Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

1 haftadir kasik agrilarim vardi. Bugün ise şiddetli normal regl agrisi eklendi. Ama böyle oldum olacağım öyle o şekilde. Hani yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanamamız olur da bayılacak gibi sancılanırız ya aynı öyle ve regl olmadım daha. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen olduysa yardımcı olur musunuz eğer olmazsam 8 aralık sabah test yapmayı planlıyorum.

Antidepresanlarda adet düzenini etkileyebilir canım mesela geciktirebilir yada miktarını etkileyebilir yada uzunluğunu. Bana kadın doğum uzmanı öyle söylemişti. Birde korunmayı bırakınca da bence gecikmeler başlıyor düzen biraz değişiyor. Ne zamandır korunmuyorsun yeni mi bilmiyorum ama

Çok teşekkür ederim canım benim . Umarım isteyen herkes kavuşur bi an önce bebişlerine ben laboquick almıştım internetten . İlk kullanmamda yakalamıştım yumurtlamayı adet bittikten bikaç gün sonra başlamıştım regli tarihimden başlayarak 11. Gün gördüm yumurtlamayı sonraki gün çatlamıştı

Bi ateş basması olmuştu ama bu sadece bir belirti değil tabi. Bu gibi belirtileri yoğun yaşadığımda testim pozisitif çıktı zaten . Bence test yap. Belirti çıkmaya başladığında bence erken gebelik testinde de kendini belli ediyor.

Bende ilk çocukta 2 regl arası 2 günde 1 ilişki yaşayarak hamile kaldım hemen.
Ama bunda 8 aydır, ovulasyondu, yumurtlamaydi uğraştırıyor.

Canim küçük yumurta da çatlıyor, o bir işe yaramiyor.
Doktorlarlar belirli büyüklüğe gelen yumurtaların çatlamasını takip ediyor.

Geçen sene Ekim ayında bende 6+5 te boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama lütfen güçlü olun sakın umutsuzluğa kapılmayın ve koyvermeyin. Ben koyverdim antidepresanlara ilaçlara sarıldım ve 1 seneye yakın korundum. 3 aydır yine başladık denemelere Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ağustos ta bıraktık ama çocuk düşüncesi tam yoktu. Sonra antidepresan a başladım korunmaya başladık tekrar Eylül de. Daha yeni karar verdik çocuğa bu ilk ay sayılabilir. Belki de ondan kaynaklıdır 2.5 ay oldu başlayalı ilaca

Ben panegayı 1 defa alıyorum digerlerini iki defa. Doktor hepsi günde iki defa diyor
Ben fodega minera günde bir aliyorum folat depom full çıktı. Yani bir defa yeterli canım bunlar. Şimdi bir de adendo ekledim düşük riski için, zaten progestan fitil yaptığım için sabah akşam, adendoyu da günde bir aliyorum

Evet yüzüm içten içten yanıyor , bazen kızarıyor bazen kizarmasa da sanki içinde ateş var gibi hissettiriyor

Test için beklemek istiyorum hayal.kirikligj yaşıyorum sürekli modum düşüyor ya

Benimde aynen öyle içten içe yanıyor sanki alev gibii anlayamadım ilk kez böyle oldu bende daha önceki hamileligimde yaşamamıştım ama

Evet buranın şartları o konuda malesef iyi değil devlet hastanesi olunca daha iyi ama. Baküde şartlar o kadar iyiyse biz ora gidelim
Yok kız orda tamam bu konuda iyide..ama ben 12 sene sığortasız çalışmışım bir tek ben diğilim..bura geldim her kes dediki sen 12 seneye çok güzel para alırdınsonra servis yok..kendi evinden yemek götürüyorsun ve ya alıyorsun..benim iş yerim evimden uzaktı gün içinde 2 metro 4 dolmuşla işe gidiyordum karda yağmurda trafikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…