- 5 Temmuz 2022
- 2.081
- 3.068
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.501
Tamam tamam vazgeçtimYok kız orda tamam bu konuda iyide..ama ben 12 sene sığortasız çalışmışım bir tek ben diğilim..bura geldim her kes dediki sen 12 seneye çok güzel para alırdınsonra servis yok..kendi evinden yemek götürüyorsun ve ya alıyorsun..benim iş yerim evimden uzaktı gün içinde 2 metro 4 dolmuşla işe gidiyordum karda yağmurda trafikte
sen ne zamandır dusunuyorsun bebekBildiğim bi sıkıntım yok. Sigara hariç
Benimde bat 11 i kendimi zor tutuyorum yapmadım hala biraz erken gibiKızlar merhaba,
Sat 12 Kasım, bat 11 i..
Sabah şansımı denedim test yaptım ama ufacık bir çizgi bile yoktu..
Erken mi davrandım sizce ??
11 nde hep birlikte test yapıyoruzBenimde bat 11 i kendimi zor tutuyorum yapmadım hala biraz erken gibi
O zaman test küçük yumurta çatladiğini gösteriyor ve biz boşunamı deniyoruzCanim küçük yumurta da çatlıyor, o bir işe yaramiyor.
Doktorlarlar belirli büyüklüğe gelen yumurtaların çatlamasını takip ediyor.
Biz alışmışiz kuzum..bura yeni gelerken sağlık ocağına giderken kendimle para götürüyordumki..benden tabi para alıcaklar diyeTamam tamam vazgeçtimbu kadar zorsa iyi dayanmissin
Bak bu çok güzel bir soruO zaman test küçük yumurta çatladiğini gösteriyor ve biz boşunamı deniyoruz
Sen bugün test yapmadn galiba. Sabaha yapacak misinBiz alışmışiz kuzum..bura yeni gelerken sağlık ocağına giderken kendimle para götürüyordumki..benden tabi para alıcaklar diye
Yani cidden bunu yaşadım ovu çatladığinı gösteriyor aynı saatde her gün yapıyordum 2 saat önceden sıvıni kesiyordum Allahın meyvesini bile yemiyordumki doğru göstersin..sonra git doktora ve doktor desinki yumurtan çatlamamış..bende durmadan her gün demiyorumBak bu çok güzel bir soru
Alıcaktım unutdum hatda sinir oluyorum kendimeki nasıl unuta bilirim..ama bence artık yarın gelmekteSen bugün test yapmadn galiba. Sabaha yapacak misin
Öyle düşünme ya belki güzel şeyler olacakAlıcaktım unutdum hatda sinir oluyorum kendimeki nasıl unuta bilirim..ama bence artık yarın gelmekte
Yeni daha bu ay ilktisen ne zamandır dusunuyorsun bebek
Ya ben eşimi daha yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğuna inandiramadim ki ona desem bu ay olgun yumurta değil küçüğü çatlamış olmali o yüzden hamile kalamadim.inan kafayı yediğimi düşünürYani cidden bunu yaşadım ovu çatladığinı gösteriyor aynı saatde her gün yapıyordum 2 saat önceden sıvıni kesiyordum Allahın meyvesini bile yemiyordumki doğru göstersin..sonra git doktora ve doktor desinki yumurtan çatlamamış..bende durmadan her gün demiyorum
Sabah adet olmasam alırım..çok korkuyorum etmeğe..zaten artık beklemek yok 1 ay yine beklicem hemen aşılamaÖyle düşünme ya belki güzel şeyler olacakzaten varsa yarın kesin çıkar. Sabah al bitane yap sonuc değişmicek zaten
Onlar bizi anlamaz zaten benimki hala anlamadı yumurtalık döneminiYa ben eşimi daha yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğuna inandiramadim ki ona desem bu ay olgun yumurta değil küçüğü çatlamış olmali o yüzden hamile kalamadim.inan kafayı yediğimi düşünür
Ben de canım bu ay mı yaptırsam bidaahaki regl mi beklesem aşılama için bilemedim ama ikisinden birinde yaptıracağım artık çok yoruldumSabah adet olmasam alırım..çok korkuyorum etmeğe..zaten artık beklemek yok 1 ay yine beklicem hemen aşılama