- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.361
Yumurta çatlamış değil mi :)Kızlaaaar Eki Görüntüle 3168152 ateşim düştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta çatlamış değil mi :)Kızlaaaar Eki Görüntüle 3168152 ateşim düştü
Beta bakıp kimyasal mı değil mi anlıyorlarmış o dönem beta hic bakılmadı mı canımKızlar mesajlarınızdan yola çıkarak bi sonuca vardım ben galiba daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Bişeyi etkiler mi bu acaba. 3 ay önce kadardı.miğde bulantısı baş dönmesi falan vardı halsizlik. Ben bunları hamilelik mi diye düşünüp test yapmıştım Hatta testler pozitifti sonra adet oldum. Belirtiler devam edince doktora gittim. Meğerse hamilelikle ilgisi yokmuş. Depresyon belirtisiymiş.ama testler pozitifti.
Kız o zaman bu grup komple her ay depresyona giriyor ya kimyasal geçirmişsin canım testte pozitif görüp sonra adet olduysanKızlar mesajlarınızdan yola çıkarak bi sonuca vardım ben galiba daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Bişeyi etkiler mi bu acaba. 3 ay önce kadardı.miğde bulantısı baş dönmesi falan vardı halsizlik. Ben bunları hamilelik mi diye düşünüp test yapmıştım Hatta testler pozitifti sonra adet oldum. Belirtiler devam edince doktora gittim. Meğerse hamilelikle ilgisi yokmuş. Depresyon belirtisiymiş.ama testler pozitifti.
Canım benim kuzenim de senin yaşlarında yumurta tembelliği vardı hangi ilaçları verdi doktoru bilmiyorum ama bir sene sonra hamile kaldı şu an 7 aylık gebe sende kalırsın Allah'ın izniyleAblalarım gebelik belirtisi var diye gittim kadın doğuma yumurta tembelliği çıktı yıkıldım folidoce verdi bir de antibiyotik sizce hızlandırır mı bi bilgisi olan var mı aranızda hamile kalan var mı kullanfıktan sonra? 19 yaşındayım ve 4 aylık evliyim.
Beklemedeğim.yarın yine test yapıcam..adet belirtileri şimdilik varŞimdi durum nedir, adetine ne kadar var bir belirti yaşıyormusun
Bizde de oluyor canımKızlar günaydın sanki hiç cocugum olmuycak gibi şeyler düşünüyorum böyle düşünceler sizdede oluyor mu acaba yoksa benim herzamanki gibi takıntım mıı
rabbim bu ay hepimize nasip etsin kaç aydır bekliyorsun canımBizde de oluyor canım
Hahahahhaha hemen bakıyorumHer türlü kanıtlı bır sekılde ekledım heryere en basa
Niqu naptın canım tekrarladın mı testiniİn şa Allah canım.İlk çocukmu canım sende?işte bende geç kalıyorum..yıprandım resmen
Kuzum acayip bir halsizlik ve uyku hali var üzerimde siteye giriyorum ama bir yerden sonra asla konuyu takip edemiyorum telefon elimde uyuyakaldım kaç kere mesajları okuyayım derken, televizyon izlerken, çalışırken hatta bıraksan ayakta bile uyuyacağım o kadar feci bir halsizlik ve uykusuzluk, uyumama rağmen de geçmiyor grip olacak gibiyken olur ya aynen öyleyim umarım hasta olmuyorumdur cuma günü test günüm bir de zaman geçmiyor bir türlü güzel haber alırsam davulla zurnayla gelicem inşallahBearhug nerelerdesin canım bu aralar göremedim mi hic mesajlarını ben
Yok canım yarın sabah tekrar yapıcamNiqu naptın canım tekrarladın mı testini
Çok geçmiş olsun insallah bebiş etkileridir bunlar Güzel haberler bekliyoruzKuzum acayip bir halsizlik ve uyku hali var üzerimde siteye giriyorum ama bir yerden sonra asla konuyu takip edemiyorum telefon elimde uyuyakaldım kaç kere mesajları okuyayım derken, televizyon izlerken, çalışırken hatta bıraksan ayakta bile uyuyacağım o kadar feci bir halsizlik ve uykusuzluk, uyumama rağmen de geçmiyor grip olacak gibiyken olur ya aynen öyleyim umarım hasta olmuyorumdur cuma günü test günüm bir de zaman geçmiyor bir türlü güzel haber alırsam davulla zurnayla gelicem inşallah
Bakıldı canım. Ama adettim zaten. Bişey çıkmadı. Ben kimyasalı da bilmiyodum zaten. Çok üstünde durmadım. Şimdi okuyunca öyle düşünüyorumBeta bakıp kimyasal mı değil mi anlıyorlarmış o dönem beta hic bakılmadı mı canım
Psıkolojık bır test nasıl pozıtıf çıksın ya kımyasaldır canım benımde oldu ben kan da verdım 22 17 çıktı ıkı üç Hun arayla adetten beş dün sonra kanamam başladı bu ay döngüm degıstı 21.gündeyım muhtemelden yenı yumurtlama oluyorKızlar mesajlarınızdan yola çıkarak bi sonuca vardım ben galiba daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Bişeyi etkiler mi bu acaba. 3 ay önce kadardı.miğde bulantısı baş dönmesi falan vardı halsizlik. Ben bunları hamilelik mi diye düşünüp test yapmıştım Hatta testler pozitifti sonra adet oldum. Belirtiler devam edince doktora gittim. Meğerse hamilelikle ilgisi yokmuş. Depresyon belirtisiymiş.ama testler pozitifti.
Bilinmezlik beni en en en etkıleyen şey gardasım olan program netlık seven knsanım ama kaç kez gordum hayat planladıkların ustune gıtmedıgını“Belli mi değil mi bilemedim kısmına koptum”hahahahhahahja
Bu ay bilinmezlikler içindeyiz gardaşım Papatyamaviss
İnşallah canım henüz bu aydan umudu kesmedim meşhur sivilce hala çıkmadı çünkü ama her an çıkadabilir meymenetsiz yoksa bile cumaya kadar çıkmasın da en azından umudum böyle devam etsinÇok geçmiş olsun insallah bebiş etkileridir bunlar Güzel haberler bekliyoruz
Oo aşk olsun ama test günü bata kaç kalaKuzum acayip bir halsizlik ve uyku hali var üzerimde siteye giriyorum ama bir yerden sonra asla konuyu takip edemiyorum telefon elimde uyuyakaldım kaç kere mesajları okuyayım derken, televizyon izlerken, çalışırken hatta bıraksan ayakta bile uyuyacağım o kadar feci bir halsizlik ve uykusuzluk, uyumama rağmen de geçmiyor grip olacak gibiyken olur ya aynen öyleyim umarım hasta olmuyorumdur cuma günü test günüm bir de zaman geçmiyor bir türlü güzel haber alırsam davulla zurnayla gelicem inşallah
Sıvılceye çok bağlanma bence hamıssende çıkabilirİnşallah canım henüz bu aydan umudu kesmedim meşhur sivilce hala çıkmadı çünkü ama her an çıkadabilir meymenetsiz yoksa bile cumaya kadar çıkmasın da en azından umudum böyle devam etsin