Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 11 aralık, daha var ama erken testi ne kadar erken yapabiliriz bir de önereceğiniz marka var mı?

Kız keşke doğum yapmadan yapmasaydın doğum yapınca tekrar çıkıyor onlar yengem de yaptırmıştı doğum yaptı tekrar çıktı tüyler
Ne bileyim başladım. Şuana Kadar rahat ettim. Eşer geve kalırsam hamilelikten sonra eve kendime cihaz almayı düşünüyorum

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Ballgrill1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@35kvk1 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@ELIF70072 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Yesilkahverengi3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK👼😊👼
@Monarosa014 ARALIK
@Noonameee4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
@beyzosh4 ARALIK
@imobessed4 ARALIK
@zeynobt4 ARALIK
@Hasret_2064 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
@greengirl16 ARALIK
@Ozlmerva6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@zngnsglm7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
yyaprak yyaprak 8 ARALIK
-- Blabla -- -- Blabla -- 8 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@hummy10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
Pandolfini Pandolfini 11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@melikebekliyor14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Uykucupandaa15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
@jajinda15 ARALIK
Mavimsikelebek61 Mavimsikelebek61 16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
Selizay Selizay 16 ARALIK
@Bulut0616 ARALIK
@kzlaryardm16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Ebruszrr17 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
@umutlu_17 ARALIK
@csemlis17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@Papatya386618 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@turuncu_girl21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@Mavis1623 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@senalidya24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@Random3324 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@Zennep26 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@Lavinya5829 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Beni de yazın 😊 bat 2 aralik

Tüp bebek merkezlerinde de aşılama ile normal yoldan denemeninde ayni yüzdede olduğunu söylüyorlar kime inanicaz biri öyle diyor biri böyle..Aşılamanin tutmama ihtimalide çok yüksek..Senin içine sindiyse devam et kuzu sana güven vermesi önemli..Ben bu doktorda okeyim diyorsan hiç degistirme herseyinizi incelesin surecinize hakim olsun
Her doktorun görüşü farklı oluyor. Açıkçası hiç devlete gitmek istemiyorum. Özelde ki doktorumun giriş ücreti 150 TL ydi, bu doktorun 183 TL ve tıklım tıklım... Eğer aşılama ücretlerinde de pek fark yoksa özel tercihim olur en azından daha sakin

Tüp bebek merkezlerinde de aşılama ile normal yoldan denemeninde ayni yüzdede olduğunu söylüyorlar kime inanicaz biri öyle diyor biri böyle..Aşılamanin tutmama ihtimalide çok yüksek..Senin içine sindiyse devam et kuzu sana güven vermesi önemli..Ben bu doktorda okeyim diyorsan hiç degistirme herseyinizi incelesin surecinize hakim olsun
Sen ne yaptin canim var mi gelen giden insallah yoktur

Selam kızlar 💕

Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanı ♥️ Özelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?

MaviSasa234 MaviSasa234 @charlottes @Dogayikoru @Yusra30 Maviesra Maviesra @Ballgrill ve hatırlayamadığım kızlar
Ben devlette anestezisiz çektirdim . Kasıklarımda baskı hissettim ilacı verirlerken ama 30 saniye kadar sürüyordu. Galiba Benim tüpler tıkalı değildi adet ağrısının 2-3. Katı gibi baskıydı. Tüpleri tıkalı olanların acı oranını bilemiyorum ama. Anestezi sonuçta oda riskli bir şey. Hsg için anestezi almalı mı biraz tartışılır

Selam kızlar 💕

Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanı ♥️ Özelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?

MaviSasa234 MaviSasa234 @charlottes @Dogayikoru @Yusra30 Maviesra Maviesra @Ballgrill ve hatırlayamadığım kızlar
Kuzu bence devletteki hsg cihazına c kollu ise ücretsiz yaptır.. Doktor çok doğru konuşmuş..
Anestezi almana değecek bir işlem değil kesinlikle.. Öbür doktorda yapacaksan anestezisiz yaptır. Ben 800 lira verdim. İşlem toplam aüresi giyin çıkar üstünü herşey 20 dk bunun 5 dk hsg.. dayanabileceğin bi süreç..
Ama bence de en doğrusu aşılama..

Selam canim artık biyerden başlamak lazım bende hala adet olamadim valla beklemedeyim artık oluruna biraktim stres yaptıkça iyice kendimize zarar veriyoruz:KK43: regl olursam bende hsg tarzı bisey yaptiricam bakalim beklemedeyim
Kuzu ya çok uzun sürdü senin, ilaç neden fayda etmedi ki acaba 😑

Kuzu bence devletteki hsg cihazına c kollu ise ücretsiz yaptır.. Doktor çok doğru konuşmuş..
Anestezi almana değecek bir işlem değil kesinlikle.. Öbür doktorda yapacaksan anestezisiz yaptır. Ben 800 lira verdim. İşlem toplam aüresi giyin çıkar üstünü herşey 20 dk bunun 5 dk hsg.. dayanabileceğin bi süreç..
Ama bence de en doğrusu aşılama..
C kollu olup olmadığını yarın gidince sorayım bi, benim adet ağrılarım normalde de çok fazla olur zaten. Eğer benzerse dayanabilirim.

Kızlar azonce daa 2018 2019dan eski hamile kalmaya çalışanları okudum umudunu kesenler mi dersin kac kez iğne ilaç deneyenler mi dersin artık yeter demeler uzun uzun içini dökenler ama sonra dikkatimi çekti hepsinin de isminin altinda doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti yazıyor 😂 hepside amacı na ulaşmış inanıyorum bizde ulaşicaz biricik rabbimin izniyle:KK49::KK68:

Kızlar azonce daa 2018 2019dan eski hamile kalmaya çalışanları okudum umudunu kesenler mi dersin kac kez iğne ilaç deneyenler mi dersin artık yeter demeler uzun uzun içini dökenler ama sonra dikkatimi çekti hepsinin de isminin altinda doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti yazıyor 😂 hepside amacı na ulaşmış inanıyorum bizde ulaşicaz biricik rabbimin izniyle:KK49::KK68:
Geç olsun güç olmasın inşallah canım bu mesajın bana kendimi iyi hissettirdi💙

Kızlar cuma ilişki oldu adet bitimi. Mfk göre bugün mu ilişki yoksa yarın mı? 3 2 3 diye gidiyor ya, 3. Gün dolu mu boş mu bilen biri yazabilir mi?

X