- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Yok takip etmedim doktor ilişki günleri önermiştiOvulasyon testi ile takip etmişmiydin. Bata 1 günün kalmış zaten canım bekle istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok takip etmedim doktor ilişki günleri önermiştiOvulasyon testi ile takip etmişmiydin. Bata 1 günün kalmış zaten canım bekle istersen
Karnım ağrımaya başladı canım adet olucam sanırım. Dünden beri ağrıyor. Zaten bu ay olmazsa aşılamaya gidicez doktorum bekliyorCanım daha zamanın var bekle bakalım ümitsizliğe kapılma
Yok kiz kendimi dinlemiyorum gecen ay malum olaydan ötürü bu ay kesinlikle dedim .. soyle anlatayim sana yumurtlama gunum 24üydü .. 20, 21 ve 23unde iliskiye girmisiz iste . Yumurtlama gununun ustunden 8 gun gecmis..3 gün önce de ilişkiye girsen olabilir spermler bizim içimizde 3-5 gün yaşayabiliyor. Senin belirtilerin de var ya psikolojik değilse hamilesin gibi bakalım ne çıkacak inşallah hayırlısı olsun güzel haberini alırız inşallah
Kac gunun var reglneKarnım ağrımaya başladı canım adet olucam sanırım. Dünden beri ağrıyor. Zaten bu ay olmazsa aşılamaya gidicez doktorum bekliyor
Boş durma ama cokta celallenmeyin sakin sakinTamam o zaman boş durmiyim ben
Ümit hep olmalı inşallah bu ay güzel haberler alırız Benim bat 12 veya 13 Aralık yakınız gün olarakBat 15 aralık,
Hastanede yatmam, alınan onca serum, antibiyotik, röntgen, hsg, çikolata kisti üstüne hala ümitleniyorsam listede yerimi almayı hak ettim bence
Günaydin Ekim ayında 1 hafta gecikmeli adet oldum herhangi birşey yapmadım ama burada okuduğum kadarıyla adet söktürücü masaj veya adaçayı kekik çayı söktürür adeti mesajlarına denk geldimGünaydın kızlar bat 30 kasimdi benim 3 gün ilk defa gecikiyorum dün kan verdim negatif çıktı adet olmam için ne yapayım bir türlü olamiyorum halen bu arada testler çizgi çıkmıştı ona istinaden kan verdim ama 0.1 yani şimdi napim ben acep kendi kednine olur muyum yoksa ilave ne yapim sizce bu sekilde olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Ay çok sevindim baya bekletti çünkü sağlıkla kucağına al canımKızlarrr sonuc 29 cıktı
Amin canım benim. Haftaya doktor kontrolüm var bu arada gidip bi kez daha versemmi tahlil bilmiyorumAy çok sevindim baya bekletti çünkü sağlıkla kucağına al canım
Ben erken baktığım İçin cumartesi de kan vericem ama daha kese görünmeyeceği için 3 günde bir kan verip değerini kontrol edicem bakalım kan değerime göre ultrasonda bakarız artık ay sağlıklı ilerlesin de yaAmin canım benim. Haftaya doktor kontrolüm var bu arada gidip bi kez daha versemmi tahlil bilmiyorum
6 aralık canım batKac gunun var reglne
Avakado da yedim yumurtlama sonrası6 aralık canım bat
Bu ay neler yaptım olmazsa olmuyor işte
Mfk karışımı aldım d vit aldım
Ovulasyon la takip ettim değeelendirdim
Kilo verdim 8 kg kadar
Geçen ay hsg de çektirdim hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye
Daha ne yapayım
Hayıt otu prolaktin yuksekligine iyi geliyor kuzum bende onun için kullandım tüm hormonları dengeliyor Pco ve miyomada iyi geliyor incir prolaktine zararlıCanım 11.gününde bırakcak şekilde iç o zaman 12.günü yumurtlama zamanlarında icmeyi bırakıyosun artık. Bide prolaktin değerin yüksekse hiç icme derim
Kuzum forumda birinde okudum hayıt oyu icip prolaktin değeri yükselmiş ilac kullanmak zorunda kalmıs sonra o yüzden öyle dedim benHayıt otu prolaktin yuksekligine iyi geliyor kuzum bende onun için kullandım tüm hormonları dengeliyor Pco ve miyomada iyi geliyor incir prolaktine zararlı
Stresten uzak durup kendini salman lazim canim boyle zaten olmaz rahat birak kendini zor ama yapmak zorundasin6 aralık canım bat
Bu ay neler yaptım olmazsa olmuyor işte
Mfk karışımı aldım d vit aldım
Ovulasyon la takip ettim değeelendirdim
Kilo verdim 8 kg kadar
Geçen ay hsg de çektirdim hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye
Daha ne yapayım
İnşallah kuzum. Sigara içiyordum şimdi onu bırakma zamanı. Allahım güc versin. İlk cocugumdan öncede içiyordum duyar duymaz bıraktımBen erken baktığım İçin cumartesi de kan vericem ama daha kese görünmeyeceği için 3 günde bir kan verip değerini kontrol edicem bakalım kan değerime göre ultrasonda bakarız artık ay sağlıklı ilerlesin de ya
2.ayda negatif..Adetim ilk ay 4 gün, ikinci ay 6 gün gecikti..3.ncu ayıma basliyorum bugun itibariyleLetu kullananlar sonuc nedir acaba söylermisinizz