- 14 Aralık 2021
- 2.368
- 2.599
Kati meyve sıkıcım yok malesef rendeyle olmaz sanirimSuyunu sıkıp için daha etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kati meyve sıkıcım yok malesef rendeyle olmaz sanirimSuyunu sıkıp için daha etkili
Rica ederim ben de buradaki arkadaşların deneyimlerinden çok şey öğrendim. İlk olarak benim kadın doğum doktorum yönlendirdi sperm testi yaptırın diye İstanbul a yakınız eşim de iş için ist a gelip gittiği için orayı tercih ettik, dediğim gibi devlet hastanelerini aradık her gelene sperm testi yapmıyoruz dediler size denk gelir ama inşallah. KolaylıklarTeşekkür ederim cevabınız için.
Burayı not alayım eğer devlet hastanesinde yaptıramazsak burayı tercih ederim. Peki ilk süreçte tercih ettiğiniz hastane neresiydi sperm testi için falan yönlendiren?
Ben geçen cuma günü kese ve bebeği gördüm bugünde kalp atışı için randevum vardı ama başka doktor varmış ona girdim ultrasona aldi kesede bebek de yok hamile değilsin dedi Kan testi istedi benden sonucum da 10 bin e yakın çıktı ama ben gördüm kendi gözümle kese ve bebeği kanamam yok kanama olmadan düşük mü olur anlamadim yarın kendi doktoruma gidicem ama canımı sıktınasıl yani hamile değilsin diyor hiç bir şey anlamadım
Keşke böyle bi durumda gebelik düşünmeseydinizEvet birazdan kan vermeye gideceğim inşallah bebeğim benimledir Bebeği duyduğunda da sevinmedi zaten o yokmuş gibi davranıyordu bugün ne zaman söyleyeceksin dedi kalp atışını duyunca dedim valla ben ne zaman uygun görürsem o zaman söylerim aileme dedi orda koptu olay zaten
Bunlar çocuk olduktan sonra oldu zaten öğrendiğimizden beri öncesinde bir sıkıntı yoktuKeşke böyle bi durumda gebelik düşünmeseydiniz
Gun aşırı birgün dolu birgün boş oluyor değil mi pikten 2 gun önce pik gunu ve ertesi günü değerlendirdik bugün boş yarın yine diye düşünüyorum ve şuan çok kasik agrım var kramp gibi iki tarafta da bu çatlama mi demek oluyoBenimki de garip seyredince bilimsel sitelerden de bakmıştım bazı kişilerde plato şeklinde 2-3 gün yüksek seyredip sonra düşebiliyormuş lh fotoya ekledim
Nacizane önerim eşinin hep yanındaysan stres yapmadan günaşırı değerlendirmen bu günleri, her türlü değerli günlerdesin
Çocuk istemiyo muydu ki?Bunlar çocuk olduktan sonra oldu zaten öğrendiğimizden beri öncesinde bir sıkıntı yoktu
Amin kzuum benkmKızlar bende bugün gittm doktora 4,5 -5 haftalıkmışm rçok şükür maşallah rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
İlk başta istemiyordu istemiyorken ben hamile kaldım sonra kimyasal oldu sonra aramızda lafı açılmadı pek ama korunmuyorduk da adam akıllı sonra kendi istedi ben zaten en baştan isteyen biriyim bu ay nasip kısmet oldu hayırlısı Allahtan umarım gerçek ailesinin kim olduğunu tez vakitte anlarÇocuk istemiyo muydu ki?
Adetin geçti mi canım? İgneyle mi olmuştu? Bu konuda bize en cok umut olan janna ve papatyam38Kızlar bu çıktı kanda yükselir mi yoksa yok mu
Eki Görüntüle 2978604
Eşin nasilsa sen de ona öyle davran anlar belki,sen bebeğini kendini düşünİlk başta istemiyordu istemiyorken ben hamile kaldım sonra kimyasal oldu sonra aramızda lafı açılmadı pek ama korunmuyorduk da adam akıllı sonra kendi istedi ben zaten en baştan isteyen biriyim bu ay nasip kısmet oldu hayırlısı Allahtan umarım gerçek ailesinin kim olduğunu tez vakitte anlar
Şu an ben de aynı durumdayım bhcg çok güzel artıyor ama progesteronum artmıyor ilacı da bıraktırdı doktorum. Lekelenmem var böylece düşük olmasını bekliyor olmazsa da pazartesi dış gebelik iğnesi yapcak. Sizin bu mesajınızı görünce nasıl umutlandımBak ben hamileyken hcg 541 çiktiği gün progesteronum 1.2di. Arkadasim hamile progesteronu 9. Doktorum ama bosver demişdi. Dogru progesteronum aşaği olduğu için kanamali lekelenmeli hamilelik geçirdim ama yine de buydu sonuç
Öyle yapıyorum çiçeğim zaten teşekkür ederim desteğiniz için iyi ki varsınızEşin nasilsa sen de ona öyle davran anlar belki,sen bebeğini kendini düşün
Yok canım iğne değil normal gebelik testlerim silik çıkıyor beklenen adet 28 Aralık testlere istinaden vereyim dedim son adet 3 Aralık di zaten verdim işte bu çıktıAdetin geçti mi canım? İgneyle mi olmuştu? Bu konuda bize en cok umut olan janna ve papatyam38
Rabbim akıl fikir sağlık versin inşallah sana döner ya üzüldümİlk başta istemiyordu istemiyorken ben hamile kaldım sonra kimyasal oldu sonra aramızda lafı açılmadı pek ama korunmuyorduk da adam akıllı sonra kendi istedi ben zaten en baştan isteyen biriyim bu ay nasip kısmet oldu hayırlısı Allahtan umarım gerçek ailesinin kim olduğunu tez vakitte anlar
Teşekkür ederim kendi bileceği iş zorla güzellik olmuyorRabbim akıl fikir sağlık versin inşallah sana döner ya üzüldüm
Sen de iyi ki varsın,seni üzeni üz ki kiymetin bilinsin. Erkek kadın fark etmiyor işin içine aile girdimi çıldırıyorum. Nisanliyken bunun mucadelesini cok verdim,babam vefat edince anladı eşim. Çok şükür şimdi hakkımı yedirmiyor ama ben de belli başlı şeyler yaşadım şuan ki durumunu az çok anlıyorum. Alıp kafalarını duvara surtceksinÖyle yapıyorum çiçeğim zaten teşekkür ederim desteğiniz için iyi ki varsınız
Geç mi dollendi acaba ya,adette geçmiş. Belirsizlik en kötüsüYok canım iğne değil normal gebelik testlerim silik çıkıyor beklenen adet 28 Aralık testlere istinaden vereyim dedim son adet 3 Aralık di zaten verdim işte bu çıktı
Malesef canım ya zaten cumaya randevum var genel olarak bakacağız artık saol canimSen de iyi ki varsın,seni üzeni üz ki kiymetin bilinsin. Erkek kadın fark etmiyor işin içine aile girdimi çıldırıyorum. Nisanliyken bunun mucadelesini cok verdim,babam vefat edince anladı eşim. Çok şükür şimdi hakkımı yedirmiyor ama ben de belli başlı şeyler yaşadım şuan ki durumunu az çok anlıyorum. Alıp kafalarını duvara surtceksin
Geç mi dollendi acaba ya,adette geçmiş. Belirsizlik en kötüsü