- 1 Nisan 2022
- 12.505
- 15.395
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.821
Şimdi bakıcamsağol kuzumNeroCam diye bir uygulama indirdim onunla renk ayarı yapılıyor bende daha önce hamile olduğumda bir gruptaki kızlardan öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bakıcamsağol kuzumNeroCam diye bir uygulama indirdim onunla renk ayarı yapılıyor bende daha önce hamile olduğumda bir gruptaki kızlardan öğrenmiştim
Kızlar ciddi misiniz vallahi ağlarım bak mutluluktanBöyle birşey yaptım canım senin için Miss ela
Ağzından bal damlıyor senin yaaa var mı yok mu dur bakalım Allah'ım nolur inşallah amiiiinnn şu güzel kullarını sevindir bu günün yüzü suyu hürmetineBirini daha açık birini daha koyu yaptım. Ben bi çizgi görüyorum ama beyaz
Ay sende mi gördün kuzum bana mı yazdııın normalde dün olmam lazımdı ama geç yumurtladım 5 gün sarktıBen görüyorum canım..ne zaman bat?
Amin bebişimAğzından bal damlıyor senin yaaa var mı yok mu dur bakalım Allah'ım nolur inşallah amiiiinnn şu güzel kullarını sevindir bu günün yüzü suyu hürmetine
Ne den görmedim canım ya bana bazı bildirimler gelmiyor tek tek girip bakmak zorunda kalıyorum bazen umca nedir aydınlatHu huuuuuu sana dedim umca denedin mi hiç?
Maşallah canım ya hayırla güzel güzel geçsin kontrolünYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
bebekheyecani dediği gibi beyazlık var karartınca inşallah vardır bir kaç güne tekrarla bakalım canımKızlar ciddi misiniz vallahi ağlarım bak mutluluktan
Aaaayyyy valla mi dur sakin ol bende konuyu anlamaya çalıştım sonunda mesajını gördüm negatif teste takılma şimdilik zıplama da yerinde dur inşallah bı kaç güne bat geçsin olmazsa test yap bakalımKızlar şimdi tuvaletten geldim. Çok değişik bir akıntım oldu. Kendim de şaşırdım. Açık beyaz bir akıntı resmen aktı. Ne ki bu. Yaşayan var mı böyle bişey. Hani ilişkiden sonra tuvalete gidersin de su gibi akar ya sperm geri onun gibiydi. Ama beyazdı. Peçeteye de geldi. Krem gibi mi diyim. Nasıl tarif edeyim onu da bulamadım. Biraz açık yazdım kusura bakmayın
Yavrum takıl bize hayatını yaşa, bak biz akıl sağlığımızı kaybettik hiç takmıyoruzKızlar ya bende test yPtim negatif... Bugün adetin 27.günü..Araliklarla agri geliyor kasigima ve sicak basıyor böyle ayni adetteki gibi... Ve bu hisler geldikçe iyice moralim bozuluyor.... Önerisi olan var mi nasıl kafama takmayabilirim
Etiketlemeği unutdum ben uyğulamasız gördüm..ama şimdi September Wind dediği uyğulamayla baktım görünüyor canımbence hamişsin kuzum..bak dün olman gerekiyor diyorsunAy sende mi gördün kuzum bana mı yazdııın normalde dün olmam lazımdı ama geç yumurtladım 5 gün sarktı
Beyaz mı şeffaf mı şeffafsa yumurtlama akıntısı canım ama krem gibi beyazsa genelde bende adete yakın geliyor öyle bir şey mi acabaKızlar şimdi tuvaletten geldim. Çok değişik bir akıntım oldu. Kendim de şaşırdım. Açık beyaz bir akıntı resmen aktı. Ne ki bu. Yaşayan var mı böyle bişey. Hani ilişkiden sonra tuvalete gidersin de su gibi akar ya sperm geri onun gibiydi. Ama beyazdı. Peçeteye de geldi. Krem gibi mi diyim. Nasıl tarif edeyim onu da bulamadım. Biraz açık yazdım kusura bakmayın
Ayyyyy yapalım kız zaten yarın da kanamam olmazsa çalsın davullarAaaayyyy valla mi dur sakin ol bende konuyu anlamaya çalıştım sonunda mesajını gördüm negatif teste takılma şimdilik zıplama da yerinde dur inşallah bı kaç güne bat geçsin olmazsa test yap bakalım
Canım sen bugün yaptın mı testEvet cnm adet günü gelmezse o günde yaparım ama şuan olaydı cikardi bence
Şeffaf değil yavrum beyaz krem gibi. Süt kesiği gibi değil ama.Beyaz mı şeffaf mı şeffafsa yumurtlama akıntısı canım ama krem gibi beyazsa genelde bende adete yakın geliyor öyle bir şey mi acaba
Bence bakmaz..ama bakmak istese kendi seçimin canım..bazı kızlar izin vermiyorkızlar doktor alttan bakmaz dimi şuan? 4 e randevu aldımda test için
Inan böyle delirecek gibi oluyorum şu agri hissi geldikce. Sonra burdaki mutlu haberleri okuyorm icim ferahliyor en azindan birilerinin duasi kabul oldu diyorumYavrum takıl bize hayatını yaşa, bak biz akıl sağlığımızı kaybettik hiç takmıyoruz
Hadi canısı olmasında çalalım benimde kasik ağrıları başladı zaten yarın bat sinyaller verilmeye başladıAyyyyy yapalım kız zaten yarın da kanamam olmazsa çalsın davullar