Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benmki 3,40 dan yükseldi, ertesi gün 8 olmuştu.. kafana takılıyorsa eğer gebelik varsa bugun tekrar yaptırdıgında çıkar bence bugun yine kan ver eğer şüpheleniyorsannn

Günaydın kızlarrr❤️
Ya bu regl iken muayene nasıl oluyor
Sanırım alttan muayene olcakmısım, hiç olmamıstım regl iken
Olan var mı
Normalde bile rahatsız edici, bu sekilde nasıl olur hiç tahminn edemiyorum
Üstelik ikinci ve en yoğun günüm😶
Beni hep doktor öyle muayene ediyor genelde 3. Günü olurum muayene bende hala çekiniyorum ama peçete falan veriyorlar

Valla kuzu anlamadım
2 bucuk senedir hiç regliyken muayene olmamıstım
Birkes bi doktor istemişti o zamanda rica etmiştim, ben çekinince ultrasonla bakalım göremessem öyle bakayım demişti
Baktırmadım sonuç olarak
Bu doktor direkt vajinal bakıyormuş 😑
Böyle vajinal muayene mi olurmuş 🤢
canımmm yumurtaya en net o sekılde bakılıyor maalesef, aşılama yapılırken de regl ıkıncı yada ucuncu gunu gıdılııyor

benm doktorum tedavi görürken adetliyken bakıyordu alttan özellile bakmak istiyordu, yumurta sayımı ölçümü yapıyordu. rahatsız edivi malesef. ama çatalda değil sedyede bakmıştı üzerime örtü örtmüşlerdi. adetlyyim nası bakacaksınız dediğimde ne güzel işte daha iyi görürüm demişti
Bencede rahatsız edicidir, ben normalde bile çok rahatsız oluyorum
Şimdi böyle iyice beni irrite etti durum ama yapcak bişey yok
Belki iki bucuk senede göremediklerini görürde bu doktor bişey der ne diim🤷‍♀️

canımmm yumurtaya en net o sekılde bakılıyor maalesef, aşılama yapılırken de regl ıkıncı yada ucuncu gunu gıdılııyor
Ay kuzu ya ben hiç böyle olmamıştım şimdi nasıl olcak diye stres oldum valla
En yoğun gün falan ne bilim
Mecbur bakalım belki böyle bakınca daha iyi görür, bişey vardır belki sebepsizlikten çıkar bizim durumda 🙄 bu bile bi umut😑

Ay kuzu ya ben hiç böyle olmamıştım şimdi nasıl olcak diye stres oldum valla
En yoğun gün falan çok ne bilim
Mecbur bakalım belki böyle bakınca daha iyi görür, bişey vardır belki sebepsizlikten çıkar bizim durumda 🙄 bu bile bi umut😑
evet ınsan stres oluyor ya :KK43: ınsallah güzel sonucların olur, sorun olmasıda dert olmamaması da.
herkes bısyelerle ımtıhan oluyor

Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen

Bencede rahatsız edicidir, ben normalde bile çok rahatsız oluyorum
Şimdi böyle iyice beni irrite etti durum ama yapcak bişey yok
Belki iki bucuk senede göremediklerini görürde bu doktor bişey der ne diim🤷‍♀️
canım sürecini bilmiyorum ama emin ol alttan muaytenede adetli iken doktor her şeyi görüp anlıyor. bu olaya şifa olacak gözüyle bak ben öyle baktım hep. 1 sene boyunca muayene korkusuyla doktora gidemeyen ben bebeğim için neler yaşadım o alttan muayenelerde ki acılı da oldu. ama bugunume hamd olsun bakmasaydı bilemezdi, hem adetliyken baktığı daha az rahatsız etmişti ıslak olduğu için orası hemen girivermişti, ama normal günde daha zorlanmıştım

canım sürecini bilmiyorum ama emin ol alttan muaytenede adetli iken doktor her şeyi görüp anlıyor. bu olaya şifa olacak gözüyle bak ben öyle baktım hep. 1 sene boyunca muayene korkusuyla doktora gidemeyen ben bebeğim için neler yaşadım o alttan muayenelerde ki acılı da oldu. ama bugunume hamd olsun bakmasaydı bilemezdi, hem adetliyken baktığı daha az rahatsız etmişti ıslak olduğu için orası hemen girivermişti, ama normal günde daha zorlanmıştım
Siz nasıl gebe kaldınız
Kaçıncı ayınız da
Ne yaptınız bu ay

Siz nasıl gebe kaldınız
Kaçıncı ayınız da
Ne yaptınız bu ay
pcos hastasıyım ve orta düzeyde falan da değilim..ilk ilaçlı tedavimde hamile kaldım hamd olsun.. klomen ve çatlatma iğnesi. ama kendime çok inandım bubu başarabileceğime inandım. modumu hiç düşürmedim eşim bana çok destek oldu gitti geldi yumurtalarımı sevdi :KK70: doktorum çok güzel takip etti 2 güne bir ölçüme gidiyorduk. çatlatma iğnesinden sonra hiç girmedik sadece adet gününü bkleyelim demişti. bu süreçte her şey laylaylom olmadı çok ünlü bir prof. tüp bebek doktorunda klomene başladım fakat beni yanlış yönlendirdi neredeyse tüp bebek iğ*neleri de vurduracaktım. ama eşim hemen başka bir doktora daha götürrdü ve takiple sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım.. çook şükür sigarayı çok azalttım klomen başladıkta sonra. sebze ve süt ürünleri sağlıklı yiyeceklere önem verdim ve daha da önemlisi eşimle birbirimize daha çok tutunduk.. eşimin katkısı moralim üzerinde bence çoktu..
bunlar olurken tempolu bir işte çalışıyorum gğnde 9 saat

Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
CANIN ÖNCELİKLE canını sıkma daha 3 ay olmuşşş :) ama düzgün bir doktora gidip detaylıca bir muayene ol hormon değerlerine baktır adetin 3. günü. öyle hemen hsg falanm kendini yıpratmana hiç gerek yok. iyi bir jinekoloğun olsun

CANIN ÖNCELİKLE canını sıkma daha 3 ay olmuşşş :) ama düzgün bir doktora gidip detaylıca bir muayene ol hormon değerlerine baktır adetin 3. günü. öyle hemen hsg falanm kendini yıpratmana hiç gerek yok. iyi bir jinekoloğun olsun
Bu 3 ay da hormon testi yaptım bir sıkıntı yok
Adet döneminde baktı yumurtalıkların da iyi dedi sıkıntı yok kezza ultrasona ondan öncede gittim o da gayet iyi dedi

X