- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Canım bizde 4 senelik evliyiz 1 senedir çocuk istiyoruz bakalım ne zaman nasip olacakDeğil mi yaa bizim nesil nedense baya tirt çıktı bu konuda
Kuzum bizim karışık baya. Biz dokuz senelik evliyiz aslında en baştan hiç istemedik çocuk falan gezdik tozduk hayatımızı yaşadık, sonra 2018 yılında haydi bir tane olsa mı dedik korka korkabirkaç ay denedik işte olmadı doktora gittik sorun yok denemeye devam edin dediler ama ben rahatsızlandım maalesef. İyilesmem iki üç sene sürdü. Tam iyileştim dedim o zaman da araya pandemi girmişti ama o yüzden istemedik derken geldik 2022 ye işte arada sma testi sonucu bekledik falan derken şimdi de Ağustos ayından beri istiyoruz diyebilirim bu beşinci deneme ayımız olacak.
Siz ne zamandır istiyorsunuz?
Ben 30’um pco olduğu icin doktor korunmayın akışta kalın dediSanirım aranızda yaşı çok olan benim
Bu ay olur inşallah canımCanım bizde 4 senelik evliyiz 1 senedir çocuk istiyoruz bakalım ne zaman nasip olacak
Kaç yaşındasın ki canım bence en büyük benimdir ya 34 yaşındayım ben deSanirım aranızda yaşı çok olan benim
34 bende..iyi demiş doktorBen 30’um pco olduğu icin doktor korunmayın akışta kalın dediİki ay önceye kadar çocuk çok düşünmüyordum ilerde olur nasılsa diyordum yumurta tembelliği var korunma dedi bana
Kız bende 34Kaç yaşındasın ki canım bence en büyük benimdir ya 34 yaşındayım ben de
Ben de 30 umBen 30’um pco olduğu icin doktor korunmayın akışta kalın dediİki ay önceye kadar çocuk çok düşünmüyordum ilerde olur nasılsa diyordum yumurta tembelliği var korunma dedi bana
Aaa aynı yaştaymışızKız bende 34
Bende ilk bebek yaAaa aynı yaştaymışıziyi en büyük olma konusunda yalnız kalmadım haha
Senin de ilk bebek mi olacak peki??
Regenesis max kullanan var mi Kızlar ya benim doktorum bu takviyeler konusunda hic vermiyor bi şey bi tek z fol folic asitli vitamin yazdı o kadar , demirim biraz düsük bu regenesiste hem balık yağı hem de Demir varmış
Benim de ilk bebiş olacak Allah izin verirse canımBende ilk bebek yaAynen yalnız kalmadım burda
İn şa Allah canım.Dua edek bir birimizeBenim de ilk bebiş olacak Allah izin verirse canıminşallah en kısa zamanda kavuşuruz
Aha sanki ben yazdım bunuİçimden bir ses geleceğimi söylüyor sıfır belirti zaten :) 4 gün kaldı
Her zaman canım dualarım hepimizle inşallah hakkımızda hayırlı olan evlatları nasip etsin Allah'ımİn şa Allah canım.Dua edek bir birimize
Amin Allah canımHer zaman canım dualarım hepimizle inşallah hakkımızda hayırlı olan evlatları nasip etsin Allah'ım