Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de iyi ki varsın,seni üzeni üz ki kiymetin bilinsin. Erkek kadın fark etmiyor işin içine aile girdimi çıldırıyorum. Nisanliyken bunun mucadelesini cok verdim,babam vefat edince anladı eşim. Çok şükür şimdi hakkımı yedirmiyor ama ben de belli başlı şeyler yaşadım şuan ki durumunu az çok anlıyorum. Alıp kafalarını duvara surtceksin 😏😏😏

Geç mi dollendi acaba ya,adette geçmiş. Belirsizlik en kötüsü 🥺
İçimdekiler yazdınız gerçekten Allah razı olsun 😍 benim babam da vefat edeli 2 sene olacak ocak ayında Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin 🙏🏻🤲🏻

Malesef canım ya zaten cumaya randevum var genel olarak bakacağız artık ❤️ saol canim
Hadi hayırlısı,stres yapma kendine hicbir seyi. Zamaninda guzelliklerle gelsin ,🥰
İçimdekiler yazdınız gerçekten Allah razı olsun 😍 benim babam da vefat edeli 2 sene olacak ocak ayında Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin 🙏🏻🤲🏻
Mekanlari cennet olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 babalarimiz bizi görüyor,torun sevinci yasasinlar...
Zirttiri vittirik kisileri sal gitsin 🥰 (genel dedim yanlis anlama canım)

Hadi hayırlısı,stres yapma kendine hicbir seyi. Zamaninda guzelliklerle gelsin ,🥰

Mekanlari cennet olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 babalarimiz bizi görüyor,torun sevinci yasasinlar...
Saol canim benim Aminnn teşekkür ederim 🤗❤️

Kız yok şahsi desen nolcak sanki burda da dilediğimiz gibi konuşamayacaksak 😂😂😂
Amin inşallah malum olurmuş zaten 😍😍
Kendimi ve bebeğimden başka kimseyi düşünmüyorum zaten stres yapan yaptıran her şey uzak olsun 🌸

Günaydın kızlarrr❤️
Ya bu regl iken muayene nasıl oluyor
Sanırım alttan muayene olcakmısım, hiç olmamıstım regl iken
Olan var mı
Normalde bile rahatsız edici, bu sekilde nasıl olur hiç tahminn edemiyorum
Üstelik ikinci ve en yoğun günüm😶

Günaydın kızlarrr❤️
Olan var mı
günaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorum 🙄

günaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorum 🙄
Valla kuzu anlamadım
2 bucuk senedir hiç regliyken muayene olmamıstım
Birkes bi doktor istemişti o zamanda rica etmiştim, ben çekinince ultrasonla bakalım göremessem öyle bakayım demişti
Baktırmadım sonuç olarak
Bu doktor direkt vajinal bakıyormuş 😑
Böyle vajinal muayene mi olurmuş 🤢

Valla kuzu anlamadım
2 bucuk senedir hiç regliyken muayene olmamıstım
Birkes bi doktor istemişti o zamanda rica etmiştim, ben çekinince ultrasonla bakalım göremessem öyle bakayım demişti
Baktırmadım sonuç olarak
Bu doktor direkt vajinal bakıyormuş 😑
Böyle vajinal muayene mi olurmu

Günaydın kızlarrr❤️
Olan var mı
benm doktorum tedavi görürken adetliyken bakıyordu alttan özellile bakmak istiyordu, yumurta sayımı ölçümü yapıyordu. rahatsız edivi malesef. ama çatalda değil sedyede bakmıştı üzerime örtü örtmüşlerdi. adetlyyim nası bakacaksınız dediğimde ne güzel işte daha iyi görürüm demişti

X