- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.381
HahahhaKız o zaman bu grup komple her ay depresyona giriyor yakimyasal geçirmişsin canım testte pozitif görüp sonra adet olduysan
O testi bulamadım başka kaset test aldım bide özel hastanede kan verdim 3 gibi çıkar dedi sonuçTamam canım bulursam bide onu deneyim
Bence de kimsayalmış şimdi anlıyorum kimyasal olduğunu tabi.Psıkolojık bır test nasıl pozıtıf çıksın ya kımyasaldır canım benımde oldu ben kan da verdım 22 17 çıktı ıkı üç Hun arayla adetten beş dün sonra kanamam başladı bu ay döngüm degıstı 21.gündeyım muhtemelden yenı yumurtlama oluyor
Aynen ben de hiç sevmem belirsizliği net olan her şeyi daha çok severim bir şey ya siyah olmalı ya beyaz olmalı gri olmamalıBilinmezlik beni en en en etkıleyen şey gardasımolan program netlık seven knsanım ama kaç kez gordum hayat planladıkların ustune gıtmedıgını
Aşko valla kamyon çarpmış gibiyim yaa geçen ay da bir ara böyle oldum ama o hava değişimi yüzündendi kısa sürede de geçmişti zaten bunu cuma gününden beri çekiyorum grip olacağım diye bekliyorum ama olmadım da henüzOo aşk olsun ama test günü bata kaç kala
Haklısın kuzum aslında öyle düşünmemek lazım ama nedense o uğursuzu görünce aha adet gelecek diyorum hep içimdenSıvılceye çok bağlanma bence hamıssende çıkabilir
Güzel haberlerini keyifle bekliyorum kuzum etiketle muhakkakKuzum acayip bir halsizlik ve uyku hali var üzerimde siteye giriyorum ama bir yerden sonra asla konuyu takip edemiyorum telefon elimde uyuyakaldım kaç kere mesajları okuyayım derken, televizyon izlerken, çalışırken hatta bıraksan ayakta bile uyuyacağım o kadar feci bir halsizlik ve uykusuzluk, uyumama rağmen de geçmiyor grip olacak gibiyken olur ya aynen öyleyimumarım hasta olmuyorumdur cuma günü test günüm bir de zaman geçmiyor bir türlü güzel haber alırsam davulla zurnayla gelicem inşallah
Adet gıbı gıdıyor ıste çoğu kadın anlamıyormuş bıle hatta aslındaBence de kimsayalmış şimdi anlıyorum kimyasal olduğunu tabi.
Shdhdjakadvj -mamalı ama oluyorAynen ben de hiç sevmem belirsizliği net olan her şeyi daha çok severim bir şey ya siyah olmalı ya beyaz olmalı gri olmamalı
Vay be ne konuştum amaaa
12.gün gayet güzel bırgun benceAşko valla kamyon çarpmış gibiyim yaa geçen ay da bir ara böyle oldum ama o hava değişimi yüzündendi kısa sürede de geçmişti zaten bunu cuma gününden beri çekiyorum grip olacağım diye bekliyorum ama olmadım da henüz
Çatlama gününe göre bata tam iki gün kalmış olacak cuma günü on ikinci günde yapacağım yani erken gebelik de var elimde bir şey varsa cuma günü testte görürüm diye düşünüyorum erken olmaz dimi?
Haklısın kuzum aslında öyle düşünmemek lazım ama nedense o uğursuzu görünce aha adet gelecek diyorum hep içimden
4 yıldır etmediği kalmadı zaten alt edemedi buradan vurabildi beni.en zayıf noktam. Normalde aramızda geçenlerden kimseye bahsetmezdim bu olaydan sonra biraz kendimi toplayınca aradım herkese anlattım.Yine anlatmam zannetmişti, tüm aile hatta kendi eşi ve çocukları bile burnundan getirdi. Bende eşimin ailesine gittikçe yok gibi davranıyorum özür diledi ama işte lafta.Ben olsam saçını başını yolarim yeminle bak hiç kendimi tutamam
Yaa tabii ki etiketlerim kuzummm inşallah güzel haber alırımGüzel haberlerini keyifle bekliyorum kuzum etiketle muhakkak
12.gün gayet güzel bırgun bencemakul yap yap yaklaşmış ben daha yenı yumurtlama dönemindeyim 21.günüm
8 gün kaldı benimde ama bilmiyorum ne zaman bi idrarda baksammı bakmasammı pek yoğun bir belirtimde yokYaa tabii ki etiketlerim kuzummm inşallah güzel haber alırıminşallah bu ay hepimiz alırız. Sen ne durumdasın ne kadar kaldı bat9
Aynen erken test yapmasam anlamazdım zatenAdet gıbı gıdıyor ıste çoğu kadın anlamıyormuş bıle hatta aslında
Ne demek aşkoooo