Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Tam tersi bende 3 4 aydır 2 günde bir ilişki denemedim tutmadı bu aynilk defa ovülasyon denedim tam yumurtlama gördüm çatlama gördüm ve peşpeşe gördüğümde ilişki oldu tuttu. Tabi belki denk geldi ama ben teste bağlamıştım hep. Bir de ben hep ilişki sonrası gidip yıkanıyordum beklemiyordum tualete giriyordum. Bunay sabrettim hiç tualete gitmedim bekledim hep bununda etkisi olmuş olabilir
Yok ya ne yikanması..ilk başta sabaha kadar yatıyordum bir tek bu ay 1 saat uzandım sonra kalktım ama yıkanmadım..onuda idrar enfeksiyonu olduğum için kalkıyordum..ben 3 2 3 2 olarak ilişkiye girdim hamile kaldım..ama bu ay 2 günde 1 denedim bakıcaz sonuç nasıl olucak..Ben bu testleri etdim yumurtanıda çatladığinıda görüyordum sonuç ama olmadı nedense

Eş paketi al..şimdi bilmiyorum eş paketine neleri koymuş..ben bitince tek tek alıyordum.Panacea bee fodega minera flora eşinle ikiniz kullanın.ama bir tek advictor Athena adendo sen kullan ve bir tek eşin sperm için destek istiyorsansa azoperm al.
Canim eşin değerleri normalse, bi tık fazla olsun istiyorsak azosperm kullansa olur mu sadece ?

Olur tabi benim eşimin mesela iyi ama ben yine alıyorum..keçi buynuzu içmez mesela ama ilaça hayır demiyor
Bizimki de Dr. ama ilaç içmiyor o zaman hastalarına da yazmasın🤪😃 bu ay aşılama olmazsa biraz vitamin desteği alsın dedim bakalım insallah gerek kalmaz

Bizimki de Dr. ama ilaç içmiyor o zaman hastalarına da yazmasın🤪😃 bu ay aşılama olmazsa biraz vitamin desteği alsın dedim bakalım insallah gerek kalmaz
Bizdede ben hemşireyim ve bu işlere ben bakıyorum..bana diyor çok okuyorsun hepsini diyor benim üstümde deniyorsun😂İlaclara inanmıyordu..küs kaldım naz yaptım ama dediğim oldu😜şimdi alışmiş kendi diyor nerde ilaçlar😀

Bizdede ben hemşireyim ve bu işlere ben bakıyorum..bana diyor çok okuyorsun hepsini diyor benim üstümde deniyorsun😂İlaclara inanmıyordu..küs kaldım naz yaptım ama dediğim oldu😜şimdi alışmiş kendi diyor nerde ilaçlar😀
😃Aslında doğal vitamin almak daha güzel ama işte ilaçsız da olmuyor gerçekten. Sen çalışıyor musun aktif olarak 😊

Tam tersi bende 3 4 aydır 2 günde bir ilişki denemedim tutmadı bu aynilk defa ovülasyon denedim tam yumurtlama gördüm çatlama gördüm ve peşpeşe gördüğümde ilişki oldu tuttu. Tabi belki denk geldi ama ben teste bağlamıştım hep. Bir de ben hep ilişki sonrası gidip yıkanıyordum beklemiyordum tualete giriyordum. Bunay sabrettim hiç tualete gitmedim bekledim hep bununda etkisi olmuş olabilir
Canım hangi markayı kullanmıstın?ınnovıtaya basladım ben cumadan berı kullanıyorum bugun akıntı oldu kasık agrısıda var ama çizgi koyulasmadı daha beklemedeyım 🙏😊🌸saglıkla alırsın kucagına bebegını ınsallah🙏🌸

Bazen hiç ogrenmeseydim diyorum🤦🏼‍♀️ Nasıl gebe kaldığını bilmeyen insanlar var. Yumurtlama gününü bilmeyen, degerlendirmeyen. Beta nedir bilmeyen... Bazen diyorum keşke hiçbirini bilmeseydim 😬
İlk hamileliğimde aynen boyleydim. Tek bildiğim şey vardı o da çocuk olması için adet döngüsü ortasındaki haftada (tahmini yumurtlama haftası) ilişki olması gerektiğiydi. İlk ay hemen hamile kaldım. Bu sefer zorluyor. ovülasyon testi gün aşırı ilişki vs. daral geliyor walla 😁

Ya kızlar benim.birden bire yüzüm yanmaya başladı isteydim çalışma arkadaşlarım fark etti yanaklarım kıpkırmızı oldu ama ateşim yok sadece yüzüm yanıyor aniden oldu .. birileri hamileyken yüzüm yandı demişti kimdi o burda mi böyle bir belirti yaşayan var mı
Benım bu ay olmustu yüzüm cayır cayır yandı kızardı bır hafta boyunca,ama vucut fake attı bana😂 asetı beklemekten baska care yok yanı canm😊inşallah pozıtıftır onun belırtısıdır🌸

Kendin mi istemiyorsun yoksa burda işe girmek zor mu. Eşin Türk heralde 😊
Eşim türk..işe girmek özele gire bilirim bir tek..ama çocuk olursa mecbur çalışmıcam..ondan diyorum yeterince çalıştim..arkadaşlarım çocuk yapıyordu bende hep çalışmak hevesindeydim..hevesimi yeteri kadar aldım..memlekette olsaydım ama hayatda işimden çıkmazdım..orda çocuk oluyor 3 sene çalışmaya bilirsin..sonra ikincini yaparsan edicek toplam 6 sene..sonrada kreşe koya bilirsin..saatler uyumlu burda baktım şartlar bana göre diğil..

İlk hamileliğimde aynen boyleydim. Tek bildiğim şey vardı o da çocuk olması için adet döngüsü ortasındaki haftada (tahmini yumurtlama haftası) ilişki olması gerektiğiydi. İlk ay hemen hamile kaldım. Bu sefer zorluyor. ovülasyon testi gün aşırı ilişki vs. daral geliyor walla 😁
Şuan eminim herşeyi dört dörtlük olan biri hemen hamile kalamiyordur 😒 gerçekten çok zorlaştı. Bilmemek iyi mi kötü mü valla anlamadım 😊😊

Eşim türk..işe girmek özele gire bilirim bir tek..ama çocuk olursa mecbur çalışmıcam..ondan diyorum yeterince çalıştim..arkadaşlarım çocuk yapıyordu bende hep çalışmak hevesindeydim..hevesimi yeteri kadar aldım..memlekette olsaydım ama hayatda işimden çıkmazdım..orda çocuk oluyor 3 sene çalışmaya bilirsin..sonra ikincini yaparsan edicek toplam 6 sene..sonrada kreşe koya bilirsin..saatler uyumlu burda baktım şartlar bana göre diğil..
Evet buranın şartları o konuda malesef iyi değil devlet hastanesi olunca daha iyi ama. Baküde şartlar o kadar iyiyse biz ora gidelim 😃

Benım bu ay olmustu yüzüm cayır cayır yandı kızardı bır hafta boyunca,ama vucut fake attı bana😂 asetı beklemekten baska care yok yanı canm😊inşallah pozıtıftır onun belırtısıdır🌸
İnşallahh ya ama inanılmaz bir yanma hissi aniden olması şaşırttı beni kıpkırmızı oldum ya komik durmuş bide yanaklara allık basmışım gibi duruyor gören şaşırıp uyardı 😂

Eş paketi al..şimdi bilmiyorum eş paketine neleri koymuş..ben bitince tek tek alıyordum.Panacea bee fodega minera flora eşinle ikiniz kullanın.ama bir tek advictor Athena adendo sen kullan ve bir tek eşin sperm için destek istiyorsansa azoperm al.
Hepsinden 1 tane mi içiyorsun yavrum yoksa 2 mi

Bende oğlumda ılk ay yumurtlama dönemi gecmıstır karar verdıgımzde ıkıncı ay oldu 😂

X