- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kullana bilirsin canım..ben kullandım demir yüksek çıkti bendeya benmde nisan ayında yapılan tahlillerde demirim düşük çıkmıştı vitamin verdi doktor vitamin ve folik asitlerin içinde olduğu ayrıca demir için vermedide ondan kafam karıştı kullanmalımıyım
Ay İn şa Allah canım..birlikte hamile kalmak sonra çocuk büyütek.Hadi bu ay biizm ayımız olur inşallah güzel haberlerimizi veririrz birbirimize
Ben de düşündüm kısa süreli gebeliği sadece Anadolu sigorta yapıyor. Aslında çok mantıklı ama 1 ay içinde hamile kalmak sıkıntı birazKızlar tamamlayıcı doğum icin sigorta yaptırdınız mı ben Anadolu sigortadan yaptırdım 5600’e geldi 1 yıl içinde doğum olursa karşılayacak yüzde yüz içinde 10 adet muayene ve testler de var hamilelik planlıyoruz sigorta yapmayanlar değerlendirebilir
Ben yaptırmıştım canım o zaman 3500 e 10 muayene ücretsizdi gebelik düşününce insan zaten sık sık muayeneye gidiyor felan doğum dahil yapmıştım. Zaten o ilk yaptığım senedekinden yararlanamam ama olurda hamile kalırsam sigortayı yeniletirim devam eder diye düşünmüştüm. Mesela kürtaj olmak zorunda kaldım normalde kürtaj 4500 ama benim sigorta karşıladıKızlar tamamlayıcı doğum icin sigorta yaptırdınız mı ben Anadolu sigortadan yaptırdım 5600’e geldi 1 yıl içinde doğum olursa karşılayacak yüzde yüz içinde 10 adet muayene ve testler de var hamilelik planlıyoruz sigorta yapmayanlar değerlendirebilir
Çok avantajlı gerçekten , iyi ki yaptırmışım sürçe olmazsa uzatırım diyorum bende daha iyi olur testler bile pahalı özele gidiyoruz deli gibi para veriyoruz muayene desek zaten kaç katı çıkıyor cebimizdenBen yaptırmıştım canım o zaman 3500 e 10 muayene ücretsizdi gebelik düşününce insan zaten sık sık muayeneye gidiyor felan doğum dahil yapmıştım. Zaten o ilk yaptığım senedekinden yararlanamam ama olurda hamile kalırsam sigortayı yeniletirim devam eder diye düşünmüştüm. Mesela kürtaj olmak zorunda kaldım normalde kürtaj 4500 ama benim sigorta karşıladı
7 tanede muayene kullanmışım sigortamın bitmesine 4 ay kaldı biter bitmez yenilerim çok memnun kaldım
Insallah ikimize de nasip olsunSizinle aynı sat ve bat tarihlerimiz
Benim de çok düsük demirim uzun zamandır kullanmıyorum ilaç doktor da vermedi pek ilgilenmedi kullansam mı acaba minik şuruplardanKızlar benim ferrıtınde 8 cıkmıştı saglık ocagında hap vermıştı ama fazla önemsemedim gebeliğe engelmi kansızlıkta 9 çıktı ne yapmam lazım vıtamın faln hicbirsey kullanmıyorum ne almamı onerırsınız
Bende bilmıyorumki gebelık dusunmediğim zamandı önemsemedim pazartesi bırdaha tahlil yaptırayım MfK ürünleri nasıl acabaBenim de çok düsük demirim uzun zamandır kullanmıyorum ilaç doktor da vermedi pek ilgilenmedi kullansam mı acaba minik şuruplardan
Güzel canım..eşim yaptırmak istedi bana..ama doğum..testleri karşılamıyor dediler..bizde yaptırmadıkKızlar tamamlayıcı doğum icin sigorta yaptırdınız mı ben Anadolu sigortadan yaptırdım 5600’e geldi 1 yıl içinde doğum olursa karşılayacak yüzde yüz içinde 10 adet muayene ve testler de var hamilelik planlıyoruz sigorta yapmayanlar değerlendirebilir
Seninde benim gibi ferritin düşük benimde 30 dan 8 e düştü düşükten sonra kanama çok oluncaferritin 10,23 hemoglobin 12,1 hematokrit 37,8 yazıyor ben sadace ferritin değerin bakıp yorumda bulundum diğerlerine bakmamştım hiç
Gynoferon verdi bugün doktorum gebelik öncesi ve gebeliğin sonuna kadar kullanılıyorMerhaba Demir ilacı ne kullanıyorsunuz acaba
Doğum kapsamlı tamamlayıcı sigorta diye sorun sigortam net üzerinden yaptık bizdeGüzel canım..eşim yaptırmak istedi bana..ama doğum..testleri karşılamıyor dediler..bizde yaptırmadık
Tamam canımDoğum kapsamlı tamamlayıcı sigorta diye sorun sigortam net üzerinden yaptık bizde
İnşallah bitanem inşallah dua edelim birbirimizeAy İn şa Allah canım..birlikte hamile kalmak sonra çocuk büyütek.
Aynen öyle canım.Çok avantajlı gerçekten , iyi ki yaptırmışım sürçe olmazsa uzatırım diyorum bende daha iyi olur testler bile pahalı özele gidiyoruz deli gibi para veriyoruz muayene desek zaten kaç katı çıkıyor cebimizden
Aynen kuzum başkasının duası daha çabuk kabul olunuyormuşİnşallah bitanem inşallah dua edelim birbirimize
Merhaba canım sat 9 kasım bat 7 Aralık. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar Listeye eklenmek ısteyenler özellıkle benı etıkektlesın , haftasonu aramıza katılıpta ısteyen olursa pazartesı hatırlatsın mutlaka Pcden daha kolay oluyor hsonu geldi tatilmiz