- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
Ben ilk hamile kaldigim da hep yatiyordum iliskiden sonra 15-20 dk . Simdi de yatiyorum hemde 45 dk flnHamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk hamile kaldigim da hep yatiyordum iliskiden sonra 15-20 dk . Simdi de yatiyorum hemde 45 dk flnHamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
Ay dün ayıptır söylemesi 40 dk yattım ilk 5 dk da eşim ayaklarımdan tutup salladı resmen iyice gitsnler diye ahdjsjjsBen ilk hamile kaldigim da hep yatiyordum iliskiden sonra 15-20 dk . Simdi de yatiyorum hemde 45 dk fln
Allah iyiliğini versin inşallah iyice gütmiştirAy dün ayıptır söylemesi 40 dk yattım ilk 5 dk da eşim ayaklarımdan tutup salladı resmen iyice gitsnler diye ahdjsjjs
tesekkur ederim aciklama icin30-35 günde adet oluyosan 14.günde yumurtlamıyorsundur canım. Adet tarihinden 14 gün önceye gideceksin. Yani 30 günde oluyorsan 16.günde yumurtluyorsun demektir bunun gibi.. sen en iyisi 14.gün baslayıp 14-16-18-20-22 olarak değerlendir bence garantilersin
Canım ben 1 saat popomun altına yastık koyup uzandım yumurtlama günümde bir kez birlikte oldukHamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
Kuzum bana milim söylemedi.açıkcası bende cok araştırıyorum diye sormadım da Sende mi letu kullanmıstın. Çatlamak üzereydi baktıgında ultrasonlaCanım senın yumurtan kaç mm de kendiliginden catlıyor benimki 21mm di catlama belirtiis yok diye salı günü vurdu iğneyi valla
Benim doktorumun şöyle bir lafı var : Boş duranı allah sevmezKızlar dün kan vermiştim 2,0 çıktı doktoruma attım sonucu bekleyelim dedi ben de geç döllenmeye karşı beklediğimizi düşünüyorum sizce bu sıralarda ilişki olmalı mı lütfen cevaplar mısınız
Ovulasyon testi ile takip etmişmiydin. Bata 1 günün kalmış zaten canım bekle istersenGeç döllenme olmuş mudur diye bekliyorum bende bi umut bakalım doktora attım sonucu bekleyelim dedi bakalım bi de 2,0 çıktı sence ilişki olması gerekir mi
benim doktorum da hafta sonu evde kalin siz, plan yapmayin demistiBenim doktorumun şöyle bir lafı var : Boş duranı allah sevmez
ben kullanıyom yine tık yokAllah kucagina almayi nasip etsin sorunsuz ilerlesin insallah bizim gozlerde gorsun artik su cizgileri yoksa gozluk kullnicam artik
ahahah ben hamilemiyim bilmiyom daha var günüme ama doktor bana hep poponun altına yastık koy ayaklarını dik yarım saat 1 saat yat diyor.İlişkşde 1 er gün ara ile diyor bizimnormaldede öyle zaten bakalımHamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
Ben ilk hamileliğimde bilmiyordum yatıyordum yine de az o kalp atışını gördükten sonra düşmüştü sonra 9 ay ağladım 9 ay sonra oğluma hamile kaldım onda da cuma akşamı birlikte olmuştuk ben pazartesi işe gideceğim için pazartesiye kadar hiç kalkmadım nerdeyse bi tuvalete kalkmıştım bu yaz öyle normal birlikte olduğumuzda hemen tuvalete gitmiştim sonra bi baktım yumurtlama günümmüş ben geçmiştir diyordum ama belirtiler başlayıp sürekli uyuyunca test yapmıştım çok net 2 çizgi vardı ama kimyasal oldu. Bu defa femara ve çatlatma iğnesinden sonra hesapladım 43 saat sonra birlikte olmuşuz 1 saat yattım malum kalkmak istemedim ama nerdeyse 6 yaşında oğlum olunca kalkmak zorunda kaldım. Kısmet çift çizgiyi gördüm. İnşallah değerimde artar da sorunsuz bi gebelik geçirir sağlıkla kucağıma alırım yavrumu.Ben ilk hamile kaldigim da hep yatiyordum iliskiden sonra 15-20 dk . Simdi de yatiyorum hemde 45 dk fln
@-janna-Kızlar ya birşey sorcam. İliskiden sonra ben yatmıyorum direkt kalkıp banyo yapıyorum acaba bu hamile kalamamam için bir neden mi. Etraf batmasın diye bir de o ıslaklıgı sevmiyorum cok afedersiniz . Kendimi banyoya atıyorum. Beklemem mi lazım. Kaç dakika bekleyeyim. Of cıldırcam . Yarın bi test daha alcam ben. Erken gebelik testi. Bide bugün erken gebelik testini yaparken hani pembe oluyo ya yukarı dpgru yavas yavas cıkıyor ya ben onun tamamen dolmasını beklemedim 10 sn saydım idrardan cektim. O yüzden mi negatif verdi bu.
Ay ne yapacagimi sasirdimben kullanıyom yine tık yok
Ben yumurtlama gununden 1 gun once girdim iliskiye gece tutmaz mi yani ay belim kopuyo bugun birde gazla uyandim sabah bi karin agrisi oldu gecti simdi goguslerimdede dolgunluk ve agri var bence regl sendromuCanım ben 1 saat popomun altına yastık koyup uzandım yumurtlama günümde bir kez birlikte olduk
Canım daha zamanın var bekle bakalım ümitsizliğe kapılmaBende sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif. Bat 6 aralık.
Uzancaksin tabi saha kalk hatta yastik koy belinin altina kalkma yolunu bulsunlar yarim saat 45 dk bi yat ama kalkip napicaksinHamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
3 gün önce de ilişkiye girsen olabilir spermler bizim içimizde 3-5 gün yaşayabiliyor. Senin belirtilerin de var ya psikolojik değilse hamilesin gibi bakalım ne çıkacak inşallah hayırlısı olsun güzel haberini alırız inşallahBen yumurtlama gununden 1 gun once girdim iliskiye gece tutmaz mi yani ay belim kopuyo bugun birde gazla uyandim sabah bi karin agrisi oldu gecti simdi goguslerimdede dolgunluk ve agri var bence regl sendromu
Tamam o zaman boş durmiyim benBenim doktorumun şöyle bir lafı var : Boş duranı allah sevmez