- 25 Eylül 2022
- 9.221
- 13.361
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.101
İkincide çok dikkatli bakarsan gölge var gibi canım 2 saat sonra tekrarla bakim ona göre bakalım betan yükselir varsaBencede karıştı sen bidaha bak negatif diyeceksin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkincide çok dikkatli bakarsan gölge var gibi canım 2 saat sonra tekrarla bakim ona göre bakalım betan yükselir varsaBencede karıştı sen bidaha bak negatif diyeceksin zaten
valla kuzum dogru yada yanlıs bılemem bende bı rahatsılzık gecırdım yumrt tahmını 5 gun gectı 5 gundur de kullanıyorum ıkı dane antbıyotıkKızlar ya bir şey soracağım biraz rahatsızlandım enfeksiyon çıktı vücutta antibiyotik başladı dr. Yumurtlama dönemine denk geliyor bu durum korunup korunmama konusunda kararsız kaldım ne dersiniz? Papatyamaviss fnd_50 ve bilgisi olan diğer hanımlar
şş kaptın sen bu efekt ısınııııBak canım var gibi ama erken gebelik testlerine pek güvenmiyoruz biz topik hatunları, bebişin inşallah seninledir
Ateş ölçümü ile hem yumurtlama zamanını çok net görüyorsun hem gebelik olup olmadığını az çok görüyorsun adet günü ateşini de öğrenmiş oluyorsun . Her sabah yataktan çıkmadan aynı saatte ateş ölçüp kaydediyorsun canımBu ateş ölçümü nasıl oluyor gebelik mi takip ediliyor ateş ile
yumurtlama zamanı duser zaten ates takıp edebıme sansıznız varsa harıka :)Bende mi ölçsem ki 2 gündür üşütme geliyor yumurtlama olacagı zaman oluyor bazen üşümek
Canım yaptım ama ben göremedimUmut yok ama benimkine de efekt uygular misin
Bebiko geliyorrrrEki Görüntüle 3172300 @pozitifbiri @Deepblues askolar benım cızgıyı soylesıne cektı bu arkadas su dususun yerleşme olmaıhtımalı yuzde kac ahah
gram fıkrım yok gecen ay benımde nokta nokta ıdı yok hanı hıc kesınlık ıceren bı tabloda degıl neden dumduz kalın cızgı dımı ama yerlesme okadar erken olmaz zannımcaBen dedim sana 21 inde çatladı diye kız o da yerleşme düşüşü mü yoksa aşko sana bir şey soracağım senin çizgin nokta nokta değil dümdüz çizgi benimki niye noktalı
Neyse su falan icmeyim de bari bugün son kez deneyim bakalım ne gösterecek işe gidip.kafayi dağıtayım ya düştüm yine bu batağa oysaki hiç stres yapmadım bu defa belirtiler ve ebru ceylanın testi aklımı alıyorİkincide çok dikkatli bakarsan gölge var gibi canım 2 saat sonra tekrarla bakim ona göre bakalım betan yükselir varsa
yaaa tabı tabııı actım kollarmı beklıyorummm bebıskoomu gelıyorsa cetın yollardan gelıyordurBebiko geliyorrrr
Canım yaptım ama ben göremedim
Papatyamaviss doktorun birşey demedimi canım sana yada söyledin mi hamilelik düşündügünü. Ben hamilelik ögrenilene kadar kullanılan ilaçların bir zararı olmadıgını duydum ne kadar dogru bilemeyiz tabi. Bende ilaç kullanıyorum doktora sormayı unuttum ama korunmuyorumvalla kuzum dogru yada yanlıs bılemem bende bı rahatsılzık gecırdım yumrt tahmını 5 gun gectı 5 gundur de kullanıyorum ıkı dane antbıyotık
Kız sen bu ay hiç beklemiyorsun ya bu işin sonunda hamile çıkta az gülelim başımıza gelir belkiyaaa tabı tabııı actım kollarmı beklıyorummm bebıskoomu gelıyorsa cetın yollardan gelıyordur
Sende mi adanadasinn hemşehri buldum kendime ahaKız sende mi adanadasın anammm agustosda dogum yapmasakda agustosun sıcagını yicez canm o sıcagı yemeden dogursak iyiydi ben öyle planlamıştım ama olmadı hatta mayısda dogurum keyfime bakacaktım oda düştü
sordum beta bakıldı 0 ve kullanabılırsın dedı , hamılelıkte kullanılmaması gereken ılaclar evet ama suan hamıle degılsın dedı yanı sana kalmıs dedı bende zor durumdaydım kum dokuyorum ıcıcem dedım daha anca yenı yenı gecıyor ıcmesem mahfolurdumPapatyamaviss doktorun birşey demedimi canım sana yada söyledin mi hamilelik düşündügünü. Ben hamilelik ögrenilene kadar kullanılan ilaçların bir zararı olmadıgını duydum ne kadar dogru bilemeyiz tabi. Bende ilaç kullanıyorum doktora sormayı unuttum ama korunmuyorum
Çok ilginç ya merak ettim valla neden acaba hiç belli olmaz belki o zaman yerleşesi geldi Allah Allah ne karışıyorsungram fıkrım yok gecen ay benımde nokta nokta ıdı yok hanı hıc kesınlık ıceren bı tabloda degıl neden dumduz kalın cızgı dımı ama yerlesme okadar erken olmaz zannımca
size MEZE olmak inan çok isterim ama heveslenmeyin o kadarKız sen bu ay hiç beklemiyorsun ya bu işin sonunda hamile çıkta az gülelim başımıza gelir belki