- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.521
Canım o zaman sabahları test yapmaya devam et koyulaşır git gide İnşAllahBu teste ve 2 erken gebelik testinde de silik ti bir tane farkı aldın oda çok tavsiye edildi predictor early testi kesin sonuç verir dediler silik çıktı oda iyi ve kafam karıştı bilemiyorum bende ya
İNŞALLAH tamam yarın gene yapıcam çarşamba çünkü kan sonucu verebiliyorum tekrar hayırlısı artıkCanım o zaman sabahları test yapmaya devam et koyulaşır git gide İnşAllah
Hayırlı haberlerle gel İnşAllahİNŞALLAH tamam yarın gene yapıcam çarşamba çünkü kan sonucu verebiliyorum tekrar hayırlısı artık
bu ay bizde bişey yapmıcaz ne test ne takip birazda kafadan atmak gerek bence gerçi pek yapamadm ama :) benmde fodega bitti onu alıcamOf sorma yaaslında aklımdaydı zaten bu ay adet olur olmaz dedim son zaten doktora gideceğiz mfk da deneyeyim bu ay gitmeden doktora diye sonra eşimle konuştuk bu ay bir şey yapmayalım istersen doktor farklı yol çizer belki sadece kafamıza göre takılalım bu ay dedi tamam dedim ben de yarım saat sonra da benim vitamin takviyesi bitecek ama diye geldi üzerine de zam geleceğini duydum MFK ya bari alayım dedim işte
Eş paketi aldım ben Panacea, Fodega ve Bee var içinde birer kutu eşim ve benim için. Neyi nasıl kullanacağız onu da bilmiyorum aldık ama
@bebekhBen görüyorum sankiiiiiiii ay ay ay bugün kan testi ver acilde iş çıkışı hatta öğle aran varsa koş ver gel hemen
Ben görüyorum sankiiiiiiii ay ay ay bugün kan testi ver acilde iş çıkışı hatta öğle aran varsa koş ver gel hemen
İnşallah Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallahHayırlı haberlerle gel İnşAllah
Onda da çıkmadı bat 4 gün var
Diğer kızlar erken diyo
Canım catladiktan sonra yükseliyor yarın yükselebilir devam ama bugünü de değerlendir bol bolKızlarMervenur277 @fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss
Dün çok sancım oldu ardından az bir kanamam oldu. Ben yumurtlama diye yorumladım ama ateşim böyle çıktı. Yumurtlama olmamış mı ateşe göreEki Görüntüle 3171527
Evet şu an ben o stresi yaşıyorum ama işte hani sigara falan içmezsin en azından diye , ben bugün yine kan verdim bekleyiş stresli orası da varDiğer kızlar erken diyo
Anladım canım küçük olduğu içindir inşallah kötü olasılıkları rabbim uzak tutsun bizden sağlıkla gelsin bebeğinKuzum gittim paylaşmıştım aslında da görmedin sanırım. 4.4 mm kese çıkmıştı Ama ya haftasının ufak olmasından yada düşük riskinden net değil kese dedi.Cumaya yeniden cagırdı, tedbir amaçlı progestan fitil verdi.Kendini yorma, çayı açık iç, kahve günde bir kez dedi. Kan degerlerimi begendi bu kadar :) ben de MFK nın fodega minera içiyordum. Adendo da almıştım o düşük riski için kullanılıyordu. Kullanmıyordum gerek olursa kullanırım diye. Haftasonu fitili alamadgım için Adendoya da başladım.
Canım bence birkaç gün daha bekle ateşin yükseliyor gibi. Erken yumurtlamış gibisin aslında ama... bi iki gün daha bekle bakalım ya bence umut vadediyor gibiCanlar ben 11 Kasım sat. 2 aydır 35 günde bir oluyordum öncesi Yasmin kullandim Eylül'de hiç olmadi adet. Genellikle 18-21. Günlerde yumurtlamam oluyor. Bu ay 15 Aralıkta olmam gerekiyordu ama 1 Aralık ilişki sonrasi kahverengi akıntı geldi. Sabah uyandigimda da 3-4 damla kan geldigini gördüm. Sonra 2 gün daha kahverengi akıntı geldi böyle peceteyi sürdükçe. Şu 2 gündür bişey yok. Bu ay çok umutluydum ama ovulasyon testlerinde çift cizgiyi göremedim. Adetten sonra havuc avakado yedim süt içtim kuruyemiş kuru incir yedim. Bide bal polen propolis karışımına başlamıştım. Ama niye böyle oldu bu ay anlamadım. Test yaptım negatifatesimde böyle
Silik bir çizgi var görünüyorKızlar sabah testi yaptım..şimdi biraz oynadım..ama bu 20 dakika olan çizgi..ben sinirden sonra çöpe atıyorum zatensonradan testin üstünde yazılmış 4 ya 5 damla..bende 3 damla etdim..ilk defa yapıyordum bu testden sabah aldırdım eşime 1 tane
İnşallah canm benim saolCanım bence birkaç gün daha bekle ateşin yükseliyor gibi. Erken yumurtlamış gibisin aslında ama... bi iki gün daha bekle bakalım ya bence umut vadediyor gibi
Canim senin bat ne zamandı? Bide telefonda ters ışık modunu açınca ilkinde görüyorum sankiinşallah
Ayy bilemiyorum artık yaSilik bir çizgi var görünüyor