- 17 Temmuz 2022
- 173
- 194
- 30
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.481
Strestende oluyor o. İnsan bu dönemde strese girdikçe bir fazla sigara ister malesefBenimde tek umudum o ama malesef tiksinmek yerine dahada çok aş eriyorum yaaa
Antidepresanlarda adet düzenini etkileyebilir canım mesela geciktirebilir yada miktarını etkileyebilir yada uzunluğunu. Bana kadın doğum uzmanı öyle söylemişti. Birde korunmayı bırakınca da bence gecikmeler başlıyor düzen biraz değişiyor. Ne zamandır korunmuyorsun yeni mi bilmiyorum amaGünaydın canım evdeyim bugün gidemedim işe aşırı ağrım vardı. Yeni gördüm o yüzden. Devamı geldi ama çok değişik bi adet yaşıyorum. Az önce gittim lavaboya resmen 2 avuç kanamam düştü. Anlamadım ilk kez böyle oluyor.
Çok teşekkür ederim canım benim . Umarım isteyen herkes kavuşur bi an önce bebişlerineCanım hangi markayı kullanmıstın?ınnovıtaya basladım ben cumadan berı kullanıyorum bugun akıntı oldu kasık agrısıda var ama çizgi koyulasmadı daha beklemedeyımsaglıkla alırsın kucagına bebegını ınsallah
Bi ateş basması olmuştu ama bu sadece bir belirti değil tabi. Bu gibi belirtileri yoğun yaşadığımda testim pozisitif çıktı zaten . Bence test yap. Belirti çıkmaya başladığında bence erken gebelik testinde de kendini belli ediyor.Ya kızlar benim.birden bire yüzüm yanmaya başladı isteydim çalışma arkadaşlarım fark etti yanaklarım kıpkırmızı oldu ama ateşim yok sadece yüzüm yanıyor aniden oldu .. birileri hamileyken yüzüm yandı demişti kimdi o burda mi böyle bir belirti yaşayan var mı
Bende ilk çocukta 2 regl arası 2 günde 1 ilişki yaşayarak hamile kaldım hemen.İlk hamileliğimde aynen boyleydim. Tek bildiğim şey vardı o da çocuk olması için adet döngüsü ortasındaki haftada (tahmini yumurtlama haftası) ilişki olması gerektiğiydi. İlk ay hemen hamile kaldım. Bu sefer zorluyor. ovülasyon testi gün aşırı ilişki vs. daral geliyor walla
Canim küçük yumurta da çatlıyor, o bir işe yaramiyor.Ben innovita pembe olanını 4 ay kullandım evde hala 2 kutu duruyor canım..adet olursam yine devam edicem..ama ben pek inanmadım..bana çatladığını gösterdiği halde doktorum dedi çatlamamış yumurtan..şimdi bilmiyorum hangisi düz..zaten o doktorada gitmedim sonra
Geçen sene Ekim ayında bende 6+5 te boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama lütfen güçlü olun sakın umutsuzluğa kapılmayın ve koyvermeyin. Ben koyverdim antidepresanlara ilaçlara sarıldım ve 1 seneye yakın korundum. 3 aydır yine başladık denemelere Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikolojigünlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
İlk gebeliği kayıp olan arkadaşlarımız vardı burada hatırlıyorum allahım hiçbirimize bir daha yaşatmasınSindirmeye çalışıyorum çok zormuş
Ağustos ta bıraktık ama çocuk düşüncesi tam yoktu. Sonra antidepresan a başladım korunmaya başladık tekrar Eylül de. Daha yeni karar verdik çocuğa bu ilk ay sayılabilir. Belki de ondan kaynaklıdır 2.5 ay oldu başlayalı ilacaAntidepresanlarda adet düzenini etkileyebilir canım mesela geciktirebilir yada miktarını etkileyebilir yada uzunluğunu. Bana kadın doğum uzmanı öyle söylemişti. Birde korunmayı bırakınca da bence gecikmeler başlıyor düzen biraz değişiyor. Ne zamandır korunmuyorsun yeni mi bilmiyorum ama
Ben fodega minera günde bir aliyorum folat depom full çıktı. Yani bir defa yeterli canım bunlar. Şimdi bir de adendo ekledim düşük riski için, zaten progestan fitil yaptığım için sabah akşam, adendoyu da günde bir aliyorumBen panegayı 1 defa alıyorum digerlerini iki defa. Doktor hepsi günde iki defa diyor
Evet yüzüm içten içten yanıyor , bazen kızarıyor bazen kizarmasa da sanki içinde ateş var gibi hissettiriyorYa kızlar benim.birden bire yüzüm yanmaya başladı isteydim çalışma arkadaşlarım fark etti yanaklarım kıpkırmızı oldu ama ateşim yok sadece yüzüm yanıyor aniden oldu .. birileri hamileyken yüzüm yandı demişti kimdi o burda mi böyle bir belirti yaşayan var mı
Test için beklemek istiyorum hayal.kirikligj yaşıyorum sürekli modum düşüyor yaBi ateş basması olmuştu ama bu sadece bir belirti değil tabi. Bu gibi belirtileri yoğun yaşadığımda testim pozisitif çıktı zaten . Bence test yap. Belirti çıkmaya başladığında bence erken gebelik testinde de kendini belli ediyor.
Benimde aynen öyle içten içe yanıyor sanki alev gibii anlayamadım ilk kez böyle oldu bende daha önceki hamileligimde yaşamamıştım amaBen fodega minera günde bir aliyorum folat depom full çıktı. Yani bir defa yeterli canım bunlar. Şimdi bir de adendo ekledim düşük riski için, zaten progestan fitil yaptığım için sabah akşam, adendoyu da günde bir aliyorum
Evet yüzüm içten içten yanıyor , bazen kızarıyor bazen kizarmasa da sanki içinde ateş var gibi hissettiriyor
Benimde aynen öyle içten içe yanıyor sanki alev gibii anlayamadım ilk kez böyle oldu bende daha önceki hamileligimde yaşamamıştım ama
Kızçe geliyordur inşallah mide bulantında var mı canoBende de ilk bu cnm 2 oğlumda da olmamıştı
Aynen öyle oluyor ay şöyle mi oldu böylemi oldu daha çok yakıyor insanStrestende oluyor o. İnsan bu dönemde strese girdikçe bir fazla sigara ister malesef
Bu ürünleri ne için almıştınız peki?
Kızçe geliyordur inşallah mide bulantında var mı cano
Oglanlarda yaşadın mı aşırı mide bulantısı kız bebek diyorlarYok, onu da hiç yaşamadım
Yok kız orda tamam bu konuda iyide..ama ben 12 sene sığortasız çalışmışım bir tek ben diğilim..bura geldim her kes dediki sen 12 seneye çok güzel para alırdınEvet buranın şartları o konuda malesef iyi değil devlet hastanesi olunca daha iyi ama. Baküde şartlar o kadar iyiyse biz ora gidelim
Panacea 2 tane..kalan hepsi 1 canımHepsinden 1 tane mi içiyorsun yavrum yoksa 2 mi