Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Konuyu ve soruyu anlamadım örtmenim 🙈hepsini okumaya çalışsamda ama ana konumuz bebek yapımı olduğu için, soruyu burdan cevaplayacağım. Puan kırmayın Hocam 🤣🤣
Açıkcası kızlar ben yumurtaymış oymuş buymuş takip etmedim, edildiğini de bilmiyordum 😅😅Diğer bebelerde, çalışmalara başlayınca Gayet eski usul keyfince, (çünkü o zamanlar çalışıyordum) oh bide aman hamile mi kaldım stresi olmadan, baya rahat takılmıştık.Kızım 2. Ayda, oğlum 4. Ayda olmuştu. Bunda Ciddi olarak denemeye başlayalı 2. Ay olacak. Bunda da 2 günde 1 ilişkiye dikkat etmeye çalışıyorum. Geçen ay sonlara doğru rahatsızlandım. Değerlendiremedik. Bakalım neler olacak. Bence son ana kadar 2 günde 1, 3 günde 1 çalışma şart.
Diğer kızlardan gördüğüm ateş takibini yapıyorum, heveslendim. Buralara atacak dosyaları olsun diye 😊Onu da alnımdan ölçüyorum🤦
Diyorlar ki vücudumuzun ürettiği ve çatlayan her yumurta olgun değil. O yüzden dollenmemis oluyo vücuttan atılıyor. Dollenebilecek olgun ve büyük yumurta lazım. ovülasyon testi küçük çatlayani da pozitif büyük olup çatlayani da pozitif çıkarabilir. Neyse gece gece devrelerim yandı zati 😂 bu konuyu daha bilimsel olarak araştırdıktan sonra gündeme getireyim 😉

Diyorlar ki vücudumuzun ürettiği ve çatlayan her yumurta olgun değil. O yüzden dollenmemis oluyo vücuttan atılıyor. Dollenebilecek olgun ve büyük yumurta lazım. ovülasyon testi küçük çatlayani da pozitif büyük olup çatlayani da pozitif çıkarabilir. Neyse gece gece devrelerim yandı zati 😂 bu konuyu daha bilimsel olarak araştırdıktan sonra gündeme getireyim 😉
Diyelim ki belli bir olgunluga ulaşmadan çatladı ve döllendi saglıksız gebelik mi oluyor acaba yumurta rezervim az düşükde yaptım bu konuyu çok merak ediyorum canım

Oyy oyyy tam adamını etiketlemişim canooo,🙃 ama çok mantıklı bir söylem. Düz mantık bakarsak, o da yumurta o da çatladı ve testin hedefi de yumurtayı ve çatlamasını göstermek.
Belkide yaşanan bu kimyasallar boş gebelik ler bu mi bak yumurtacımlardır🤷
Mesela hamilelik testlerinde yazıyor ya gösterdikleri bhcg miktarı. Ovilerde böyle bir bilgi var mı işte şu kadar cm yumurtayı gösterir gibi... 🤔

Test yaptınmı sen?ben yumurtlamamı hiç takip etmedim..
Evet kuzum yaptım 13 Kasım regl bitti 14 Kasım hsg çekildim (temiz çıktı şükür) 24 25 çift çizgi gördüm 26 net çizgi 27 de silikleşmeye başladı.ama gel gör kesin yok yine 😂😂😂

Evet kuzum yaptım 13 Kasım regl bitti 14 Kasım hsg çekildim (temiz çıktı şükür) 24 25 çift çizgi gördüm 26 net çizgi 27 de silikleşmeye başladı.ama gel gör kesin yok yine 😂😂😂
Aaaa nasıl yani çift çizgi gördün sonra silikleşmeyemi başlamış🤔hsg sonra hamile kalma şansın çok..ben hsg sonra hamile kalmıştım😍

Ben planlıyorum canım. Belki iyi gelir doğurganlığımı arttırabilir diye umut ediyorum. Hatta eşime de yaptırmak istiyorum çünkü bu zamana kadar ikimizde hiç yaptırmadık
Eşim geçen yıl iki kez yaptırdı o sırtından başından pıhtılı kanın çıktığını gördükçe ben rahatladım valla eşim çok rahatladığını söylüyor.ben de yaptırmak istiyordum ama bayan hoca bulamadım buralarda.bizim üroloğumuz bile tavsiye etti eşime artık altarnetip tıp olarak kullanılıyor dedi.ama işin ehlini bulun siz bilirsiniz yinede duayla yapılması daha güzel

Aaaa nasıl yani çift çizgi gördün sonra silikleşmeyemi başlamış🤔hsg sonra hamile kalma şansın çok..ben hsg sonra hamile kalmıştım😍
Yani yumurtlamayı gördüm kız😂😂 şöyle bak yüklüyorum

Eklentiler

• 7C980404-03A4-40C3-99E2-D42B535A7FF6.png
    7C980404-03A4-40C3-99E2-D42B535A7FF6.png
    292,3 KB · Görüntüleme: 43
Ah ah öyle bişey olsa megafonla bağırırım hamileyim diye haberlerde görürseniz değişik bi şekilde hamileliğini ilan etti diye emin olun o benimdir 😂😂2 yıldır bekliyorum bu haberi🥹

Ah ah öyle bişey olsa megafonla bağırırım hamileyim diye haberlerde görürseniz değişik bi şekilde hamileliğini ilan etti diye emin olun o benimdir 😂😂2 yıldır bekliyorum bu haberi🥹
Benide götür haberlere bir çıkak😂bendede 2 aydan sonra 2 yılım olucak..yeni başlamıştım hayaller kurmaya hepsi boş oldu😏

X