Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yok kız orda tamam bu konuda iyide..ama ben 12 sene sığortasız çalışmışım bir tek ben diğilim..bura geldim her kes dediki sen 12 seneye çok güzel para alırdın😍sonra servis yok..kendi evinden yemek götürüyorsun ve ya alıyorsun..benim iş yerim evimden uzaktı gün içinde 2 metro 4 dolmuşla işe gidiyordum karda yağmurda trafikte🤦🏻‍♀️
Tamam tamam vazgeçtim 🫣 bu kadar zorsa iyi dayanmissin

Bak bu çok güzel bir soru :işsiz:
Yani cidden bunu yaşadım ovu çatladığinı gösteriyor aynı saatde her gün yapıyordum 2 saat önceden sıvıni kesiyordum Allahın meyvesini bile yemiyordumki doğru göstersin..sonra git doktora ve doktor desinki yumurtan çatlamamış..bende durmadan her gün demiyorum😂😂😂😂

Yani cidden bunu yaşadım ovu çatladığinı gösteriyor aynı saatde her gün yapıyordum 2 saat önceden sıvıni kesiyordum Allahın meyvesini bile yemiyordumki doğru göstersin..sonra git doktora ve doktor desinki yumurtan çatlamamış..bende durmadan her gün demiyorum😂😂😂😂
Ya ben eşimi daha yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğuna inandiramadim ki ona desem bu ay olgun yumurta değil küçüğü çatlamış olmali o yüzden hamile kalamadim.inan kafayı yediğimi düşünür 😂😂

Ya ben eşimi daha yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğuna inandiramadim ki ona desem bu ay olgun yumurta değil küçüğü çatlamış olmali o yüzden hamile kalamadim.inan kafayı yediğimi düşünür 😂😂
Onlar bizi anlamaz zaten benimki hala anlamadı yumurtalık dönemini😂😂adet bitiyor 2 ilişkiden sonra bana diyor test yap😬😬😬

X