- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.781
Kırmızıyı görene kadar umut varBenimde beyaz bir sayfa September Wind adete 2 gün kaldı olsaydı çıkardı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızıyı görene kadar umut varBenimde beyaz bir sayfa September Wind adete 2 gün kaldı olsaydı çıkardı artık
Benimde beyaz bir sayfa September Wind adete 2 gün kaldı olsaydı çıkardı artık
Ayyyyy ölcem şimdi heyecandan zıplıycam ofiste ama deli bu diye işten atarlar diye korkuyorumKuzum ben hemen heveslendirmek istemem ama hamile kaldığımda mayıs ayında aynı o şekilde akıntı geliyordu ayy gülsün yüzümüz inşallah bir belirtidir
Ayyyyy ölcem şimdi heyecandan zıplıycam ofiste ama deli bu diye işten atarlar diye korkuyorum
O hiç belli olmaz mayısta hamile kaldım adet öncesi bembeyazdı sonra adetim geçtikten 5 gün sonra falan yapmıştım uçuk renkte bir çizgi çıkmıştı. Belki geç döllenme olur umut hep var olsun ❤Benimde beyaz bir sayfa September Wind adete 2 gün kaldı olsaydı çıkardı artık
2 gün sonra tekrarla adet gelmezse
Ayyyyy teyze mi olcaz biz şimdi mutlaka yaz bize de çok güzel geçsin kontrolYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
O hiç belli olmaz mayısta hamile kaldım adet öncesi bembeyazdı sonra adetim geçtikten 5 gün sonra falan yapmıştım uçuk renkte bir çizgi çıkmıştı. Belki geç döllenme olur umut hep var olsun ❤
Ayyyyy ölcem şimdi heyecandan zıplıycam ofiste ama deli bu diye işten atarlar diye korkuyorum
Tamam zaten hamile değilim diyorum size inanmıyorsunuz yaaaaaaSakin olmak zorundasın bak hemen moda girme, istemediğin birşey duyarsan Allah korusun, çok üzülüyor insan. Yok gibi düşün tamam ? :)
Hahahahah ruh halim ektedirTamam zaten hamile değilim diyorum size inanmıyorsunuz yaaaaaa
Çok güzel heyecanlar olmadan böyleysek olsa neler olacak ne güzel bir duygu bu duygular yaaAyyyyy ölcem şimdi heyecandan zıplıycam ofiste ama deli bu diye işten atarlar diye korkuyorum
Ayyyyy evett ya gerçekten öyle isteyen herkes yaşar umarımÇok güzel heyecanlar olmadan böyleysek olsa neler olacak ne güzel bir duygu bu duygular yaa
Aminnn hamişler bizi hiç dualarınızdan eksik etmeyin ❤Ayyyyy evett ya gerçekten öyle isteyen herkes yaşar umarım
Ayy ne güzel ya minik neler yapıyor bak bakalım annesi çok öpüyoruz ikinizideYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
Demekki geç yumurtlama oldu canım senğn görmedigin zamanda yaniAy canım benim inşallah dediğin gibi olur hepimize nasip olsun her çift çizgi atana kendim kadar seviniyorum bizi en iyi buradaki kızçeler anlarız ❤ haziran ki düşüğümde geç döllenme olmuştu. Ama hiç ovülasyon testini çift görmedim o yüzden imkan vermedim bu ay
Hadi güZel haberlerle gel canısı benide dualarından hiç eksik etme canım yumurtalarım çok çok azmış tutmazsa bitmek üzere ama ben ümidimi kesmicem bebişi görürsen resmini bekleriz annesiYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
Evet canım doktor geç döllenme demişti hatta adet tarihimi keseye göre düzeltmişti bir hafta falan ileri atıp takip edelim demiştiDemekki geç yumurtlama oldu canım senğn görmedigin zamanda yani
Bendede hayatımda ilk defa gecikme yaşadım o da 17 gün oldu..sabah öglen test yapıyordum..kaset testleri kuruma çizgi gösteriyordu ama ben 2 defa kandan verdim neqatif çıkıyordu..resmen adet olayım diye dua ediyordum..Valla bu konuda ben çok kötüyüm o yüzden hiç yorum yapmıyorum bundan 9 ay önce reglim 10 gün gecikti ilk defa başima geldi şimdiye kadar test yaptım 2-3 kez hep yok Dedim yani ben koyu diğer çizgi ile aynı çizgiyi bekledim hep ve yok dedim (tecrübesiz olunca ben ) ama şimdi buraya atılan testlere bakıyorum pozitif dediklerinde ikinci çizgi silik ve o zaman ben bu ikinci çizgiyi hep görmüştüm 10 gün sonra regl oldum o zaman anlam veremememistim ama şimdi bakıyorum da kimyasal geçirmişim hiç haberim yok