- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Çok çok geçmiş olsun sizede umarım herşey gönlünüzce olurHerkese merhabaaranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğizdualarınız benimle de ol
Hoşgeldin kuzumRabbim inşallah bu ay gönlümüzden geçen tüm güzellikleri nasip eder sağ salim hayırlı bir bebiş kucağımızda olur bende 35 yaşımda yım oğluma birr kardeş yapmak istedik ama iki denemem başarız oldu üç ay ara verdik şimdi yeniden deniycez umarım 2023 e minik yavrularımızla gireriz. Hoşgeldin aramıza
Çok çok geçmiş olsun sizede umarım herşey gönlünüzce olur
En güzel dileklerimiz en hayırlı şekilde olur inşallah
Xoş geldin canım.Bende 34 yaşındayım..hiç çocuk yok.Bu ay seviniriz hepimiz Allahın izniyleHerkese merhabaaranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğizdualarınız benimle de olsun
Hoş geldinizHerkese merhabaaranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğizdualarınız benimle de olsun
Hadı bakalım arkadasımmm ınsallah bol duaa bol goll ıleTestinde ilk kırmızı gördüğümde içime bişey oturdu sanki kondurmak istemiyordum. Herşeyin hayırlısı. Bak sen benim totemimsin bana çokça dua et benim batım daha önce ben sana çokça dua ediyorum
Canım kusura bakma sormak istedim gebeliğin kimyasala mı dönüştüHadı bakalım arkadasımmm ınsallah bol duaa bol goll ıleOlur bu ıs
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar ben bu ay sanırım cok ustune dusmeyecegım eşim işten ayrılmıs şuan bızımm ıcın extra bu dusunce , Rabbım hayırlısını versın ben her zman burda takıpteyım sadece bu ay sağlam bi iş bulana kadar cok üstüne düşmem sanırım
Ah be kuzum çıtırlıkmı kaldı kendimi çok geç kalmış hissediyorumOoo çıtır hatunlar toplanıyordu
Ah be kuzum çıtırlıkmı kaldı kendimi çok geç kalmış hissediyorumOoo çıtır hatunlar toplanıyordu
Valla eğer oluşuyorsa bi şekilde kendini belli ediyor hadi inşallah gelsin güzel haberlerKızlar 9 kasım yumurtlama günümdü o gün değerlendirdik öncesi sonrası da oldu çatladı yumurta vs yumurtlama olan kasığım ağrıyor ara ara 2-3 gündür bacağım çekiliyor sanki belime de vuruyor anlamadım acaba psikolojik mi
Belki bir sürpriz ola bilir..kalınca ben kasıkta ağrım vardır..hatda adet olucam kesin diyordumKızlar 9 kasım yumurtlama günümdü o gün değerlendirdik öncesi sonrası da oldu çatladı yumurta vs yumurtlama olan kasığım ağrıyor ara ara 2-3 gündür bacağım çekiliyor sanki belime de vuruyor anlamadım acaba psikolojik mi
İlk kez bir yumurtlama günümde o kadar ağrı başladı resmen çatladığını hissettim normalde hafif ağrı olsa da o gün olur biterdi 2-3 gün geçti üstünden şuan bile sağ bacağım belim kaşığım çekiliyor inş oluyordur psikolojik de olabilir gerçiBelki bir sürpriz ola bilir..kalınca ben kasıkta ağrım vardır..hatda adet olucam kesin diyordum
Belkide bir tek benim burda yumurtlamayı takmayanİlk kez bir yumurtlama günümde o kadar ağrı başladı resmen çatladığını hissettim normalde hafif ağrı olsa da o gün olur biterdi 2-3 gün geçti üstünden şuan bile sağ bacağım belim kaşığım çekiliyor inş oluyordur psikolojik de olabilir gerçiakışta kal diyorum kendime yok olmuyor kafayı yedim , kasım anneleri grubuna bakıyorum arada doğum yapanlar var kafa dağıtıyorum
Geç kaldım perileri bana da geliyor bazen kuzum ama sonra etrafıma bakıyorum benimle yaşıt hala evlenmemiş bir sürü arkadaşım varAh be kuzum çıtırlıkmı kaldı kendimi çok geç kalmış hissediyorum
Evet canımCanım kusura bakma sormak istedim gebeliğin kimyasala mı dönüştü
Çok bısey goremıyorum canım ılk beş on dakıkayı değerlendır lütfenKızlar merhaba normalde 2 gün sonra adet günüm genelde öyle ama bazen gecikiyor bu sabah test yaptım da ilk baktım bişey yoktu sanki sonra dikkatli bakınca farkettim ama kuruma çizgisi de olabilir bilmiyorum bir de siz bakar mısınızz
Tamam canım teşekkür ederimÇok bısey goremıyorum canım ılk beş on dakıkayı değerlendır lütfen