- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.501
Testim 2.3 sn içinde böyle çıktı napsam bilemedim böyle gebe olduğunu öğrenen varmı kan da 1.32 çıktı referans yazmıyor negatife yazmıyor napsam bilemedim
Algıda seçicilik işte kuzu bana da zart diye geçti gibi geliyor daha dün yumurta kovaliyordum şimdi yine adet bitsin yumurta peşine düşeyim diye bekliyorumbende yapmıcam dıyorum dıyorum yıne takıplerde buluyorum kendımı bu ay cok uzun gectı bana zaten gelmek bılmıyor
Bir hastaneyemi gitsen acabaKızlar ben bi garip oldum. Sigara miğdemi bulandırıyor. Elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim içim çekiliyor sankimüdürüme dedim gözünüzü üstümden ayırmayın bayılacak gibiyim diye.
Valla bilmiyorum ki yemeğe incem şimdi çok kötü miğdemBir hastaneyemi gitsen acaba
Onda da çıkmadı bat 4 gün varEvet canım var ama erken gebelik testleri hatali sonuç verebiliyor normal kaset test denedin mi ve adet günün ne zamandi
Hoş buldum canımXoş geldin aramızaama ben daha almıcam..3 ay yeter elimde olanları bitiricem
Bu teste ve 2 erken gebelik testinde de silik ti bir tane farkı aldın oda çok tavsiye edildi predictor early testi kesin sonuç verir dediler silik çıktı oda iyi ve kafam karıştı bilemiyorum bende yaEvet canım var ama erken gebelik testleri hatali sonuç verebiliyor normal kaset test denedin mi ve adet günün ne zamandi
Ben toplam 5 ay kullandım 2 ayda hamile kaldım sonra kürtaj olduğum için yine 3 ay kullandım hiç gecikme olmadı canım...aksine değerlerim çok güzel çıkmış çok şükür..Hoş buldum canımvalla benim pek umudum yok aslında sanırım doktor da en az üç ay kullanılmalı diyormuş ama biz Ocak ayında doktora gideceğiz eşim falan detaylı muayene olacak belki bizdeki sorun başkadır doktor farklı yol izler o yüzden üç ay boyunca kullanır mıyım bilemiyorum sadece haydi bu ay da boş geçmesin diye düşünerek aldım
Bir de sitede okudum bazılarında durduk yerde adet gecikmesi yapmış bu takviyeler yumurtlama olmamış kullandıkları ay falan umarım öyle ters bir durumla karşılaşmam
Allah razı olsun amin canım inşallah. Allah herşeyin hayırlısını versin ❤Çok geçmiş olsun canım dayına Allah acil şifalar versinHer zorluğum ardında kolaylık vardır
Test alıp geldim hızlı testmiş 5 dk beklemek yeterli yazıyor üstünde 5 dk sonraki sonuç tek çizgi... hayali bir çizgi dahi yok ilk attığım kuruma cizgisiydi o zamançizgi pembe kurumaya benzemıyor kuzum
Aay ben görmedim kiTest yaptım sabah canım attım buraya. Elim ayağım salındı bilmiyorum ki içim çekiliyor sanki bat 2 ya da 3 aralıktı
Peki öncesinde herhangi bir sorunun var mıydı canım? Pcos yumurtlama düzensizliği adet düzensizliği falan gibi?Ben toplam 5 ay kullandım 2 ayda hamile kaldım sonra kürtaj olduğum için yine 3 ay kullandım hiç gecikme olmadı canım...aksine değerlerim çok güzel çıkmış çok şükür..
hangi takviyeleri aldn insan bianda duyduğunu yapar buluyor :)Sorma ya
Ocak ayında doktora gideceğiz zaten diye bu ay hiçbir şey yapmayacaktık nasılsa olmuyor diye salacaktık yani öyle konuştuk eşimle de ama akşam @smgsmgsmg nin paylaşımını görüp gaza geldim ve kendimi MFK takviyeleri almış bir şekilde buldum haha
Mfkcılar kervanına ben de katılıyorum bu ay yani, bir şey yapmadan durabilmek namümkün
Canim senin bat ne zamandı? Bide telefonda ters ışık modunu açınca ilkinde görüyorum sankiTest alıp geldim hızlı testmiş 5 dk beklemek yeterli yazıyor üstünde 5 dk sonraki sonuç tek çizgi... hayali bir çizgi dahi yok ilk attığım kuruma cizgisiydi o zamançok üzgünüm şuan
Kızlar @Mervenur277 @fnd_50pozitifbiri Papatyamaviss
Dün çok sancım oldu ardından az bir kanamam oldu. Ben yumurtlama diye yorumladım ama ateşim böyle çıktı. Yumurtlama olmamış mı ateşe göreEki Görüntüle 3171527
Yada yakında eczane varsa tansiyonuna baktır soğuk terliyorum dedin sanki öyle hatırlıyorum tansiyon yapar onu inşallah bebek vardır da o anne ben geliyorum diye böyle sinyaller veriyordur sanaValla bilmiyorum ki yemeğe incem şimdi çok kötü miğdem
Pardon canim yanlış gördüm galibaTest alıp geldim hızlı testmiş 5 dk beklemek yeterli yazıyor üstünde 5 dk sonraki sonuç tek çizgi... hayali bir çizgi dahi yok ilk attığım kuruma cizgisiydi o zamançok üzgünüm şuan
Of sorma yahangi takviyeleri aldn insan bianda duyduğunu yapar buluyor :)
İlk attigim testte bende görüyorum çok net ama üzerinden çok zaman geçti onun kuruma cizgisiymis.. kısmet olmadı henüz demekkiPardon canim yanlış gördüm galiba
Yok kuzum bende sebebsiz gec kalıyorum..hsg bile çektirdim..adetim hep düzenli.Sen şimdi diyorsunda..ama ben hiç öyle mesajlar görmedim..ben canlı yayınlarına baktım..çok inandım..hiç kötüyü düşünme canım.Peki öncesinde herhangi bir sorunun var mıydı canım? Pcos yumurtlama düzensizliği adet düzensizliği falan gibi?
Acaba diyorum sorunu olanlara iyi gelirken sorunu olmayıp sadece destek olsun diye alanlara mı ters etki yapmış
Buradaki topikte gördüm ben de baya bir kişi yazmış gecikti adet durduk yere ya da yumurtlama göremedik diye de kafam karıştı açıkçası