- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.441
Kuzum inşallah ya bende bugün daha rahat gördüm efekt yaparmisin bıdune gore evet daha ıyı dun baya zorlandık gormek ıcın bugun efektsız gayet bellı kuzum hadı bakalım ınsallah guzelce buyur bebısın tutunur :)
göynümüzz istiyorki yerleşme düşüşü olsun dimiiGördüm aşko Şuan hala antibiyotik kullanıyorsan o ateşini etkiliyordur bu belirsizliğin sebebi ilaçların. Benimki de şöyle. 21. Gün ilk ölçtüğümde 36.6 ikincisinde 36.7 çıkmıştı 36.6 yı girdim ben
Sorma yaOyle bebişim oturduk beklıyoruz işte başka gelen yok elden malesef tevekkül duaama dedıgın gıbı ınsanoğlu çığ süt emmiş ıste yinede takıyor
ay kanım cekıldı resmen tuylerım dıken dıken olduKızlar günaydın ay öyle bir güzel rüya gördümki uyanmak istemedim.beyaz bir kundakta bir betonun üstünde bembeyaz bir erkek çocuğu dizlerimin üstünde emekleyerek sürünerek gidiyorum elimi atıp kucağıma alıyorum olduğum yere oturup yüzünü açıp Allahım bu ne güzel benek ben bunu sevmeye kıyamam isim koyamam bu güzelliğe nasıl bir isim olur diyorum sonra yoldan iki tane yaşlı ak sakallı dede geçiyo bastonunu yere vurup senin o kızım diyo daha önce bukadar güzel rüya görmedim sanırım beynimi aşırı fazla meşgul ediyorum
Canım hayirdr sakin ol. Sen test yaptın mı kaç gün geçti bat danKızlar ben bi garip oldum. Sigara miğdemi bulandırıyor. Elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim içim çekiliyor sankimüdürüme dedim gözünüzü üstümden ayırmayın bayılacak gibiyim diye.
bende yapmıcam dıyorum dıyorum yıne takıplerde buluyorum kendımı bu ay cok uzun gectı bana zaten gelmek bılmıyorSorma ya
Ocak ayında doktora gideceğiz zaten diye bu ay hiçbir şey yapmayacaktık nasılsa olmuyor diye salacaktık yani öyle konuştuk eşimle de ama akşamNewMamaa nin paylaşımını görüp gaza geldim ve kendimi MFK takviyeleri almış bir şekilde buldum haha
Mfkcılar kervanına ben de katılıyorum bu ay yani, bir şey yapmadan durabilmek namümkün
5-6 yıl bende içtim 1,5 yıldır içmiyorum o kadar farkediyor ki içtiğim her gün için bin pişmanım. İnşAllah bir gün tamamen vazgeçebilirsinAynen elimden geldiğince içmemeye çalışcam. Çok kötü oldum soğuk ter attım resmen
yaparım bebıs yaparım etıektlerım senıKuzum inşallah ya bende bugün daha rahat gördüm efekt yaparmisin bı
bugün test yaptın mı canım? Dikkat et kendine içmeyin şu sigarayı yaaKızlar ben bi garip oldum. Sigara miğdemi bulandırıyor. Elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim içim çekiliyor sankimüdürüme dedim gözünüzü üstümden ayırmayın bayılacak gibiyim diye.
Test yaptım sabah canım attım buraya. Elim ayağım salındı bilmiyorum ki içim çekiliyor sanki bat 2 ya da 3 aralıktıCanım hayirdr sakin ol. Sen test yaptın mı kaç gün geçti bat dan
Yaptım yavrum atmıştım ya sabah. Off bırakcam zaten ya.bugün test yaptın mı canım? Dikkat et kendine içmeyin şu sigarayı yaa
Kızlar bi bakarmisiniz adet 1 gün geciktiPapatyamaviss ben bugün daha rahat görüyorum çıplak göz ile ama sizede atmak istedim
İnşallah canım benim5-6 yıl bende içtim 1,5 yıldır içmiyorum o kadar farkediyor ki içtiğim her gün için bin pişmanım. İnşAllah bir gün tamamen vazgeçebilirsin
Canım kuruma da olabilir ama senden sonra çıktıysa o da akşama kadar kurumuş olabilir, inşallah bebişin seninledirBenim de testime bakar misiniz kızlar yarın adet günüm dün yaptım testi sabah yapıp akşam baktım sizce kuruma çizgisi mi kuruma çizgisi gri renk olurmuş bu ne renk
Test yaptım sabah canım attım buraya. Elim ayağım salındı bilmiyorum ki içim çekiliyor sanki bat 2 ya da 3 aralıktı
sabahı bekkle ama mutlaka kuzum ben fıltredense ccıplak olanda bu sefer daha rahat gordum valla ınsallah senınledır bebısın <3Teşekkür ederim bebeğimbugün erken gebelik ve normal kaset test alayım olmazsam sabah tekrar ederim Papatyamaviss
İnşallah yavrum inşallah artık varsa da yoksa da belli olsunCanım testinde bende gördüm inşallah seninledir geç dollenmedir
zaten muhtemelen yumurtlamadır yumurtlamadan 14 gun sonra adet oalcagını dusunursek :)kızlar reglime daha 16 17 gün var sağ kasıkta batma oluyor belki üşütmüşte olabilirim ama yumurtlama olabilir mi