- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Stres yapmamak imkânsız gibi bir şey yani en azından akıldan atmak çok zor, biz bu ay kafamız dağılsın hiçbir şey düşünmeyelim diye tatile gittik güya ama nereye baksak bebek çocuk nereye baksak buraya çocukla da gelelim şöyle yaparız böyle yaparız diye konuşuyoruz bir baktık kiAralık ayı bize uğurlu gelecek inanıyorum ben.Bide şu stres yapmayın kafadan atınca oluyor olayına asla inanmıyorum bizim 1 senedir olmuyordu neredeyse. Gebe kaldığım ay ovülasyon testide yaptığım için daha çok strese girmiştim stresten ağladığım olmuştu ya tutmadıysa diye ama o ay hamile kalmıştım yani
Yaa daha çok yeni sayılırben de 2-3 aydır düşünüyorum.2 yıllık evliyiz hatta 2.5 olacak
AhahahaStres yapmamak imkânsız gibi bir şey yani en azından akıldan atmak çok zor, biz bu ay kafamız dağılsın hiçbir şey düşünmeyelim diye tatile gittik güya ama nereye baksak bebek çocuk nereye baksak buraya çocukla da gelelim şöyle yaparız böyle yaparız diye konuşuyoruz bir baktık kisil baştan filminde olduğu gibi kafamızın içinden silmeleri lazım ki anca
İnşallah kuzumSağlıklı ve hayırlısı ile aslan bebeklerimize kavuşuruz inşallah balımoovv ilkbahara çok var ben çok heyecanlıyım
Ahahahabende o ay eşime diyodum ki stresten dolayı olmuyormuş gel bir kış tatili yapalım bebekte gitti tatilde yalan oldu dımdızlak kaldım
Bu ay vereceğiz güzel haberleri canım inşallah hazır ol, duracell ayicigi gibi durmak yok bu aybiz boşuna bir boş bir dolu gidiyorduk bu ay yumurtlamada boş yokay öyle diyorum inşaallah bi kaza bela vermezse tabi
Kuzum ben Omepa Q10, d3k2 vitamini bir de buğday çimi suyu kullanıyorum.
Ya benim amaç tatili aradan çıkartmaktı neyse bakalım yine eşimi kafalarsam inşallah bi tatil planım varYa bak hiç uzulme ben canlı örneğim gitsen de kafadan atamiyorsunsözleşmiş gibi dünyanın bütün bebekli aileleri doluşmuştu resmen evde en azından o kadar bebeğe maruz kalmiyordum yeminle tatilde daha çok düşündük bebek işini
Yani tabi onlar öyle bilsin canımYa benim amaç tatili aradan çıkartmaktı neyse bakalım yine eşimi kafalarsam inşallah bi tatil planım varsonuçta strestende olmuyor olabilir
Yani tabi onlar öyle bilsin canımbenim eşim de habire iyi geldi değil mi ya falan diyor geldi ama yine strese girebilirim malum bebek için uğraşıyoruz, bebek olsa bile bu sefer de sağlıklı mı falan diye strese gireceğim biliyorsun diyorum şu suratla bakarak
Ya onun babası var burada annesinin strese girmesine izin vermez hiç diyor hahahahah
Yeni tatillerin yolu her zaman itina ile hazırlanır çünkü neden olmasın
BUGDAY ÇİMİ NE AŞKIIMKuzum ben Omepa Q10, d3k2 vitamini bir de buğday çimi suyu kullanıyorum.
Değil mi yaa bizim nesil nedense baya tirt çıktı bu konudaYaaa valla bu süreçler hem çok yıpratıcı hem çok tuhaf. Eskiden insanlar patır patır doğuruyormuş ne güzel bizde 1 tane için napaçağımızı şaşırıyoruz. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz bebiş
Aşko bu. Toz halinde bir şey bu her sabah bir tatlı kaşığı suya katıp içiyorum. Instagram da embriyolog İdil Bozkurt var o tavsiye etmişti bunu yumurta kalitesi için ayrıca başka bir sürü şeye de faydası var içiyorum ben deBUGDAY ÇİMİ NE AŞKIIM
inşallah hepimiz için öyle olur canımYaa daha çok yeni sayılırinşallah beklemeden hemencecik gelir bebiskonuz
ben de bu ay çok değişik bi şekilde adet oldum.normalde karnım ağrıdığı an kanamam başlar.bu ay karın ağrım başladı 1.5 gün boyunca sadece pembe lekelenmem oldu.ertesi gün pembe beyaz bi parça düştü lavaboya ve hiç olmadığım kadar kanamalı bi adet geçirdim.hayatımda ilk defa pedimden dışarı geçmişti kanama ve bu sadece yarım satte oldu.normalde 7 gün sürer adetim lekelenmelerde birlikte.bu ay 3. günden sonra sadece leke geliyo.anlayamıyorum bu değişiklikleri.
Servin hanım (lotus ovulasyon) bunu paylaşmış valla herkes başka şey söylüyor akışına bıraktım ben
Bence herkes kendi deneyimine göre ilerlemeliServin hanım (lotus ovulasyon) bunu paylaşmış valla herkes başka şey söylüyor akışına bıraktım ben