün sonra aynı yer aynı saatte bida kan verdim 40 çıktı sonra 1 hafta hiç kan vermedim hesapladım 160 felan çıkması gerekiyordu gidip kan verdim 400 çıktı ondan sonra sağlıklı bu kesin diyip tahmini betanın 3000 olacağını düşündüm zamanda kese görmeye gittim madem sürpriz yapmak istiyorsun sende böyle yap bide senin daha belirgin çizgin muhtemelen 50 üstü gelir

Canım ben 20 ile öğrenmiştim 2 gün sonra aynı yer aynı saatte bida kan verdim 40 çıktı sonra 1 hafta hiç kan vermedim hesapladım 160 felan çıkması gerekiyordu gidip kan verdim 400 çıktı ondan sonra sağlıklı bu kesin diyip tahmini betanın 3000 olacağını düşündüm zamanda kese görmeye gittim madem sürpriz yapmak istiyorsun sende böyle yap bide senin daha belirgin çizgin muhtemelen 50 üstü gelir
Tamam kuşum çok sağol ben de geçen ay 14le öğrendim kimyasalımı çizgi bu kadar belirgin değildi inşallah bu sefer sağlıklı olur💕

Eki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
Aneeee gördüm kız valla gördum 😍 neden bu kadar şaşırdım çünkü ben bu konuda vasatım şimdiye kadar kızların attığı testte hiç görmüyordum evet evet biliyorum bende sorun var 🤣 aayyy çok güzel yaaa masallah canım benim çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin 🥹🤲 darısı bana ve isteyen bütün herkesin başına 🤎

Diyorlar ki vücudumuzun ürettiği ve çatlayan her yumurta olgun değil. O yüzden dollenmemis oluyo vücuttan atılıyor. Dollenebilecek olgun ve büyük yumurta lazım. ovülasyon testi küçük çatlayani da pozitif büyük olup çatlayani da pozitif çıkarabilir. Neyse gece gece devrelerim yandı zati 😂 bu konuyu daha bilimsel olarak araştırdıktan sonra gündeme getireyim 😉
Aynen böyleymiş canim.
Yılın 12 ayı da hamile kalmaya müsait değilmiş yapımız.
Yumurta denk gelecek
Kaliteli sperm denk gelecek
Nasip olacak.

X