- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.861
Tamam bebişim1 gün daha bekle sende test yap kuzuuuummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bebişim1 gün daha bekle sende test yap kuzuuuummmm
Peki cınımsBence geçir öyle yap kuzu
Üzülmuyoruz devam ediyoruz olcak inşallah bir gün biz de görcez çift çizgiyi
Adet olmayana kadar umut ediyorumÜzülmuyoruz devam ediyoruz olcak inşallah bir gün biz de görcez çift çizgiyi
Bende oyleyim canım umut hala devam ediyor. Senin bat ne zamandirAdet olmayana kadar umut ediyorum
Sabah ilk idrarla yap benceYani bugüne kadar yaptım bişey çıkmadı. Yarın sabah yapsam mı acaba. Bat en geç yarın çünkü. Pazar mı yapsam
Süpersin hadi hayırlaAdet olmayana kadar umut ediyorum
Bat 8 bende..sende?Bende oyleyim canım umut hala devam ediyor. Senin bat ne zamandir
Amin kuzumSüpersin hadi hayırla
Hep sabah ilk idrarla yapıyorum. Tekrar yapcaz artık.Sabah ilk idrarla yap bence
Senin için seferber oldu bütün sayfaSeptember Wind görüyormusun şimdi
Valla benim biraz düzensizlik var o yüzden 4araliktan sonra :) hatta bugünden sonra bile diyebilirim 32ye kadar yolu var yanim doktorda bu ay biraz ge gec adet olabilirsin dedi o yüzden bende bilemiyorum tam olarak ama yumurtlama kasin 20diBat 8 bende..sende?
Kuzum silik çizgini gören tek ben miyimCey1an @trkn0709 @Miss ela @melisaa93 Ve diğer kızçeler ben en iyisi çalışmaya devam edeyim temiz bir beyaz
O zaman sana çok var..yakınlaştıkca test yaparsın))Valla benim biraz düzensizlik var o yüzden 4araliktan sonra :) hatta bugünden sonra bile diyebilirim 32ye kadar yolu var yanim doktorda bu ay biraz ge gec adet olabilirsin dedi o yüzden bende bilemiyorum tam olarak ama yumurtlama kasin 20di
Ya aslında çok değil ama karışık sadeece normalde28de oluyorum en gec 30 oluyor ama gecen ay 27 oldu prolaktin yüksekliği çıktı bende ilac kullandim hani yine en geç30olur diyorum ama yumurtlama da kasım20 mantiken 4-5 aralikta olmam gerekiyor oda benim normal düzenli adet zamanima denk gelmiş oluyorO zaman sana çok var..yakınlaştıkca test yaparsın))
Ben tesettürlüyüm hiç görmüyorum kuzumbendede düşük çıkmıştı sonra baktırdım çok güzek yükselmişti..vit d her gün kullanıyordum birde ben mfk ilaclarını kullandığim için sanırım ondan güzel çıkmıştıkızlar d vitamini için takviye verecek doktor bunun yanında doğal olarak ne tüketebilirim neler yükseltir hep işyerinde oldugum için doğal olarak güneş görmüyorum