- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.441
Bende öyleyim karnımda bir sızı ama regli benimde 14 ü en etken 12 si yani çok var, test yapıyorum yok, zamanda geçmiyo bi hoş oldumYAni onca belirtiye rağmen adet olursam da pes artık derim ...
Ay aynı ben valla bende öyleyim, doğsada kurtulsak olmadan perişan oldukBirde adet ağrısı olsaydı sürekli agrirdi diyorum ama bit bakıyorum çok iyiyim turp gibi bir bakıyorum kasiklarim belim patlıyor kırılıyor giguslerim hassaslasmaya başladı puff ne zormuş yaa doğurması ayrı dert bakması ayrı dert ...
Bende yapmicam testim de kalmadı sipariş verdim kargo gelene kadar günüm de gelmiş olurTest yapmaktanda sıkıldım artık yapmıcam regli geçerse öyle düşünürüm
Doğunca beni üzerse dötünü dövecem çok bekletti beni essek sıpasıAy aynı ben valla bende öyleyim, doğsada kurtulsak olmadan perişan olduk
Canımsın yaaaAklıma ve duama düştün. Senden güzel haberler bekliyorum.
Beklemedeyiz papatyamKIZLAR HAMILE OLANLAR VE ADET GÖRENLER LÜTFEN BENI ETIKETLEYEREK BELİRTTSİN TABLOMUZU GÜNCELLEYELİM @September Wind @maman @smgsmgsmg @Mevsimlisan @melegim canfatsek @trueliving_ @ozayse @zorunlualanlar A Angels900 @mssmaya07 @Simgeklcc @Pandolfini YAKIN TARIHTE OLANLARI YAZDIM
Kız hele bı durrr ne testıııBende öyleyim karnımda bir sızı ama regli benimde 14 ü en etken 12 si yani çok var, test yapıyorum yok, zamanda geçmiyo bi hoş oldum
Bu ürünleri ne için almıştınız peki?Bunları al o zaman canım
Kuzum aksine panacea günde 2 defa..kalanlar günde 1 defa.Eski kutularda günde 1 defa..yeniler günde 2 defa.Ben eskiden aldığım için eskilerden canlı yayınlarına baktığım için..anladımki doktor para kazanmak istiyorBen panegayı 1 defa alıyorum digerlerini iki defa. Doktor hepsi günde iki defa diyor
Kuzum en çok kullananlardan biri olarak söyleyimAllah rızası için biri bana şu mfk ürünlerini anlatsınhepsi lazımmış gibi geliyor bana. Bi de ben bu ay jel alcam bir gebenin günlüğünden. Önceden söyliyim size de
Canım yumurtlama belirtisi olmasın 12 gün varsaYa kızlar adetime 12 gün var göğüsüm ağrımaya başladı adetim erken mi gelicek acaba bu kadar erken hiç olmadı şimdiye kadar en erken bir hafta önce başlardı genelde böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
Ben innovita pembe olanını 4 ay kullandım evde hala 2 kutu duruyor canım..adet olursam yine devam edicem..ama ben pek inanmadım..bana çatladığını gösterdiği halde doktorum dedi çatlamamış yumurtan..şimdi bilmiyorum hangisi düz..zaten o doktorada gitmedim sonraKızlar mavi inivota ovülasyon testi kullananız oldumu ya ben hep labaquik kullanıyordum bu ay ondan aldım ikinci çizgiyi hiç göstermiyor.Labaquik ile ikisini bir yapmıştım yumurtlama sonrası labaquik de silik çizgi belirgindi ama mavi inivota da filtreyle anca belli olcak şekilde vardı varmı kullananız
Pembe olanını kullanmıştım bir ay oda bir tık iyiydi maviye göre ama bilmiyorum canım bence bu konularda en iyisi LabaquikBen innovita pembe olanını 4 ay kullandım evde hala 2 kutu duruyor canım..adet olursam yine devam edicem..ama ben pek inanmadım..bana çatladığını gösterdiği halde doktorum dedi çatlamamış yumurtan..şimdi bilmiyorum hangisi düz..zaten o doktorada gitmedim sonra
Labaquik hiç almadım evde olduğu için innovita devam ederim yeniden..ama en güzeli sık ilişki..teste güvendim 4 ay ama olmadıPembe olanını kullanmıştım bir ay oda bir tık iyiydi maviye göre ama bilmiyorum canım bence bu konularda en iyisi Labaquik
Yumurtlama oldu bence geçen hafta 31-33günde bir adet oluyorum canım bilemedim yumurtlama da göğüs ağrısı olur mu hiç yaşamadım yada bilmiyorumCanım yumurtlama belirtisi olmasın 12 gün varsa
Tam tersi bende 3 4 aydır 2 günde bir ilişki denemedim tutmadı bu aynilk defa ovülasyon denedim tam yumurtlama gördüm çatlama gördüm ve peşpeşe gördüğümde ilişki oldu tuttu. Tabi belki denk geldi ama ben teste bağlamıştım hep. Bir de ben hep ilişki sonrası gidip yıkanıyordum beklemiyordum tualete giriyordum. Bunay sabrettim hiç tualete gitmedim bekledim hep bununda etkisi olmuş olabilirLabaquik hiç almadım evde olduğu için innovita devam ederim yeniden..ama en güzeli sık ilişki..teste güvendim 4 ay ama olmadı