- 1 Nisan 2022
- 12.505
- 15.395
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.801
Doktordan güzel haberlerle dön canımYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktordan güzel haberlerle dön canımYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
Yaa benim de buna benzer olmuştu bir kaç gün önce inşallah güzel sonuçlar gelirKızlar şimdi tuvaletten geldim. Çok değişik bir akıntım oldu. Kendim de şaşırdım. Açık beyaz bir akıntı resmen aktı. Ne ki bu. Yaşayan var mı böyle bişey. Hani ilişkiden sonra tuvalete gidersin de su gibi akar ya sperm geri onun gibiydi. Ama beyazdı. Peçeteye de geldi. Krem gibi mi diyim. Nasıl tarif edeyim onu da bulamadım. Biraz açık yazdım kusura bakmayın
yavrum rengiyle oynasana bi fotoğrafın
Amin bebişimYaa benim de buna benzer olmuştu bir kaç gün önce inşallah güzel sonuçlar gelir
Belki de bu güzel biseyin habercisidir inşallah güzel haberlerini alırız bu güzel günün hürmetineBende haziranda düşük yaptım canım o zamandan beri doktor korunma hiç dedi ve hala vücut kendine gelmedi adetim ilk 3 ay sapıtmıştı sonra düzene girdi derken bu ay tekrar sapıtmış bir adet süreci gördüm o yüzden hemen heves etmek istemiyorum olursa ama sürprizin alasını yaşıcam
Evet canım ama sağlık ocağını ararsan veya gidersen daha erken saatte öğrenirsin benim öyle olduKızlar günaydın sağlık ocağında kan verdim sonuçlara e nabızdan bakabilir miyim
Amin canım cümleten öyle olsun bakalım gönlümüzden geçenler kabul olsun inşallah sağlıkla kucaklarımız dolsun dilerim ❤Belki de bu güzel biseyin habercisidir inşallah güzel haberlerini alırız bu güzel günün hürmetine
Allah Allah nasıl biseyse işte. İşin bide şu tarafı var ben hiç doktora falan da gitmedim bilmiyorum ya kimyasal olduğunu mevsim değişikliği falandır dedim hep ama 10 gün resmen kivrandim ağrıdan sancidan oldu olacak oldu olacak diye bekledim hep testte negatif ya bana göre hiç gitmedim doktora falan ne kan verdim ne bişey öylece geçti gitti bir daha da yaşamadım çok şükürBendede hayatımda ilk defa gecikme yaşadım o da 17 gün oldu..sabah öglen test yapıyordum..kaset testleri kuruma çizgi gösteriyordu ama ben 2 defa kandan verdim neqatif çıkıyordu..resmen adet olayım diye dua ediyordum..
Yaa bunu nasıl yapıyorsunuz..bilseydim testlerine yapardımBöyle birşey yaptım canım senin için
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inallah o güzel duanı kabul etsin bizlerde bu ay sana guzel haberler verırız inşallahYarın ben ilk doktor kontrolune gidicem teyzeleri :) 4+4 oluyor Allahın izniyle. HEpinize hep dua ediyorum inanın ki
Doktor dedi stresten olmuşsun..annemde dedi gebelik yakındaöylede oldu 5 ay sonra hamile kaldımAllah Allah nasıl biseyse işte. İşin bide şu tarafı var ben hiç doktora falan da gitmedim bilmiyorum ya kimyasal olduğunu mevsim değişikliği falandır dedim hep ama 10 gün resmen kivrandim ağrıdan sancidan oldu olacak oldu olacak diye bekledim hep testte negatif ya bana göre hiç gitmedim doktora falan ne kan verdim ne bişey öylece geçti gitti bir daha da yaşamadım çok şükür
Hahah herkes bir yorumda halam da bebek istiyor dedi ama 9 ay oldu bişey yok gerçi 3 aydır istiyoruz biz bakalım nasipDoktor dedi stresten olmuşsun..annemde dedi gebelik yakındaöylede oldu 5 ay sonra hamile kaldım
Amin canım benim aminBenim bat 11 aralık inşallah regl olmam ve gebeyimdir bu ay bu grupta tüm herkes hamıs olarak ısaretlenır ınsallah, o bekleyıs o hıssıyat elımızden gelen bol bol dua etmek bu mubarek gunde rabbım duamızı kabul etsıın ve hepımız hayırlısı ıle aralık hamıslerı olalım ınsallah tek kendıme degıl ısteyen herkese ınsallah
NeroCam diye bir uygulama indirdim onunla renk ayarı yapılıyor bende daha önce hamile olduğumda bir gruptaki kızlardan öğrenmiştimYaa bunu nasıl yapıyorsunuz..bilseydim testlerine yapardım