- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Bakalım bu güzel sayfada kimler hamiş kalıcakEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralıkmaman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 AralıkSonbahardagel @ozayse 26 Ekım 1 aralık
An itibariyle Kasım grubundan elenip bu gruba transfer oldumEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralıkmaman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 AralıkSonbahardagel @ozayse 26 Ekım 1 aralık
Seninde benim gibi ferritin düşük benimde 30 dan 8 e düştü düşükten sonra kanama çok olunca
Hoşgeldin aramıza inşallah bu ay hepimize uğurlu gelirAn itibariyle Kasım grubundan elenip bu gruba transfer oldumPapatyamaviss 'im Yaz bebişim sat 11 Kasım bat 13 Aralık
Benim doktorum gynoferon verdi depoları doldurmak için bebeğe lazım olucak sende başlasan iyi olur ferritin seninde düşükAcaba bunun içn demir ilacı kullanmak gerekir mi
Benim doktorum gynoferon verdi depoları doldurmak için bebeğe lazım olucak sende başlasan iyi olur ferritin seninde düşük
Kızlar Listeye eklenmek ısteyenler özellıkle benı etıkektlesın , haftasonu aramıza katılıpta ısteyen olursa pazartesı hatırlatsın mutlaka Pcden daha kolay oluyor hsonu geldi tatilmiz
Mfk ürünlerini bilmiyorumBaşlayayım bakalm mfk ürünlerini kullaniyorm onlarn içindeki demir yeterli olurmu acaba fazla gelmesin
Mide ağrısı yapıyor mu bi de yanında başka ne kullanıyorsunuz folik asit icinBenim doktorum gynoferon verdi depoları doldurmak için bebeğe lazım olucak sende başlasan iyi olur ferritin seninde düşük
Canım benide ekle sat 7 kasım bat 7 kasım olsun..kürtaj olduğum için öyle söyleyim..dengesizlik var bende.İn şa Allah bizler için son ay olsunKızlar Listeye eklenmek ısteyenler özellıkle benı etıkektlesın , haftasonu aramıza katılıpta ısteyen olursa pazartesı hatırlatsın mutlaka Pcden daha kolay oluyor hsonu geldi tatilmiz
Ya deme hadı ıksallah bende sılıklesmeye başlayınca geldı aklıma ama kondurmadım hadı bakalım ınsallahPapatyamaviss bende seni bu ay sectim ikimiz de Aralıkta hamile kalcağız. Geçen ay senim testine ilk baktığımda dedim bu kimyasal içime doğdu sana bir türlü söyleyemedim ve dua ettim içime düşen gerçek olmasın diye ama maalesef gerçek olduAralıkta da sen içime hamile olarak doğdun onun için totem yapıyorum ikimiz de aynı anda hamile kalacağız batım aynı olanı seçmedim seni sectim
Kuuzm daha önce ferrosanol ve ferrum hausman kan ilaçlarını içtim ciddi bir ağrı olmadı bunuda doktor bugün verdi yarın başlıycam yanında folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg verdiMide ağrısı yapıyor mu bi de yanında başka ne kullanıyorsunuz folik asit icin
Bende de dengesizlik var erken oluyorum bir haftaCanım benide ekle sat 7 kasım bat 7 kasım olsun..kürtaj olduğum için öyle söyleyim..dengesizlik var bende.İn şa Allah bizler için son ay olsun
Aynen bende 1 hafta önce oluyorum..ama genelde aynı günü hep beklerdimBende de dengesizlik var erken oluyorum bir hafta
Testinde ilk kırmızı gördüğümde içime bişey oturdu sanki kondurmak istemiyordum. Herşeyin hayırlısı. Bak sen benim totemimsin bana çokça dua et benim batım daha önce ben sana çokça dua ediyorumYa deme hadı ıksallah bende sılıklesmeye başlayınca geldı aklıma ama kondurmadım hadı bakalım ınsallah
Hoşgeldin kuzumHerkese merhabaaranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğizdualarınız benimle de olsun
Herkese merhabaaranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğizdualarınız benimle de olsun