- 25 Eylül 2022
- 9.221
- 13.360
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.701
İnşallah yaşamayız canım benimde öyle ekim 30 da lekeler 12 kasımda adet gibi çok olmayan kanama şimdş yine yogun adet kanaması ne zaman düzelir bilmiyorum artık bi bitse korunmıcam artıkSağol bitanem Allah'ım kimseye yaşatmasın zor gerçekten. Benim kürtaj sonrası yaklaşık 15 gün kanamam oldu bazı günler çok kanadım bazı günler lekelenme gibi 30.günümde ilk adetimi oldum yaklaşık 8 gün sürdü ki normalde 5 günde biterdi sonra İkinci adetimi 15 gün sonra oldum yine 7 gün sürdü ama çok kanadım üçüncü adetim de 20 gün sonra oldum 3 gün çok fena kanadı sonra bianda kesildi bu ayda korunmayı bıraktım bakalım neler bizi bekliyor ama korkularım hep içimde insan tekrar tekrar yaşamaktan korkuyo
Canım bu kadın benim bariz pozitif olan gebelik testime risk almamak için yok demiştiAyyyy inşallah tutar İnşallah yaaa bu arada benim 15 kasımda adet olmam gerekiyordu gecikmemin 32.gününde ovilasyon testi yaptım ama doktor ve testleri satın aldığım kadın yumurtlama yok pkos dolasıyla hormon düzensizliği olabileceğinden söz etti bütün moralim alt üst oldu damlatır damlatmaz beyZ taraftaki t çizgsi belirmişti oysa
Olmak kadar olmamakta sorun yaİnşallah yaşamayız canım benimde öyle ekim 30 da lekeler 12 kasımda adet gibi çok olmayan kanama şimdş yine yogun adet kanaması ne zaman düzelir bilmiyorum artık bi bitse korunmıcam artık
Bekleyelim kuzummmmmmHadi bakalım birlikte bekleriz batı canımmm
Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167248
Amin insllah canimmTebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yine değerlendirmiştim ben çok şükür inşaallah vardır ben önceden de ovülashonn testi yapıyordum 4 ay boyunca yaptım hiç pozitif görmedim kendimi bildiğim için yumurtlama oldu diye düşündüm ama inşallah vardır da hayırlısıyla tutarCanım bu kadın benim bariz pozitif olan gebelik testime risk almamak için yok demiştibelkide yumurtlama olmuştu yani
Ecet canım tam 1 sene olmadı çocuğumuz süt hormonu yüksekliğim vardı o ay hem ilaç kullandım hem ovülasyon testi yaptım hemde sık ilişki oldu hepsinin etkisiyle gebe kalmıştımYine değerlendirmiştim ben çok şükür inşaallah vardır ben önceden de ovülashonn testi yapıyordum 4 ay boyunca yaptım hiç pozitif görmedim kendimi bildiğim için yumurtlama oldu diye düşündüm ama inşallah vardır da hayırlısıyla tutarsende mi ovülasyon testleriyle gebe kaldın canım ,
Yok yok daha karpuzu kesmemiştik tam zamanında
EEVVEEETTT BENDE GELDİMMM COK GEC KALMADIM UMARIM
Bende de vardı prolaktin yüksekliği canım bitkisel ilaçlarla düşürdük çok şükür 55di hemde 2 senedir nasip olmadı bizede bebişEcet canım tam 1 sene olmadı çocuğumuz süt hormonu yüksekliğim vardı o ay hem ilaç kullandım hem ovülasyon testi yaptım hemde sık ilişki oldu hepsinin etkisiyle gebe kalmıştımsen vücudunu daha iyi tanırsın bence yumurtlama olmuş ki üzerinden 7 gün geçmiş daha adet olmamışsın
Mesela benim gebelik testini ne zaman yapmam lazım canımEcet canım tam 1 sene olmadı çocuğumuz süt hormonu yüksekliğim vardı o ay hem ilaç kullandım hem ovülasyon testi yaptım hemde sık ilişki oldu hepsinin etkisiyle gebe kalmıştımsen vücudunu daha iyi tanırsın bence yumurtlama olmuş ki üzerinden 7 gün geçmiş daha adet olmamışsın
İyi iyi yetistigime sevindimYok yok daha karpuzu kesmemiştik tam zamanında
Hayırlı olsun canımmmKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167248
Bende nerdesın dıye merak etmeye baslamıstımİyi iyi yetistigime sevindim
Ahahah canım ben köyden yeni geldim anca müsait oldum yok canım ben almicam yumurtlama testi düzenli takip etmem zorBende nerdesın dıye merak etmeye baslamıstımovulasyon testı alacakmısın sende takıp etsekmıkı bu ay ne zaman yumurtladıgımızı.gıt gıt gıdaaak