- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.221
Adete bir gün kala yada geçince testi yap canım inşallah bebiş vardır. Bu arada başın sağolsun inşallah yeri tez vakit dolar.Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ölü doğum yaptım maalesef 24 haftalık bebeğimi 1 Eylülde bebeğimi kaybettim. Bu ay eşimle korunmayı bıraktık hemen olmaz diye. Yumurtlamayı ovülsyon testi ile takip etmedik ancak uygulamaya göre o günleri değerlendirdik. SAT 8 Kasım BAT 5 Aralık. Ama ben de hiç bir adet belirtisi yok üç gün önce gebelik testi yaptım ancak negatif çoktı prodoctor marka test. Ben de bu tabloya katılmak istiyorum. Sizce erken gebelik testi yanılmış olabilir mi adetimden üç beş gün önce akıntım kesilirdi ama şuan çok beyaz akıntım var inşallah hepimizin kucakları dolsun bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin
Anlarsin canım malesef hic dokunulmayacak gibi oluyor benim regli zamanımda da oluyo ben asıl olmasa şüpheleniyorum cok agriyo oğlum çarpınca filan canım çok yanıyor ben bile elleyemiyorumKızlar saflığımı maruz görün de bu göğüslerde hassasiyet nasıl oluyorkendini dinliyorum diye midir nedir var sanki bugün :) Kaç aydır hiç hissetmedim ama sanki bugün bir dolu gibiler. Arada yoklamak için elliyorum bağri bir şey hissetmiyorum ama dolular. Dokununca ucunun etrafındaki minik minik noktalar kabarık kabarık oluyor. Ben mi yoruyorum böyle belli belirsiz mi oluyor yoksa "hassas olsa bariz net direk kesin anlarsın" mı dersiniz :):)
Hayır dur pazartesi yap sendeOfff ben de yapmıyım diyorum ama durabilecek gibi hissetmiyorum
Çatlatma tedavisinin aynısı uygulanıyor. Yine hapla büyütme ve iğneni yapıyorsun. İğne yaptıktan 36 saat sonra ilişkiye girin diyor ya işte onu yapmıyoruz 36. saatte aşılama oluyor. Aşılama yapılacak günün sabahı eşin sperm veriyor labaratuvarda sperm yıkanıyor yaklaşık 4-5 saat sonra doktor rahmine spermi enjekte ediyor. Bu işlemin ağrı oranı kişiden kişiye göre değişiyor benim rahim ağzı darmış işlem sırasında öğrendim bu yüzden zorlandım ve ağrım oldu. Alttan muayene gibi oturuyorsun doktor rahmine canlı spermleri gönderiyor 20 dk oturup eve gidiyorsun benim ilk gün hafif sancılarım oldu iki gün de kahverengi lekelenme sürdü. Ama şuan hicbirseyim yok. Aşılama sonrasi gün aşırı ilişki diyor4 defe denedim canım ama olmadı..film çektirdim temiz çıkti zaten sonra hamile kaldım malesef kürtaj oldu
merhaha belirtler neelrdi acaba yumurtlamanın 7.günü benim aşırı merak ediyorum bu ay tuttu mu bu ay diye 4.denyişimiz sizin belirtiniz neelrdi acacab yumurtalama nın 7.günündrKızlar ben şu an 5. Haftanin içindeyim ve göğüs uclarim dokunulamayacak kadar ağrılı olmaya başladı. Hem geneli hem uçları fenaaaa
5 ayda sabrı öğrendimValla sendeki sabırdan bize de lazım :)
Canım bildiğim kadarıyla folik asit vücutta depolanmıyo. Ama yanlış da biliyor olabilirim öyle duymuştum sanki.sonuç >22 ölçülemeyen yükseklikte gelince korktum açıkçası
Daha koyuyu gör istiyorum gözün gönlün açılsın
Laboquick markası canımHangi markaydi canim
Kız seni yerim heDaha koyuyu gör istiyorum gözün gönlün açılsın
Bişey diycem yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmak lazım.Kız seni yerim hevalla bazen bi his geliyor böyle telefonla hani heyecanla bi arkadaşını ararsın ya bişey anlatmak için öyle
Anlarsin canım malesef hic dokunulmayacak gibi oluyor benim regli zamanımda da oluyo ben asıl olmasa şüpheleniyorum cok agriyo oğlum çarpınca filan canım çok yanıyor ben bile elleyemiyorum
Sağol canım anlatdığın için..ayy ben doktor altdan bakarken resmen ağri hiss ediyorum..her defa doktorlar zorlanıyor bu konuda..Sen ne kadardır deniyorsun?Çatlatma tedavisinin aynısı uygulanıyor. Yine hapla büyütme ve iğneni yapıyorsun. İğne yaptıktan 36 saat sonra ilişkiye girin diyor ya işte onu yapmıyoruz 36. saatte aşılama oluyor. Aşılama yapılacak günün sabahı eşin sperm veriyor labaratuvarda sperm yıkanıyor yaklaşık 4-5 saat sonra doktor rahmine spermi enjekte ediyor. Bu işlemin ağrı oranı kişiden kişiye göre değişiyor benim rahim ağzı darmış işlem sırasında öğrendim bu yüzden zorlandım ve ağrım oldu. Alttan muayene gibi oturuyorsun doktor rahmine canlı spermleri gönderiyor 20 dk oturup eve gidiyorsun benim ilk gün hafif sancılarım oldu iki gün de kahverengi lekelenme sürdü. Ama şuan hicbirseyim yok. Aşılama sonrasi gün aşırı ilişki diyor
İnşallah bi sıkıntı vermez bebeğimCanım bildiğim kadarıyla folik asit vücutta depolanmıyo. Ama yanlış da biliyor olabilirim öyle duymuştum sanki
Benim de 4 ay oldu öğrenemedim :) Her ay bir sonraki ay belirti olmazsa bat'ı bekleyecem diyorum yine bir bahane çıkıyor erken yapıp hüsran :) Bu ay çok erken (8de) yaptığım için cezalıyım bat'ı bekleyecem inşallah5 ayda sabrı öğrendimbirde olumsuzluktan kaçıyorum hayaller daha güzel
en geç 14 gün sonra canımBişey diycem yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmak lazım.
O zaman bugün olmam lazımdıen geç 14 gün sonra canım
Ne demek canımSağol canım anlatdığın için..ayy ben doktor altdan bakarken resmen ağri hiss ediyorum..her defa doktorlar zorlanıyor bu konuda..Sen ne kadardır deniyorsun?
Belki ben pazar yaparım..aslında her akşam öyle diyorum..sabah ama yine yapıyorum