- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.961
Hayırlısı olsun kuzum zamanı gelince oluyor bu işler hep bekliyoruz bakalım ne zaman olacak hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimizYaptım kuzum yok birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum zamanı gelince oluyor bu işler hep bekliyoruz bakalım ne zaman olacak hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimizYaptım kuzum yok birşey
İkimize de sat tarihine Kasım yazmışsın aşkoooomAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Papatyamaviss 10 Kasım 15 Kasımfnd_50 13 Kasım 13 Kasım@Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@ Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 30 Kasım 27 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım belli değil@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 AralıkSeptember Wind 3 AralıkSonbahardagel @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 AralıkNiqu @Angels900 11 Kasım 2 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 Kasım@TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralık@mutluanne2779 09 Kasım 7 Aralık@Mervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 Aralık@Sirius2023 28 Kasım 27 Aralık@gulumse02 5 Aralık@Hayat sevince guzel27 9 Kasım 9 Aralık@bitliKedi 01 Kasım 27 Aralık@Hayirlisi123 6 Kasım 7 Aralık
Valla canım kuzenim 18 yaşında anne oldu ve 40 kilo bile değildi oda hiç almıyor ve maşallah 2 evladı var şuan sen kanlarına baktır et Allah yardım eder hiç dert etme ❤birde bir şey daha sormak istiyorum sizce hamilelikte anne adayının zayıf olması riskli mi ben 40 kiloyum ve 26 yaşındayım hiç kilo alamıyorum ne yapsam ne etsem ne yesem içsem küçüklüğümden bu yana hiç 45 kiloyu göremedim hamile kalsam riskli olur mu ?
doktora her gittiğimde benden sağlıklısın diyor değerlerim çok iyi ben panik atak tedavisi görüyorum ilaç kullanıyorum onlar bile kilo aldırmadı düşünün yani :)Valla canım kuzenim 18 yaşında anne oldu ve 40 kilo bile değildi oda hiç almıyor ve maşallah 2 evladı var şuan sen kanlarına baktır et Allah yardım eder hiç dert etme ❤
Aşko bir de sizin linklere tıklayınca geçmiş aylar da görünüyor ben geçmiş aylarımı göremiyorum nereden bakılıyor pozitifbiriAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Papatyamaviss 10 Kasım 15 Kasımfnd_50 13 Kasım 13 Kasım@Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@ Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 30 Kasım 27 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım belli değil@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 AralıkSeptember Wind 3 AralıkSonbahardagel @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 AralıkNiqu @Angels900 11 Kasım 2 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 Kasım@TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralık@mutluanne2779 09 Kasım 7 Aralık@Mervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 Aralık@Sirius2023 28 Kasım 27 Aralık@gulumse02 5 Aralık@Hayat sevince guzel27 9 Kasım 9 Aralık@bitliKedi 01 Kasım 27 Aralık@Hayirlisi123 6 Kasım 7 Aralık
Ah keşke bende kilo alamıyorum diye üzülsem kiloda iyi birşey değil zaten zayıf insanlar daha güçlü sağlıklı olur kiloyla anlaşılmaz sağlık zaten ne güzel bak doktorda güzel yorumlamış birde bebişin olsun tamamlan inşallahdoktora her gittiğimde benden sağlıklısın diyor değerlerim çok iyi ben panik atak tedavisi görüyorum ilaç kullanıyorum onlar bile kilo aldırmadı düşünün yani :)
Aşko bir de sizin linklere tıklayınca geçmiş aylar da görünüyor ben geçmiş aylarımı göremiyorum nereden bakılıyor pozitifbiri
ay inşallah çok istiyoruz bakalım hayaliyle yatıp kalkıyoruz inşallah hepimze nasip olurAh keşke bende kilo alamıyorum diye üzülsem kiloda iyi birşey değil zaten zayıf insanlar daha güçlü sağlıklı olur kiloyla anlaşılmaz sağlık zaten ne güzel bak doktorda güzel yorumlamış birde bebişin olsun tamamlan inşallah
Hiç riskli değil değerlerin iyi sağlığın yerindeyse bir sorun olmaz canım hatta zayıf olanların bebekleri de sağlıklı olurmuş hep öyle derdi büyükler ve daha çabuk toparlmisin doğum daha kolay olurmuş bende 47 kiloydum evlendiğimde 15 ay oldu evleneli 51 oldum hayatımda ilk defa 50 yi gördüm sıkıntı etme Rabbim hayırla bir bebiş nasip etsin hepimize debirde bir şey daha sormak istiyorum sizce hamilelikte anne adayının zayıf olması riskli mi ben 40 kiloyum ve 26 yaşındayım hiç kilo alamıyorum ne yapsam ne etsem ne yesem içsem küçüklüğümden bu yana hiç 45 kiloyu göremedim hamile kalsam riskli olur mu ?
Yok kuzum silmedimGeçmiş ayları girdiysen görünür bebişim. Sildin falan mı acep
amin inşallah bende 17 aylık evliyimHiç riskli değil değerlerin iyi sağlığın yerindeyse bir sorun olmaz canım hatta zayıf olanların bebekleri de sağlıklı olurmuş hep öyle derdi büyükler ve daha çabuk toparlmisin doğum daha kolay olurmuş bende 47 kiloydum evlendiğimde 15 ay oldu evleneli 51 oldum hayatımda ilk defa 50 yi gördüm sıkıntı etme Rabbim hayırla bir bebiş nasip etsin hepimize de
Bir gün önce cips yedim diğer gün alerji başlayan gün ilk kez bir sabunla elimi yıkadım bide coraspin mide koruyucu folik asit kan ilacı kullanıyorum 15 gündür ilaçlar mı yaptı bunlar mı kestiremedimNe demek kuzum sanada geçmiş olsun. Bana hatta doktorum günlük ne yediysen liste yap dediydi alerjin çıktığında ne yediklerine bakarsan öylede anlarsın dediydi alerjin olan şeyde her seferinde alerjin çıkar listede de görmüş olursun bunu yediğimde alerjim çıkıyor diyebilirsin
Adeti bekle bence canımmerhabalar uzun zamandan beri buradaki yazıları takip ediyorum ancak henüz sorularıma cevap bulmuş değilim bu sefer ben sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Adet günüm 4 aralık olması gerekiyor ancak benim 1 haftadır göğüslerimde koltuk altıma kadar uzanan bir ağrı var ve kasıklarımdan bacağıma uzanan belimde sancı var karnımda da oluyor sancı ve çok sık idrarara gidiyorum bu sabah erken gebelik testi yaptım ilk israr ile ancak negatif . Aynı zamnda bugün lavaboda idrardan sonra peçetede çok ama çok hafif kahverengi bir leke gördüm ve bir daha olmadı sizce kan testine giymelimiyim yoksa adetimi mi beklemeliyim yada adet mi olacağım acaba ?
bekliyoruz bakalım inşallah hüsran olmazAdeti bekle bence canım
Boyun ne kadar canım?birde bir şey daha sormak istiyorum sizce hamilelikte anne adayının zayıf olması riskli mi ben 40 kiloyum ve 26 yaşındayım hiç kilo alamıyorum ne yapsam ne etsem ne yesem içsem küçüklüğümden bu yana hiç 45 kiloyu göremedim hamile kalsam riskli olur mu ?
Ayniyiz hemen hemen bat ne zaman canımamin inşallah bende 17 aylık evliyim
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum canım bi ara yeni başladığım da bende de bir kaç gün azdı hatta anlamadım nedenini ama sonra geri geçti ama bence yediğim birşey yaptı diye tahmin ediyorum çünkü kızımda hamileliğim boyunca kullandım coraspin öyle bir durumda hiö geçmezdi azardı diye tahmin ediyorum bende cips den ama bi takip et derim ilaçlarınu bırakma geçmezse doktoruna danış derimBir gün önce cips yedim diğer gün alerji başlayan gün ilk kez bir sabunla elimi yıkadım bide coraspin mide koruyucu folik asit kan ilacı kullanıyorum 15 gündür ilaçlar mı yaptı bunlar mı kestiremedim
1,50Boyun ne kadar canım?
4 aralık yani pazar günü ve eğer o gün hamile olduğumu öğrenirsem annemin doğum günü ona çok güzel bir hediye vermiş olacağım :)))Ayniyiz hemen hemen bat ne zaman canım
Boyuna göre iyi kuzum..derd etme..ben 1.69 çeki evlenerken 53 şimdi 59