- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.201
Dışarıdaydım canım yeni geldim eve hemen attım
Canım ben yine görüyorum umitlendirmek istemem ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarıdaydım canım yeni geldim eve hemen attım
Canım folik asit suda çözünen bir vitamin yani vücutta fazlası idrarla atılıyor. Fazlası depolanmıyor. Bu nedenle her gün içmek daha mantıklı. Eksik olma riskini almamış olursunuz.. Kİ doktorlarda öyle öneriyor..Kızlar folik asit hergün alıyor musunuz kaç aydır kullanıyorsunuz ben gebelik düşündüğümden beri nisandan beri 9 aydır içiyorum bu ara baktım >22 çıktı siz değerlerinizi biliyormusunuz be bilim fazlası da zarar vermez mi doktora yazdım oda içmeye devam et dedi ama tuhaf geldi bana
Sağol kuzum sende öyleZaten ne zaman gebeliğe karar verilse hep başka şeyler çıkar hiç şaşmiyor bu dikkat et kendine
Gölge var canımDışarıdaydım canım yeni geldim eve hemen attım
E ben de görüyorum ya. Allah Allah bakalım. Yapacak mısın sabah canımDışarıdaydım canım yeni geldim eve hemen attım
Belkide olmayacak birileri gelecekBiri bana ne zaman adet olacağımı söylesin
.sonuç >22 ölçülemeyen yükseklikte gelince korktum açıkçasıCanım folik asit suda çözünen bir vitamin yani vücutta fazlası idrarla atılıyor. Fazlası depolanmıyor. Bu nedenle her gün içmek daha mantıklı. Eksik olma riskini almamış olursunuz.. Kİ doktorlarda öyle öneriyor..
Allah Allah çıplak gözle kar beyaz kiGölge var canım
4 defe denedim canım ama olmadı..film çektirdim temiz çıkti zaten sonra hamile kaldım malesef kürtaj olduDaha önce çatlatma tedavisi gördün mü? Detaylı yazacağım ondan soruyorum
Yarın yapmam hafta başına kadar dururum canımE ben de görüyorum ya. Allah Allah bakalım. Yapacak mısın sabah canım
Yavrum inşallah öyle olur da. Valla bi tarih tespit etsek nasıl ederiz bunu hepsi farklı söylüyor ona göre diycem ki bat şu tarih 2 gün geçti bişey diyemiyorum böyleBelkide olmayacak birileri gelecek
Ben kıpkırmızı olmadığı sürece hiç bir şey görmüyorum siz ne güzel hep görüyorsunuz ya. Test yapınca direk gruba sorcam vallaE ben de görüyorum ya. Allah Allah bakalım. Yapacak mısın sabah canım
Gölge var canımDışarıdaydım canım yeni geldim eve hemen attım
Offf ben de yapmıyım diyorum ama durabilecek gibi hissetmiyorumYarın yapmam hafta başına kadar dururum canım
Şahin göz, kartal göz ne ararsan bu grupta canım at sen bakarız tabiBen kıpkırmızı olmadığı sürece hiç bir şey görmüyorum siz ne güzel hep görüyorsunuz ya. Test yapınca direk gruba sorcam valla
İnşallah gebesindirAy kızlar yine ben geldim bu bir hafta içinde o kadar karmaşık süreç yaşadım ki.Onceki yazdıklarımı okumayanlar için hiç diğer konulardan bahsetmeyerwk bir şey sormak istiyorum.Bu pazartesi eşimle doktora gitmiştik.Doktor her iki yumurtaliginda da olgunlaşmış yumurtalar var iki günde bir ilişkiye girin demişti.Son adetten sonra 13 gun gecmisti.Biz ilk olarak pazar günü zaten korunmasız ilişkiye girmiştik.Yani 6 gün oldu ama bugün damla damla kahrengi akintim oluyor.Ve sürekli iç çamaşırı terli gibi.Gebelik olabilir mi.Yoksa psikolojik mıdır anlamadım ya.
Sabah yap bende yapıcamOfff ben de yapmıyım diyorum ama durabilecek gibi hissetmiyorum
Ne guzel ya masllah bende 10 adet artimed verdim bi türlü teslim edemediler simdi netten alsam baya geç gelir yarin eczaneye sorarim erken olan testideValla ben internetten toplu almıştım. Bi kaset test almıştım ovülasyonla bide prodoctor mu ne vardı ondan almıştım . Yumurtlamamın 10. Gününde baya belirgin çıktı. Ama kaset test çok silik çıktı . Kan test yaptım peşine buarada 34 çıktı beta değerim
Valla sendeki sabırdan bize de lazım :)Yarın yapmam hafta başına kadar dururum canım
Allah ım sana geliyorumSabah yap bende yapıcam