- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.461
sabahı bekkle ama mutlaka kuzum ben fıltredense ccıplak olanda bu sefer daha rahat gordum valla ınsallah senınledır bebısın <3
İnşallah yavrum inşallah artık varsa da yoksa da belli olsunRabbim hayırlısını versin hepimiz için
Ama senin de var testinde gölge gibiEvet karamsarlık daha zor benimde dün adet tarihimdi olmadım gecikmesi daha sinir bozucu
Ama senin de var testinde gölge gibigüzel haberler alalım
dualarım senınle bebegım ınsallah orda bıyerlerde bısıler kvılcımlanıyordur :)Evet evet cnm sabah ilk idrar ile denicem direk bu ay yumurta takibi yapmadım çünkü o yüzden geç döllenme mi bilemiyorum
İnşallah dua et
Yapcam artık yaparım. Aslında kan vermek istiyorum ama kızlar erken diyo.İnşallah canım inşallahyarın sabah yapacakmısn test
Yapcam artık yaparım. Aslında kan vermek istiyorum ama kızlar erken diyo.
Bebemm ben tüm mesajları okumaya çalılıyorum, bilgim tecrübem olan şeylerde yorum yapıyorum. Diğerlerini de okuduğum belli olsun diye emojiliyorum
Bence var canımYeniden yukledim
Bebemm ben tüm mesajları okumaya çalılıyorum, bilgim tecrübem olan şeylerde yorum yapıyorum. Diğerlerini de okuduğum belli olsun diye emojiliyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum inşallah vardır daVerme kuzum bekle teste net görene kadar strest yapma kendine bu sefer değer yükseldi mi yukselecek mi telaşı oluyor insan da
Hahahahha aynen vallagöynümüzz istiyorki yerleşme düşüşü olsun dimii
Dün yaptıysanız bugünü bol bırakın o zaman yarın değerlendirin canımYa biz bu ay 2 günde bir yapıyorduk, Dr öyle demişti sperm kalitesi için. Bugün de boş günümüzdu aslında.
Kız sigara içme yaa..bebek olmasa bile zarar..sonrada diyorsun çocuk istiyorum..senin şimdiki halin hepsi stres başka bir şey diğil..sağlıkcı olmağımı hemen belli etdimKızlar ben bi garip oldum. Sigara miğdemi bulandırıyor. Elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim içim çekiliyor sankimüdürüme dedim gözünüzü üstümden ayırmayın bayılacak gibiyim diye.
Canim senin atesteki yükseliş nasıl, olumlu mu ?Dün yaptıysanız bugünü bol bırakın o zaman yarın değerlendirin canım
Xoş geldin aramızaSorma ya
Ocak ayında doktora gideceğiz zaten diye bu ay hiçbir şey yapmayacaktık nasılsa olmuyor diye salacaktık yani öyle konuştuk eşimle de ama akşam @smgsmgsmg nin paylaşımını görüp gaza geldim ve kendimi MFK takviyeleri almış bir şekilde buldum haha
Mfkcılar kervanına ben de katılıyorum bu ay yani, bir şey yapmadan durabilmek namümkün
HahahhaKız sigara içme yaa..bebek olmasa bile zarar..sonrada diyorsun çocuk istiyorum..senin şimdiki halin hepsi stres başka bir şey diğil..sağlıkcı olmağımı hemen belli etdim