- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
Bende de var o gaz. Gazman gibiyim evin içinde.Bende gaz var sindirim sistemi sorunu sayılırmıki normalde günde 3 kere büyük tuvaletime cıkarım gecen günlerde 5-6 defa cıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var o gaz. Gazman gibiyim evin içinde.Bende gaz var sindirim sistemi sorunu sayılırmıki normalde günde 3 kere büyük tuvaletime cıkarım gecen günlerde 5-6 defa cıktım
İğnemi oldunn canım amin amiiinnnnnSağda 2 yumurta ve sonrasında güzel bir çatlama şimdi adet tarihi beklemece rabbim hepimize nasip et
Salin gitsin bende durmuyorum valla sakin bi yere gecin gitsinBende de var o gaz. Gazman gibiyim evin içinde.
Şubat ayında reglden 2 gün önce 3.30 gelmişti regl günü 4.92 oldu sonra reglim gelmişti. Doktor kimyasal olduğunu söylemiştiİnşallah canım doktora sordum 2,0 çıktı dedim bekleyelim dedi sadece 2 gün sonra test yapayım mı dedim bekleyelim dedi sadece her halde adet olup olmadığıma bakcak nasip bakalım bekleyip görcez
Ayni durumu yasamisizŞubat ayında reglden 2 gün önce 3.30 gelmişti regl günü 4.92 oldu sonra reglim gelmişti. Doktor kimyasal olduğunu söylemişti
Bir kizim var 3.5 yaşında mayisda bir kaybim var kalbi durdu ondan sonra kendimiz denedik bir süre olmadı bu ay ikinci kez femara ve igne oldum bekliyorum bakalim adete 8 gun var kam vermemek için savaşıyorum bende amh düşüklüğü var bu ayda olmazsa biraz dinlenip tüp bebeğe gidicem sanırım ilk onu önerdiler çünkü heray sadece 1 yumurta geliştiUmarım gebelik elde edersin ne kadardır deniyorsun
Benim gecen ay negatif , suan yine kullanıyorumLetu kullananlar sonuc nedir acaba söylermisinizz
Nasip diyorum artık zaten ya bu ay pek umudum yoktu zaten yeterince dinlenme fırsatım olmadı adet günümü bekliyorum ben de 1.5 yıldır beta hcg hiç bu kadar yüksek görmemişti ilk defa 2,0 olunca sadece acaba geç döllenme mi dedimŞubat ayında reglden 2 gün önce 3.30 gelmişti regl günü 4.92 oldu sonra reglim gelmişti. Doktor kimyasal olduğunu söylemişti
Bende kullanıyorum hergun sabah aksam 5gün yarın son.. bide kac gin ilişki dediler sanaBenim gecen ay negatif , suan yine kullanıyorum
Yok yok canım letu tek basına catlamaya yetiyor zaten doktor söyledi sağlıklı yumurtayı bozmaya gerek yok dedi iğne ile kendiliğinden çatladıİğnemi oldunn canım amin amiiinnnnn
Yaaa uf ahahahahBende de var o gaz. Gazman gibiyim evin içinde.
Benimde yarın son 4 gün kullanmjs olacağım. Pzt igne olacak. İğneye kadar gun belirtmedi. Ama geçen ay iğneden bir gün önce ve iğne olduktan bir gun ve üç gün sonra degerlendirin demisti. Ben bu kez iğneden sonra bir gun arayla bir hafta degerlendirmeyi planlıyorumBende kullanıyorum hergun sabah aksam 5gün yarın son.. bide kac gin ilişki dediler sana
Ya inşallah sonu güzel olsun razıyım valla allah biliyoruaBende bugun sistim ay rahmime biri vuruyo sanki kafayi yicemm banada 7 gun var dahada
Kendiliğinden çatlamıyormu neden iğne vurduruyorsunuz?Benimde yarın son 4 gün kullanmjs olacağım. Pzt igne olacak. İğneye kadar gun belirtmedi. Ama geçen ay iğneden bir gün önce ve iğne olduktan bir gun ve üç gün sonra degerlendirin demisti. Ben bu kez iğneden sonra bir gun arayla bir hafta degerlendirmeyi planlıyorum
Bende razi oldum artik olcaksa olsun amma nazli ciktilarYa inşallah sonu güzel olsun razıyım valla allah biliyorua
Bende bu gün başladım yarım doz çarşamba cumartesi günleri kullanıcam. kaçtı değerin senin?Benimde yüksekti geçen ay dostinex kullandım kuzum
Doktorum önerdiği tedavi yöntemini uyguluyorumKendiliğinden çatlamıyormu neden iğne vurduruyorsunuz?
Senin kac gun vardi kiz reglyeYa inşallah sonu güzel olsun razıyım valla allah biliyorua
Doktorum önerdiği tedavi yöntemini uyguluyorum
9 1 saat sonra 8 ben ilaçla adet görüyorum geçen ay 10 kasımda oldum letu kullandım sonra yumurtam oldu iste yine sanki olurmusum gibi 10 kasım diyoz hos gebelik olmasada olmuyorumya adet benim için önemli olan testler yaniSenin kac gun vardi kiz reglye