- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.721
Hem sende ateş olcsene bende ateşle takip edicem hem bu ayyyBende nerdesın dıye merak etmeye baslamıstımovulasyon testı alacakmısın sende takıp etsekmıkı bu ay ne zaman yumurtladıgımızı.gıt gıt gıdaaak
Ben sanki bunu yorumlakistim kizzzKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167248
İnsllah canimHayırlı olsun canımmm
Ben sanki bunu yorumlakistim kizzzKasım ayına da mı atmistin bunuu var var bariz belli anamm
Doktorun sözünü dinle canim.Kızlar size de sorayım ya benim klomen sonrası kistim oluştu üstüne gecikmeli adet oldum ama adetim sadece bir gün sürdü ve simsiyah bişey çıktı kistim geçmemiş ve adeti de engellemiş dedi doktor. Bana kist için cyclo progynova verdi 21 günlük hap. Bu esnada korunayım mı dedim, korun dedi. Bu ilaçla ve kistle hamile kalınmasını istemeyiz dedi( ben bu ilacı bu sitede özellikle arttırdığımda korun diyen hiç olmamış üstelik kullanıldığı esnada hamile kalanlar falan da olmuş. İlaca dair fikri olan var mı ?
Bende yapcam kuzucum ateşi bu ay.bu ay nokta atısı yapmam lazımHem sende ateş olcsene bende ateşle takip edicem hem bu ayyy
Benimki direk sökülür hep lekelenme ile başlamaz sökülür inşallah seninkide hemen inşallah hem ne biliyorsun belki yerleşme inşallah yerleşmedir kuzumBende yapcam kuzucum ateşi bu ay.bu ay nokta atısı yapmam lazımhala lekelenme devam.tam bı sökülme olamadı bir türlü sabahtan beri
Keçiboynuzu özü günlük bir kaşık ıkınızde ıcebılırsınız canım.cevız fındık fıstık,ıspanak,portakal,avokado faydalı yıyecekler balımmAhahah canım ben köyden yeni geldim anca müsait oldum yok canım ben almicam yumurtlama testi düzenli takip etmem zoreşimle iki günde bir ya da bazı aylar her gunj değerlendiriyoruz ne olur ne olmaz diye kizlar eşimin spermleri benim de yumurtaliklar için bildiğiniz guclendirici bitkisel bir şey var mii kullanayım bu ay
Koyu renklı kırmızı kahve gıbı olmaz heralde lekenın rengı bebegım yerlesmede.daha renksız pembe fln olur dıye dusunuyorum(tam bılmemekle beraber)Benimki direk sökülür hep lekelenme ile başlamaz sökülür inşallah seninkide hemen inşallah hem ne biliyorsun belki yerleşme inşallah yerleşmedir kuzum
Yaaa buradayım diyorKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167248
Kahverengi de olabiliyormuş bende bilmiyorum amaKoyu renklı kırmızı kahve gıbı olmaz heralde lekenın rengı bebegım yerlesmede.daha renksız pembe fln olur dıye dusunuyorum(tam bılmemekle beraber)
Canım keçiboynuzu kaynatıp içsek fayda eder mi peki tadı da nasıldır bilmiyorum amaKeçiboynuzu özü günlük bir kaşık ıkınızde ıcebılırsınız canım.cevız fındık fıstık,ıspanak,portakal,avokado faydalı yıyecekler balımm
Insllah canimm ya yarin kan testi vericem adetime 4 5 gün var ama idrarda ciktiysa kanda da ckkar diye düşünüyorumYaaa buradayım diyor
Çok doğru bende yoruldum dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden allah kimsenin kucağını boş koymasın ben eşim ve ailesinden dolayı sıkıntı çekiyorum sıkıştırıyorlar canım erkek çocukta erkek çocuk allah biliy ya en doğrusunu nasipten öte yol yok iki kızım var bana kalsa yeter de işte bu insanlara gelde bunu anlat inanın kürtaj olduktan sonra depresyona girdim olmasın diye yasmin kullandım gizliden eltim 3. Oğluna hamile diye kıyasladılar kiminin oğlandan gider kimininki kızdan dedi kayınvalidem beni bu insanlar yordu eşimde anneci annesi ne derse o eşime diyki karısını değiştirenlerin oğlu oluyomuş yani benim oğlum olmazsa kuma getirticek o derece allaha sığınıyorum her namazda ağlayarak yalvarıyorum bu insanların dilinden kurtulmak için kusura bakmayın sizide derdimle boğmak istemiyorum rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasınİlk gebeliğimde 15 ay sebepsiz olmadı. Bütün kan hormon değerlerim normaldi eşim de öyle. 15. Ay doktora gittiğimde prolaktinim çok az bir şey yüksek çıktı çok az ama. Doktor yarımşar iki gün dostinex hap içeceksin dedi. Bir de Progestan hap.doktor bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama falan ne gerekiyorsa başlarız dedi. Ama ben bu ilk 15 ay ayaklar mı dikmedim havaya 45 dakika bir saat öyle mi beklemedim ovu testleri mi kullanmadım yani yapılan her şeyi yaptım. Ama doktor bu ay da olmazsa öbür ay gel dediği ay hiçbir şey yapmadım amaaaan nasılsa olmasa öbür ay tedavi başlayacak rahatlığıyla saldım hatta birkaç defa ilişki oldu ve ilişki olur olmaz ayağa kalkıp duşa girdim hiç dikkat etmedim hiç. Ve ay sonu geldiğinde adeti o kadar inanarak bekliyorum ki hiç aklımda yok hamilelik. Doktora gün ayarlama hazırlığı randevu vs yapıyorum bakıyorum. Gitmeden bakayım diye tuvalette bulduğum öylesine yaptığım testte saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı ama ben pijamamı bile yarım yamalak çekerek koridorlarda koşuyorum deli dana gibi ne yapacağımı bilmeden bir ağlıyorum bir gülüyorum bir şükrediyorum eşim de yoktu aradım gel diyorum gel oldu galiba. Yani demek istediğim asla umudum kalmadı deme. Biliyorum çok zor her ay umutla beklemek. Hep üzülüyoruz üzülmüyoruz desek yalan olur ama umut gerçekten çok güzel bir şey. Asla umudunu yitirme güzel arkadaşım. İnsanı ayakta tutan “Umut”
İnş inş kuzum ben de gece yatmadan bi daha bir test yapmayı düşünüyorum bakalım çatlama var mı yok mu diye çatlama saatini kaşırmmak için malum yarın iş var akşam geliyoruz eveBekleyelim kuzummmmmmyarın çok netleşir ateşime göre
Ya çok belli bi kaç güne netleşir bata kaç gün vardı canımKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167248
5 gün var canimYa çok belli bi kaç güne netleşir bata kaç gün vardı canım
Belki geç döllenmedir bence yine yaptır kuzum normal gebelik testide yap bakalımBaktırdım negatif malesef 20 kasımda yapmıştım bu testleri artık adet olmayı bekliyorum napayım
Fayda eder ama tadı nasıl bılmıyorum bebısm.bız normal zamandada kecıboynuzu özünü arada birer kaşık yıyoruz kışları.Canım keçiboynuzu kaynatıp içsek fayda eder mi peki tadı da nasıldır bilmiyorum ama
Süper süper her gün yap bakalım adet günü de git kan ver bence :)5 gün var canim