Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz hamile değilim ama 2,0 çıktı beta değerlendirmeli miyim yoksa beklemeli miyim adet günüm yarın bakalım olacak mıyım
Yumurtlama olmuş önemli günler gecmis ben olsam sonucum çıkana kadar beklerdim dedigim gibi ilk 3 ay pek önerilmiyor doktoruna sorup ona göre devam etmeniz daha doğru olur

Bir şeyi farkettim burdan 1 gün uzaklaşınca bana stres yapan yerin burası olduğunu farkettim o yüzden siteye çok giriş yapmıcam GEBE olan arkadaşlar ve BAT tarihi yazdırmak isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek sonucu bildirirse sevinirim hepinize sağliklı ve hamiş haberi alacagınız bir ay diliyorum 😊

Bir şeyi farkettim burdan 1 gün uzaklaşınca bana stres yapan yerin burası olduğunu farkettim o yüzden siteye çok giriş yapmıcam GEBE olan arkadaşlar ve BAT tarihi yazdırmak isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek sonucu bildirirse sevinirim hepinize sağliklı ve hamiş haberi alacagınız bir ay diliyorum 😊
kuzum bana şimdiden çarpı atmışsın aşk olsun 😂 daha adet olmadım bata 4 gün var sadece gebelik testim negatif çıktı

İnşallah kuzum. Sigara içiyordum şimdi onu bırakma zamanı. Allahım güc versin. İlk cocugumdan öncede içiyordum duyar duymaz bıraktım
Ayyy tek benimde olsun hemen atarim cope cocuklarda tiksinmis stresten kac tane ictigimi bilmiyorum vallahi bugun bide sinavim var nabzim hizli yine yaniyorum bi hoşum 😂😂
Canım adetime 9 gün varken kasık agrısı basladı sızı şeklinde. Sonrasında gün gün yürürken oldu o agrı. Top oturmus gibi dolgunluk vardı sag kasıgımda ve belime vuruyordu ara ara. Gögüs ucu sızlaması filan yoktu. Yanlardan dokununca hafif belli belirsiz agrı oluyordu. Adetime 5 gün kala yani dün peçeteye kahve rengi leke geldi ve yürürken agrı yapıyordu. Oğlumu kucagıma aldıgımdada agrı oluyordu yumurtalıklarımda. Onun harici hiç bir belirti yoktu.
Bendede var o dediklerin canim bugunde goguslerimde yanlara dokununca agri basladi ama yok kırıklanmıcam regl bu regl 😐

Sana bisey diim mi inan bende bura yuzunden boyle strese giriyorum 2 cocuk dunyaya getirdim ne bi belirti hissettim nede erken test yaptim burasi insana herseyi yaptiriyor ben bu aydan sonra hic girmemeyi dusunuyorum artik 😂

Günaydın kızlar bat 30 kasimdi benim 3 gün ilk defa gecikiyorum dün kan verdim negatif çıktı adet olmam için ne yapayım bir türlü olamiyorum halen bu arada testler çizgi çıkmıştı ona istinaden kan verdim ama 0.1 yani 🙋şimdi napim ben acep kendi kednine olur muyum yoksa ilave ne yapim sizce bu sekilde olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Benim de düşükten sonra 3. ayım düzenli htta fazladan kanamam oldu düşükten beri sımdı gecikti 5 gun hayatta gecikmez normalde … bu ay da çalışma olmadı hep korunduk..

Incir kürü için dediler onu hayit otu, aslanpencesi, civanpercemi bunlar iyi gelen çaylar bende 3 ay kullandım 6 sene içinde adetimin en duzenli oldugu 3 ay gecirdim doktor Letu vermeseydi hala devam ederdim
İncir icin cok okudum kuzu ama bunuda 1 kiside okumuştum diye hatırlıyorum. Tabi herkeste aynı olacak diye bir şey yoktur🤗

Ayyy tek benimde olsun hemen atarim cope cocuklarda tiksinmis stresten kac tane ictigimi bilmiyorum vallahi bugun bide sinavim var nabzim hizli yine yaniyorum bi hoşum 😂😂

Bendede var o dediklerin canim bugunde goguslerimde yanlara dokununca agri basladi ama yok kırıklanmıcam regl bu regl 😐
benim son hamileliğimde böyleydi belirtiler ah bir dah ayasayacak mıyım acaba hamılelık bence bu ınsallah

10 Aralık inşallah bu sefer olur benim düzensiz gerçi ama en son 10 kasımda oldum o yüzden o tarihi verdim ovülasyona da başladım nasip inşallah olur 🥰
Büşra negatif hepsi. Pozitifi yakalamadın mı hala ? bu kadar geç kalması demek 30 günden çok daha geç adet olacaksın demek oluyor , henüz yumurtlama bile olmamış çünkü. Bende seninle aynı durumdayım . Benimde adettim 40 günde 50 günde oluyor. Sende öyle misin ? Merak ettim.

X