Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dişçinin iyisi çok nadirdir 😁test ettim iki dişçiye gittim senin dişinde şu var demedi kırılınca çene cerrahına sevk oldum dişinde kist var demedi mi doktorlar dedi yok dedim ben diş kırılma şokunu atamadım şimdi tüm gayem dişlerimi yaptırıp bu işlere koyulmak bana da kanal dediler kanal yaptıran herkes korkutuyor kapının önünde yaptırma diyerek ama mecburum hamilelik için yani.seninde vvarsa bir dis ise kosa kosa git yaptır cok ilerledikçe sıkıntı oluyorlar.belki keramet dişlerimdedir 😁 bu alanda işim yok yoğunum ya buralar ilgimi çekmiyor. Seninde yakında güzel haberlerini alırım inşllah aminn 🎈🙏
Benim dişim kanal oldu bundan 7 sene önce falan. Cok iyi bi doktordu o zamanın parası 500 tl vermistik… Allaha bin şükür nazar değmesin daha sıkıntı cıkmadı. Ben 2 sene önce patlamış mısırın sert kısmını yerken (evet böyle bi fantezim var ajdjdjsj) arka dişimi kırdım😂🤣 bi o var ama onda ağrı yapmıyo yani.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun kuzum🙏🏻 Hep beraber alacağız güzel haberlerii❤️

hamile arkadaşlar şuan ovulasyon testiniz nasıl çıkıyor hiç baktınız mı . hamile ike ovulasyon testleri de pik oluyor muş.
Benim böyle çıktı canım üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20211130_122459.jpg
    IMG_20211130_122459.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 86
Kız takılma öyle şeye kime göre neye göre. Doktor kontrol etsin mesela benim 2 tane yumurtam vardı catladoda ama yumurtlama süresinde ne akkıntı oldu ne sıcaklık artı ne ovülasyon testinde gördüm. Bosverrr sperm 72 saat kalıyormus bizede yürü be aslanım demek düşüyor😂
Canım burada yani Almanya da ayrıntılı muayene etmiyor kadın doktorları yumurta çatlamış catlamamis sana asla bilgi vermiyorlar hemen hızlıca alttan muayene herşey yolunda hadi güle güle diyorlar yani benim gittiğim bugüne kadarki doktorlar aynı şekildeydi bundan sonrası Allahu Teala ya emanet bende işte bir umut kaç aydır acaba diyorum ama geliyor yine kırmızılar amin inşallah birdahaki ay görmem

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
esarp esarp 1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@35kvk1 ARALIK👼😊👼
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@ELIF70072 ARALIK
@Denizkumsal352 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Yesilkahverengi3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@Christmasvibes4 ARALIK👼😊👼
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK👼😊👼
@Monarosa014 ARALIK
@Noonameee4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
B beyzosh 4 ARALIK👼😊👼
@imobessed4 ARALIK
@zeynobt4 ARALIK
H Hasret_206 4 ARALIK👼😊👼
@usengecpirenses5 ARALIK👼😊👼
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
MaviHayallerim MaviHayallerim 6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK👼😊👼
@greengirl16 ARALIK
@Ozlmerva6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@zngnsglm7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
-- Blabla -- -- Blabla -- 8 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
@Brs169110 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
hummy hummy 10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@Pandolfini11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Bbyyzzrr13 ARALIK
Manoly34 Manoly34 13 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@Hayalperestttttttt14 ARALIK
@melikebekliyor14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Uykucupandaa15 ARALIK
- Janna - - Janna - 15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
@jajinda15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@Selizay16 ARALIK
Kardelen 99 Kardelen 99 16 ARALIK
@kzlaryardm16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Ebruszrr17 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
@umutlu_17 ARALIK
@csemlis17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@Papatya386618 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Mlkkrt301819 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@kivircikkuala20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@turuncu_girl21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
Spicelover Spicelover 21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@Mavis1623 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@senalidya24 ARALIK
@Dogayikoru24 ARALIK
@Salihefeninannesi24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@Random3324 ARALIK
@Hopeful34524 ARALIK
@dua644124 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@Zennep26 ARALIK
@OKYANUS30228 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@Lavinya5829 ARALIK
@Sina763629 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
@Ballgrill31 ARALIK
Bat 15 aralık,
Hastanede yatmam, alınan onca serum, antibiyotik, röntgen, hsg, çikolata kisti üstüne hala ümitleniyorsam listede yerimi almayı hak ettim bence🤭

- Janna - - Janna - az önce sen diye başka birini etiketledim nasılsın bakalım 😀

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler 🙂bu ay 2. Yumurtlamam oluyor en son 30 kasım 1 ve 2 aralıkta yaptığım ovülasyonlar ek te. Her gün deneme yaptık pkoluyum, çatlama var değil mi kiste dönüşüyor yumurtalarım sürekli 🥺1 yıldır deniyoruz

Eklentiler

• 510463D4-8555-4C18-836A-5DE57A257D43.jpeg
    510463D4-8555-4C18-836A-5DE57A257D43.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 73
Benimdeeee hele pazartesi zor yürüdüm adete daha 9 gün var benim🥲 bugğn hiç pantolonumu kapatamadm sıkıntı bastı şişim cok
Aynen canım gaz da oluyor şuan ben pantolonlarımın önüne lastik saç tokasıyla kapatıyorum hiç biri kapanmıyor 🤦🏼‍♀️ Hayır şimdi kapanmıyorsa ben ne giyicem ya allahtan önceki hamileliğimden 2 pantalon ve südyenlerimi saklamıştım da o kış doğumuydu şimdi bu Temmuz Ağustos olursa yazın ne giyicez hiç bilmiyorum

0A4A9286-B011-4327-849D-15D94AB13DE3.jpeg
Günaydın arkadaşlar. Bugün de bi test yapayım dedim dünden biraz daha belirgin hem ovülasyon da yaptım bu arada 3 gündür geceleri uykusuz geçiriyorum nedenini anlamadım ama bu gece karnımdaki ağrılar beni çok korkuttu ne tarafa yatacağımı şaşırdım bakalım hayırlısı olsun. Gaz da var uyanınca hafif baş dönmesi mide bulantısı ha bide sanki günlerdir açmışım gibi gece midem yandı gidip yemek yememek için kendimi zor tuttu. Yani nerdeyse ekmek arası pilav yiyebilecek durumdaydım.

Aynen canım gaz da oluyor şuan ben pantolonlarımın önüne lastik saç tokasıyla kapatıyorum hiç biri kapanmıyor 🤦🏼‍♀️ Hayır şimdi kapanmıyorsa ben ne giyicem ya allahtan önceki hamileliğimden 2 pantalon ve südyenlerimi saklamıştım da o kış doğumuydu şimdi bu Temmuz Ağustos olursa yazın ne giyicez hiç bilmiyorum
Bol bol elbise 🤤🤤zaten hamile pantolonları cok çirkin 😁 tayt elbise devam😁

Eki Görüntüle 2962894 Günaydın arkadaşlar. Bugün de bi test yapayım dedim dünden biraz daha belirgin hem ovülasyon da yaptım bu arada 3 gündür geceleri uykusuz geçiriyorum nedenini anlamadım ama bu gece karnımdaki ağrılar beni çok korkuttu ne tarafa yatacağımı şaşırdım bakalım hayırlısı olsun. Gaz da var uyanınca hafif baş dönmesi mide bulantısı ha bide sanki günlerdir açmışım gibi gece midem yandı gidip yemek yememek için kendimi zor tuttu. Yani nerdeyse ekmek arası pilav yiyebilecek durumdaydım.
Allah kucagina almayi nasip etsin sorunsuz ilerlesin insallah bizim gozlerde gorsun artik su cizgileri yoksa gozluk kullnicam artik 🥰😂

Günaydın kızlar bat 30 kasimdi benim 3 gün ilk defa gecikiyorum dün kan verdim negatif çıktı adet olmam için ne yapayım bir türlü olamiyorum halen bu arada testler çizgi çıkmıştı ona istinaden kan verdim ama 0.1 yani 🙋şimdi napim ben acep kendi kednine olur muyum yoksa ilave ne yapim sizce bu sekilde olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Eki Görüntüle 2962894 Günaydın arkadaşlar. Bugün de bi test yapayım dedim dünden biraz daha belirgin hem ovülasyon da yaptım bu arada 3 gündür geceleri uykusuz geçiriyorum nedenini anlamadım ama bu gece karnımdaki ağrılar beni çok korkuttu ne tarafa yatacağımı şaşırdım bakalım hayırlısı olsun. Gaz da var uyanınca hafif baş dönmesi mide bulantısı ha bide sanki günlerdir açmışım gibi gece midem yandı gidip yemek yememek için kendimi zor tuttu. Yani nerdeyse ekmek arası pilav yiyebilecek durumdaydım.
Bende sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif. Bat 6 aralık.

Adet gününü bekle istersen adet olmazsan tekrar test yap ben de kan verdim 2,0 çıktı adetimi bekliyorum geçikme olacak mı diye
Hamileliği öğrenen burdaki arkadaşlar adete 4 5 varken öğrenmiş ne bileyim yapayım dedim olsa çıkardı 😂 karnım da ağrımaya başladı zaten yolda gibi

Hamileliği öğrenen burdaki arkadaşlar adete 4 5 varken öğrenmiş ne bileyim yapayım dedim olsa çıkardı 😂 karnım da ağrımaya başladı zaten yolda gibi
Geç döllenme olmuş mudur diye bekliyorum bende bi umut bakalım doktora attım sonucu bekleyelim dedi bakalım bi de 2,0 çıktı sence ilişki olması gerekir mi

ay benim yumurtlama gunumu hesaplamada skinti yasiyorum ya. normal de 30-32 gunde bir regl olurdum ama 11 ekim de dusuk yaptim . ondan sonra 35. gunde (17 kasim da ) regl oldum ve suan kullandigim aplikasyon da yumurtlama gunumu 21. gun olarak almis . Ben kendimce 14. gun olabilir diye ovulasyon testi yapiyorum ama hep dusuk cikiyor . peak olmadi bir turlu .
.
Benzer durum yasayanlar var mi ?

ay benim yumurtlama gunumu hesaplamada skinti yasiyorum ya. normal de 30-32 gunde bir regl olurdum ama 11 ekim de dusuk yaptim . ondan sonra 35. gunde (17 kasim da ) regl oldum ve suan kullandigim aplikasyon da yumurtlama gunumu 21. gun olarak almis . Ben kendimce 14. gun olabilir diye ovulasyon testi yapiyorum ama hep dusuk cikiyor . peak olmadi bir turlu .
.
Benzer durum yasayanlar var mi ?
30-35 günde adet oluyosan 14.günde yumurtlamıyorsundur canım. Adet tarihinden 14 gün önceye gideceksin. Yani 30 günde oluyorsan 16.günde yumurtluyorsun demektir bunun gibi.. sen en iyisi 14.gün baslayıp 14-16-18-20-22 olarak değerlendir bence garantilersin

X