- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Biz de çift olarak mı kullansak acaba kadın icin olanına baktım içeriği çok iyi inositol var çok iyi hatta. Erkek icin olan nasıl eşinizde yan etki vs oldu mu hicPromenk de eşim kullanıyor. Sperm kalitesini ve hızını arttırıyormuş.
Her şeyin hayırlısını diliyorum sizin için, bizim olumsuz baktığımız şey aslında hayır olarak kabul edilirmişBilemezsin belki stres yapmayacaksınız ve olacak sonra da bebiş nasibiyle gelecek
teşekkür ederim kızlar hersey Allahtan :)
Benim eşimde hiç bir şey içmiyordu valla bu ay başladım. Ben verirsem içiyor yoksa aklına gelmez. D vitamini veriyorum her sabah ben içerken, Omega 3 aldım birde onuda içircem. ben içerken oda içsin.. 3 ay sonra da işe yarayacaksa o zaman yarasın napalım. Birde çiğ kabak çekirdeği aldım ondan 1 avuç yiyoruz 2 gecedir bu ay yiyelim :) burda okumuştum onuda.İş bize düşüyor bizim kadar takipli değiller vitaminlerde takviyelerde benimki bana diyor vitamin varsa içir bana diye suan ben kullanıyorum o kullanmıyor yorucu bir işi de var aslında enerji de lazım ne versem bilemedim
Kız işten sonra en az yarım saat yatman lazım senin onu atlama :) Ben valla yerimden kıpırdamıyom :)Biz iş bitikten sonra içiyorduk bu İşte bir yanlışlık yapmışızkeyif kahveleri yalan oldu
Ohoooo siz her şeyi yannış annamışsınızBiz iş bitikten sonra içiyorduk bu İşte bir yanlışlık yapmışızkeyif kahveleri yalan oldu
Geçen ay ayaklarımı havaya diktim olmadıKız işten sonra en az yarım saat yatman lazım senin onu atlama :) Ben valla yerimden kıpırdamıyom :)
Yarım saat sırt üstü mutlaka yat ya, ayak kaldırmasan da olur bel altına bir yastık yeterli oluyor diyor doktorlar da yarım saat yat sen yine de kahveyi mahveyi boşver :)Geçen ay ayaklarımı havaya diktim olmadıbu ay aman diyorum 5-10 yatıp kalkıyorum altıma peçete koyuyorum öyle kalıyor
Bende 35Kaç yaşındasın ki canım bence en büyük benimdir ya 34 yaşındayım ben de
kullandm testi 3 4 ay yumurtlamamı tahmin edebiliyorum artk geçen ayda yapmştm ama değerlendiremdk mantar vardı meditasyona bakaym bakalmOvulasyon testi yapıyor musunuz mutlaka tavsiye ederim her gün yapın ve yazın kenara yumurtlamayı yakalayınca direkt ilişki
Bir de ben meditasyon yapmaya da başladım YouTube da evrim balıkçı hamilelik icin yönlendirici meditasyonu var o kadar rahatlatıyor ki tavsiye ederim
Sizinle aynı sat ve bat tarihlerimizKızlar araniza yeni katildim benim de sat 26 ekim bat 30 kasim gibi duruyo eylul 28 de 8 haftalik bebegim kalbi durdu kurtaj oldum ama şükür 2 oglum var ama bi tane daha olsun istiyoruz nasip olursa
kızlar birşey sorucam bat sat ne demekSizinle aynı sat ve bat tarihlerimiz
Sat son adet tarihikızlar birşey sorucam bat sat ne demek
hımm tamam teşekkürlerSat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi
Merhaba canım.Bende kürtaj oldum.Adetin nasıl senin?değişiklik varmı sende?bende eskiye bakarak daha çok geliyorMerhaba kızlar bende kürtaj sonrası üç Ay dinlendim bu ay adet sonrası başlıyorum umarım bu ay hepimize uğurlu gelir sağlıklı yavrularımız olur inşallah
Beni unutmuşsun canım 5 Aralık batEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık
NewMamaa 8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık
Bende eskiye göre çok oluyor kanamam çok fazla 5 gündü 7 güne çıktı bardaktan boşalır gibiMerhaba canım.Bende kürtaj oldum.Adetin nasıl senin?değişiklik varmı sende?bende eskiye bakarak daha çok geliyor
Ayyy bende öyleyim..resmen dışariya çıkamıyorum .eskiden adetliyken her yere giderdimBende eskiye göre çok oluyor kanamam çok fazla 5 gündü 7 güne çıktı bardaktan boşalır gibi