Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala benimde bu gün gene yapim gene aynı bende anlamıyorum nihayet Bana benzeyen biri buldum kendime ya kafa yicem bı çıkıyor bı cikmiyor biliyorsun benim testleri😂 2. Gün gecikmem gelen giden yok ama dünden beri su eklendi bana yemek yerken sol boslugum aniden ağrıyor gaz sıkışması falan diyor baktım aynen öyle hayır olsun canım ya senin bat da geçiyor dime canim
🤣Aynen canım dedim ya dün bizim testler aynı bebişler çok mu nazlı olacak ne 🤭 evet benim bat 2 gün geçti dün sabah kadar benim de ara ara sancım oldu baya baya adet olurum diye bekledim onun dışında bariz belirti de yok sanki

🤣Aynen canım dedim ya dün bizim testler aynı bebişler çok mu nazlı olacak ne 🤭 evet benim bat 2 gün geçti dün sabah kadar benim de ara ara sancım oldu baya baya adet olurum diye bekledim onun dışında bariz belirti de yok sanki
Bende o gaz olayı var birde ilk defa belim aşırı ağrıdı bu gün bi anda oldu kalkamadım değişik bir şeydi yani hatta eşime dedim aceba bel fıtık olanlarin acısı böle mi diye ilk defa oldu bib10 dakika şimdi yok karın ağrım sabah yatakta falanda oldu dedim oluyorum heralde adet 2 gün öncesinden kasık batması oluyor sol kasık özellikle harici bir şey yok canım birde normlade adet yakın göğüslerim acirdi birazda olsa bu ay tık yok ağrı yok yani şişkinlik oldu tabi ama ağrı sızı yok anlamadım 🙆🤦🏼‍♀️

Vala benimde bu gün gene yapim gene aynı bende anlamıyorum nihayet Bana benzeyen biri buldum kendime ya kafa yicem bı çıkıyor bı cikmiyor biliyorsun benim testleri😂 2. Gün gecikmem gelen giden yok ama dünden beri su eklendi bana yemek yerken sol boslugum aniden ağrıyor gaz sıkışması falan diyor baktım aynen öyle hayır olsun canım ya senin bat da geçiyor dime canim
Test marka hep aynı mı canım ben bugünkünü farklı marka aldım daha belli sanki

Bende o gaz olayı var birde ilk defa belim aşırı ağrıdı bu gün bi anda oldu kalkamadım değişik bir şeydi yani hatta eşime dedim aceba bel fıtık olanlarin acısı böle mi diye ilk defa oldu bib10 dakika şimdi yok karın ağrım sabah yatakta falanda oldu dedim oluyorum heralde adet 2 gün öncesinden kasık batması oluyor sol kasık özellikle harici bir şey yok canım birde normlade adet yakın göğüslerim acirdi birazda olsa bu ay tık yok ağrı yok yani şişkinlik oldu tabi ama ağrı sızı yok anlamadım 🙆🤦🏼‍♀️
Benim göğüsler de öyle biraz dolgunlaştı ama öyle bariz ni acı yok belim de de ağrı var ama bugünlerde biraz fazla ayakta kaldım ona yordum Bi de hiç canım tatlı istemiyor asla dayanamazdım çikolataya falan ☺️🤭

Benim göğüsler de öyle biraz dolgunlaştı ama öyle bariz ni acı yok belim de de ağrı var ama bugünlerde biraz fazla ayakta kaldım ona yordum Bi de hiç canım tatlı istemiyor asla dayanamazdım çikolataya falan ☺️🤭
Adete yakın dime bende yerdim çikolata vs öle çok adet zamanki gibi bende yemedim canım vala her şey olabilir bilmiyorum ki hayır olan neyse o olsun canım ☺️

Tamam canım ne güzel hiç bi sıkıntı çıkmamış sende. Benim tavsiyem bi kaç ay daha dene olmazsa eşin sperm örneği verir.
Ben ilk aylarda ağrım çok olunca gidip kistimi öğrenmiştim. Doktor bana bu kistle zor olur demesine rağmen 6 ay dolmadan tedaviye başlamadı. (çocukluğumdan beri ara ara kaybolan kistlerim olurdu çok çektiğim zamanlar oldu evlenirken biseyim yoktu ama yine de olmaz diye hiç düşünmemiştim ilk aylarda) sen şimdiden bu kadar strese girersen zaten geciktirirsin. Herkes ilk aylardan hamile kalmak zorunda değil kalanlar da genel de hiç düşünmeyen takmayan insanlar oluyor
Adeti geçiyor ben niye olmadım diye test yapıyor bi bakıyor hamile. Kimden duysam hep böyle. Sen sanırım bizim gibi aylardır yıllardır deneyenleri okudukça strese giriyorsun ama düşün bi biz ne yapalım?
Şükür hiç biseyin çıkmamış ne güzel o yüzden buraya bile girme aslında okudukça stres oluyorsun belki esinle evliliğinle ailenle vakit geçir sıkıntı yapma. 3 ay çok erken inan bana
Sen içinde d vitamini b vit olan bi folik asite başla gerisini akışa bırak
Eger 6 aydan sonra olmazsa hala eşin de test verir
İnan bu kadar yıpratma kendini daha da geciktirirsin
Ayy ne güzel yazmışsınız haklisınız hem gebelik denmesine başlamadan geç de başladıktan sonra yaşadığım şehirdeki en iyi 3 hekime göründüm hepsinde bir şey yok dedi . Eşim de doktor o da erken diyor bakalım ama dediğin gibi 3 ay daha deneyip umarım ki olurum 6. Ay sonunda sperm için gideceğim

Canım afedersin biraz önce tuvalete girdim peçeteye nokta kadar kan geldi adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı Bi tuhaf oldum bugünkü testte de baya belliydi sanki
Canım bilmem ki ben duyuyorum buradan yerleşme kanaması falan ama yaşamadım ki hiç ne desem yalan olur yani insAllah dusundugundur yani yoksada adet de olabilir bununla fikrim yok canım kizlara sor bilenler cvp verir canım 🌼

X