- 17 Ağustos 2021
- 1.883
- 2.968
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kuzum bunu kullanıyorsun değil mi benim de doktorum bir tek bunu söylediRegenesis max kullanan var mi Kızlar ya benim doktorum bu takviyeler konusunda hic vermiyor bi şey bi tek z fol folic asitli vitamin yazdı o kadar , demirim biraz düsük bu regenesiste hem balık yağı hem de Demir varmış
Annemin kolay cocugu olmuyor abim ve ben tedaviyle olmuşuz diğer ikiside zaten olmuyo diye korunmamis 5 sene sonra birine yine bi 5 sene sonra digrini doğurmuş ben aksine ilk bebeğe3 ay sonra diğer bebegime 1 ay sonra kaldim simdi 6 aydir deniyorum olmuyorAnnem 42 yaşında kardeşimi doğurdu annemin teyzesi 52 yaşında evlendi ikizlere hamile kaldı ilk ay ama yumurta tembelliği bende patladı ben de sanıyorum ki
Ceket atsalar hamile kalırım
Bende gelim o zaman 13 aralıkk batEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık
benim de ilk olacak kısmet olursaBende ilk bebek yaAynen yalnız kalmadım burda
39 um benAaa aynı yaştaymışıziyi en büyük olma konusunda yalnız kalmadım haha
Senin de ilk bebek mi olacak peki??
39 um benilk bebek olacak inşallah
Bende gelim o zaman 13 aralıkk bat
Hoş geldiniz kızlarBıgun itibarıyle bende elendim yeni bat 9 aralık eklermisinPapatyamaviss
38 bende benmde ilk olacak alalh nasip ederse39 um benilk bebek olacak inşallah
Hoşbulduk canım topik topik gezıyoruz bakalım hangısınden göbüşumuz dolu ayrılacagızHoş geldiniz kızlar
Bende 30 oldum benim iki tane var olursa 3. Olacak nasıpse ama olmuyor 1 senedir38 bende benmde ilk olacak alalh nasip ederse
Çok garip ama ben hissetmiştim, Kasığım seyirmişti sabaha karşı. Uyandım garip geldi. Meğer o zaman döllenmiş. Çatlatmanın 6. Günü uçuk pembe akıntım oldu, o da yerleşme kanamasıymış. Gözlerim pasparlaktıBana da olursa hep hissedecekmisim gibi geliyor bu zamana kadar o his asla gelmedi ve hic hamile kalamadim da zaten
Ama yine de umut kesme canım bazı arkadaşlar da hiç his yokken hamile olduğunu öğrenip şaşırıyor sonra inşallah hamilesindir
Eki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 AralıkY yanbaz 13 AralıkF Feyzacim 9 Aralık
hayırlısı olsun inşallah herkes içinBende 30 oldum benim iki tane var olursa 3. Olacak nasıpse ama olmuyor 1 senedir
Biz aslında 11 aylık evliyiz ama 2 yıl önce korunmayı bırakıp tedavilere başladık. Kistlerim vardı. Yumurtalarım kiste dönüyor filanAyyne büyük heyecan değil mi? Allah'ım bu ay nasip etsin inşallah hepimize. Sen ne zamandır istiyorsun bebis canım?
O da olur inşHer ay planlıyoruz ama gelen giden yok
İn şa Allah olur canımbenim de ilk olacak kısmet olursa