- 1 Nisan 2022
- 12.505
- 15.394
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.921
Amin kuzumAnladim canım... Yapacak birşey yom hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzumAnladim canım... Yapacak birşey yom hayırlısı...
Bir kaç gün daha bekle belki geç döllenme oldu inşallah çifti görürsün ❤Kızlar benim bat 1 gün geçti belim sırtım kaşıklarım ağrıyor yorgunum uyukluyorum ama sabah test yaptım ikinci çizgiyi göremedim. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için acaba döngüm değişmiş olabilir mi
Kız kalbim hiç bugün ki kadar efor sarfetmemiştir ne yaptınız bana böyleYaaa tek değilmişim bende görüyorum yaa var September Wind
Evde test deposu var ben kendime yasak koydum sadeceKız niye yok alsana yaparsın yine
İşte o beyazlık var gibi sonradan üzülme diye şimdilik yorum yapmayayım dedim tekrarla bi 2 gün geçsin emin olalım ❤Beyaz çizgi var mı
Yapma yapma gölgeler insanı sıyırtırinsanda burda okudukça test yapası geliyor
Aminnn keşkeeeSürprizleri severiz hele ki böylelerini bırak öyle olsun
adet günüm ağrım krampım var adet için hersey uygun ama genede test yapasım geliyorYapma yapma gölgeler insanı sıyırtır
Heee ben alayım bari bu akşamEvde test deposu var ben kendime yasak koydum sadece
Tamam canımcımİşte o beyazlık var gibi sonradan üzülme diye şimdilik yorum yapmayayım dedim tekrarla bi 2 gün geçsin emin olalım ❤
Geç döllenme nasıl oluyorBir kaç gün daha bekle belki geç döllenme oldu inşallah çifti görürsün ❤
Bana var gibi geldiAllah için bakın benim yaptığım renk tonlamasinda şurada birşey var mı
Canım ben aslında sendede gölge gördüm ama September Wind yaptığı testtede ilk gölgeyi ben görüp yorum yapmıştım sendede aynısı olmasın diye yorum yapmıyayım dedimPapatyamaviss canım sen iyi yapıyorsun sana 2 tane resim atsam bir efekt yaparmisin
Yani sen efekt yapmadan attığın ilk teste bakıncada bana bir gölge var gibi geldi efektle bariz belli olmuşAllah için bakın benim yaptığım renk tonlamasinda şurada birşey var mı
Canim bata kaç gün var ,?Allah için bakın benim yaptığım renk tonlamasinda şurada birşey var mı
Analık delilik derler bence bu süreç içine dahil hepimiz birer deliyiz ve mutluyuz bundanadet günüm ağrım krampım var adet için hersey uygun ama genede test yapasım geliyor
Canım eğer geç yumurtlama olmadı ise testinde olsaydı muhtemelen çıkardı. Ama bu ay geç yumurtladıysan varsa bile testte çıkmaz. Bence adet gününü bekle ve testi tekrarlamerhabalar uzun zamandan beri buradaki yazıları takip ediyorum ancak henüz sorularıma cevap bulmuş değilim bu sefer ben sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Adet günüm 4 aralık olması gerekiyor ancak benim 1 haftadır göğüslerimde koltuk altıma kadar uzanan bir ağrı var ve kasıklarımdan bacağıma uzanan belimde sancı var karnımda da oluyor sancı ve çok sık idrarara gidiyorum bu sabah erken gebelik testi yaptım ilk israr ile ancak negatif . Aynı zamnda bugün lavaboda idrardan sonra peçetede çok ama çok hafif kahverengi bir leke gördüm ve bir daha olmadı sizce kan testine giymelimiyim yoksa adetimi mi beklemeliyim yada adet mi olacağım acaba ?