- 15 Temmuz 2015
- 18.696
- 31.189
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.481
çizgi pembe kurumaya benzemıyor kuzumYeniden yukledim
farkettım farkettım ama yınede bunu sormak ıstedımBebemm ben tüm mesajları okumaya çalılıyorum, bilgim tecrübem olan şeylerde yorum yapıyorum. Diğerlerini de okuduğum belli olsun diye emojiliyorum
sor canımHanımlar çok acil soru sormam lazım neolur cvp yazabilecek varmı
Ben 11 ay kullanmıştım sizin yeniymiş zaten o kadar sıkıntı olmaz bırakıncaDoktor direk keseriz dedi bana. Ben zaten kullanmaya yeni başladım 2.5 ay oldu
İnşallah canım benim inşallahbebekheyecani kuzum sanki uzak bakınca var yakından şaşı oldum ama göremedim biraz daha bekle yine yaparsın diğer dünler önceden sevindirip üzülmeni istemem. İnşallah vardır da buradan eksiliriz pozitif pozitif ❤
Yazdım cnm kafam karıştı artıksor canım
Yazdım cnm kafam karıştı artıksor canım
İnşallah korkuyorum ama bırakmaya sigara da kullanıyorum ben. İkisini aynı anda bırakınca nolcak bilmiyorumBen 11 ay kullanmıştım sizin yeniymiş zaten o kadar sıkıntı olmaz bırakınca
Hanımlar dün gece acilde kan testim 1.32 çıktı tabi testlerim silik çıkıyor bugün gene farklı erken gebelik testi aldım predictor early aldım farklı bunu ilk dafa kullandım silik çıktı kafam karıştı çarşamba günü sağlık ocağına kan versem bilemedim
Yok canım yapmadım aklımda bile yok zaten cenazemiz taze ovülasyon dönemim geçmek üzere bu ayda kalmamış olucam diğer aydan benimle gelen yoksaSeptember Wind bebişim sen naptın test yapacaktın bugün
Sen naptın yapacaktın bugünbebekheyecani kuzum sanki uzak bakınca var yakından şaşı oldum ama göremedim biraz daha bekle yine yaparsın diğer dünler önceden sevindirip üzülmeni istemem. İnşallah vardır da buradan eksiliriz pozitif pozitif ❤
Sen ne yaptın canım nasılsınbebekheyecani kuzum sanki uzak bakınca var yakından şaşı oldum ama göremedim biraz daha bekle yine yaparsın diğer dünler önceden sevindirip üzülmeni istemem. İnşallah vardır da buradan eksiliriz pozitif pozitif ❤
Ayyyyy Rabbim şifa versin yavrumYok canım yapmadım aklımda bile yok zaten cenazemiz taze ovülasyon dönemim geçmek üzere bu ayda kalmamış olucam diğer aydan benimle gelen yoksabirde dayım çok hasta ameliyata girdi her an kötü bir haber alabilirz üst üste geldi herşey yılı biraz kötü kapatıcaz
Atım cnmCanım kan testi en garanti Sonuc ama tüm testlerinde silik çıkması şaşırtıcı resimleri varsa atarmisin
Aynen canım aklımda yoktu hiç kötü günler geçiriyorum benimleyse tek moral o olacak bize hayırlısı olsun herşey içinAy evet bende meraktayım da cenazeden dolayı yapamamış olabilir
Amin canım benim çok parlak değil durum kolon kanseri oldu son evrede nerde lazımsa rabbim herkeslere şifasını versin inşallahAyyyyy Rabbim şifa versin yavrumsağ salim çıkar inşallah
Çok geçmiş olsun canım dayına Allah acil şifalar versinYok canım yapmadım aklımda bile yok zaten cenazemiz taze ovülasyon dönemim geçmek üzere bu ayda kalmamış olucam diğer aydan benimle gelen yoksabirde dayım çok hasta ameliyata girdi her an kötü bir haber alabilirz üst üste geldi herşey yılı biraz kötü kapatıcaz
Aminnnn canım benim Allah tan ümit kesilmezAmin canım benim çok parlak değil durum kolon kanseri oldu son evrede nerde lazımsa rabbim herkeslere şifasını versin inşallah❤