- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
Benimde normal adet tarihim 11 aralik ama kahverengi lekelenmeler geldik dunle bgn acaba yumurtlama mi dedim amlamadimAzönce iç camasirima 1 damla kahverengi leke geldi galiba adet olucam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde normal adet tarihim 11 aralik ama kahverengi lekelenmeler geldik dunle bgn acaba yumurtlama mi dedim amlamadimAzönce iç camasirima 1 damla kahverengi leke geldi galiba adet olucam ben
İşte ister istemez beklentiye giriyor insan hayırlısı olsun diyelim. Ağrılı geçeceği belli oldu ya öğlen yuttum ilk hapı kasıklarımda batmalar başladı akşam üstüÇok ağrılı geçiyor sürec yumurtalari buyutup çatladığı için dayanman gerek gebelik belirtileri gösteriyor vucutta test yapana kadar beklentin olmasın hayalkirikligina ugramamak adına..Bende adet gecikmesi yapti
Evet canım ayrıca göğüs ucu kasinmasi oluştu dokununca tatlı tatlı kaşınıyor ve açıyor ama ben ilaç kullanıyorum duphoston onunda etkisi olabilirBatı 6 Aralık olanlar sizde gögüste dolgunluk, dokununca ağrıma başladı mı?
Gözün aydın olsun canım sağlıkla devam etsin sağlıkla dogsun miniginHamileyimmmm
Yanlardan dokununca agrıyo ama onun harici olmadı birşey. Benimde 6 aralık batEvet canım ayrıca göğüs ucu kasinmasi oluştu dokununca tatlı tatlı kaşınıyor ve açıyor ama ben ilaç kullanıyorum duphoston onunda etkisi olabilir
İnşallah ya çok umutluyum hatta smdiden hamile moduna girdim evet ilk defa kullandim ilaç bitti kontrole gittim sağda 19 solda 22 yumurtam oluşmuş iğne yapıldı 24 ci saat 36 ve 48 saat aynı saatlerde ilişki oldu benimde doktorum demişti letu klomen fameradan daha etkili kanıtlanmış diye daha önce klomen faln da kullanmadım ilk letuyla başladım Allah bilir tabiki ama hamile moduna girdim eminim gibi sanki haftaya belli olur dua edin banaAy hadi pozitifleri görürsün inşallah kuzum Letu'nun herhangi bir yan etkisi oldu mu sende? Birde ilk kez mi kullanıyorsun sende
Bi kurekte bana sallayinKızlar bugün üzerimde bir depresyon var, ağlamak istiyorum ara sıra. Havalardan mı ne, üzerimdeki toprağı alın
Yan etki olmadı ama iğne vuruldum akşam aşırı kasık ağrım oldu 12 saatlerimde falan sanirim 22 olan yumrutam çatladı birde saun arada bi kısımlarda agri oluyor baş ağrısı bide midem bulanıyor ara ara bunların hepsi iğnenin etkisi letuda az kasık ağrısı olmustuAy hadi pozitifleri görürsün inşallah kuzum Letu'nun herhangi bir yan etkisi oldu mu sende? Birde ilk kez mi kullanıyorsun sende
Aminn canım benim aminnn 26 yaşındayım hazirandan beri korunmuyoruz aslında geçen ay klomen kullandım yumurta olmadı bu ay letu ile 2 tane oldu kısmet canım iyi şeyler hissediyorum bakalım yarın doktora gidicem hem progestron bakıcak hemde ultrasonla dua et olur mu Çatlamış olsun kist olmasın ve bebişim benimle olsunYaaa Gerçekten her duamda isteyen herkese dua ediyorum. Kendim biliyorum bu hasretin insanın yüreğini nasıl yaktığını rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin kaç yaşındasın canım ne kadardır istiyorsun ?
Doktor bana yarım saat bir saat yat dedi poponun altına yastık koy ayaklarıno dik dedi. Ben öyle yapıyorum. Normalde 5-10 dk sonra kalkardım yürürken yada en basit birşeyde içimdeki sıvı cıkardı şimdi coook nadir cıkıyor. Ve tuvaletimi yapmıyorum. Bunu kendim istedim ama kimse demediKızlar ya birşey sorcam. İliskiden sonra ben yatmıyorum direkt kalkıp banyo yapıyorum acaba bu hamile kalamamam için bir neden mi. Etraf batmasın diye bir de o ıslaklıgı sevmiyorum cok afedersiniz . Kendimi banyoya atıyorum. Beklemem mi lazım. Kaç dakika bekleyeyim. Of cıldırcam . Yarın bi test daha alcam ben. Erken gebelik testi. Bide bugün erken gebelik testini yaparken hani pembe oluyo ya yukarı dpgru yavas yavas cıkıyor ya ben onun tamamen dolmasını beklemedim 10 sn saydım idrardan cektim. O yüzden mi negatif verdi bu.
Canım aşılama yapınca da tüp bebek te de 15 dk yada yarım saat kıpırdatmıyorlar tabi bazı doktorlar gerek yok da diyor izlediğim videolarda en hızlı spermin yumurtayı bulması 45 dk sürüyormuş ki o da vajina ve tüplerdeki herşey normalse senin vajinal sıvın vs spermlerin çoğunu yok ediyor düşün bu süreç 12 saati buluyormuş. Ama dışarı akanların çoğu sperm değil. Yani yatakta kalkabiliyorsan yarım saate kadar etkili olabilir. Tabiki bu benim izlediğim videolar ve yazılardan edindiğim bilgi doğrusunu Allah bilir.Kızlar ya birşey sorcam. İliskiden sonra ben yatmıyorum direkt kalkıp banyo yapıyorum acaba bu hamile kalamamam için bir neden mi. Etraf batmasın diye bir de o ıslaklıgı sevmiyorum cok afedersiniz . Kendimi banyoya atıyorum. Beklemem mi lazım. Kaç dakika bekleyeyim. Of cıldırcam . Yarın bi test daha alcam ben. Erken gebelik testi. Bide bugün erken gebelik testini yaparken hani pembe oluyo ya yukarı dpgru yavas yavas cıkıyor ya ben onun tamamen dolmasını beklemedim 10 sn saydım idrardan cektim. O yüzden mi negatif verdi bu.
Şuan benimde aynı bu şekilde siyah yerinin başladığı kısım kaşınıyor. O ilaç ne için kullanılıyor acaba?Evet canım ayrıca göğüs ucu kasinmasi oluştu dokununca tatlı tatlı kaşınıyor ve açıyor ama ben ilaç kullanıyorum duphoston onunda etkisi olabilir
Yaaa bendede öyle oluyor. Tuvalete de gidiyorum cünkü tuvaletini yapmassan sistit mi ne oluyormussun . İliskiden sonra tuvaletinizi yapın diyorlar.Doktor bana yarım saat bir saat yat dedi poponun altına yastık koy ayaklarıno dik dedi. Ben öyle yapıyorum. Normalde 5-10 dk sonra kalkardım yürürken yada en basit birşeyde içimdeki sıvı cıkardı şimdi coook nadir cıkıyor. Ve tuvaletimi yapmıyorum. Bunu kendim istedim ama kimse demedi
İnşallah pozitif görürsün canım benimOyhhh kuzularr
Sanki ağrım artıyor gibi
Şuan için pembe akıntı vs bişey yok
Tuvalete gidince beyaz, şeffaf değil ama baya krem gibi beyaz akıntı oluyor bazen sildikçe
Harici bi belirtim yok
Eşimde sorup duruyor geldi mi geldi mi diye
Umarım bu gecikme hayra alamettir
Hepimiz öyleyiz kuzuKızlar bugün üzerimde bir depresyon var, ağlamak istiyorum ara sıra. Havalardan mı ne, üzerimdeki toprağı alın
Kuşum ben de yıldım artık ovulasyon testlerinin hepsini çöpe atasım geldi akşam. Aşırı sıkıldım ve bunaldım hiç sonu olmayan bir girdap gibiHepimiz öyleyiz kuzu
Dün gece eşimle küçük bi tartışma yaşadık, ağladım bir sürü, bugün de aşırı depresyon halindeyim. Eşim sabahtan beridir barışmaya çalışıyor, suratına bile bakmıyorum. Bu huyum çok pis ya, haklı da olsam haksız da asla burnumu yere indirmiyorum. Dışarıdan buz gibi görünsem de kalbim çok hüzünleniyor.
Tüp bebek merkezlerinde de aşılama ile normal yoldan denemeninde ayni yüzdede olduğunu söylüyorlar kime inanicaz biri öyle diyor biri böyle..Aşılamanin tutmama ihtimalide çok yüksek..Senin içine sindiyse devam et kuzu sana güven vermesi önemli..Ben bu doktorda okeyim diyorsan hiç degistirme herseyinizi incelesin surecinize hakim olsunSelam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanı Özelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
MaviSasa234 C charlottes DenizKoKuLuMm Yusra-61 Maviesra Mavigrill ve hatırlayamadığım kızlar
Selam canim artık biyerden başlamak lazım bende hala adet olamadim valla beklemedeyim artık oluruna biraktim stres yaptıkça iyice kendimize zarar veriyoruz regl olursam bende hsg tarzı bisey yaptiricam bakalim beklemedeyimSelam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanı Özelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
MaviSasa234 C charlottes DenizKoKuLuMm Yusra-61 Maviesra Mavigrill ve hatırlayamadığım kızlar