Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım 🤲🏻doktora sordum 2,0 çıktı dedim bekleyelim dedi sadece 2 gün sonra test yapayım mı dedim bekleyelim dedi sadece her halde adet olup olmadığıma bakcak nasip bakalım bekleyip görcez
Şubat ayında reglden 2 gün önce 3.30 gelmişti regl günü 4.92 oldu sonra reglim gelmişti. Doktor kimyasal olduğunu söylemişti 🥺

Umarım gebelik elde edersin ne kadardır deniyorsun
Bir kizim var 3.5 yaşında mayisda bir kaybim var kalbi durdu ondan sonra kendimiz denedik bir süre olmadı bu ay ikinci kez femara ve igne oldum bekliyorum bakalim adete 8 gun var kam vermemek için savaşıyorum 🤭 bende amh düşüklüğü var bu ayda olmazsa biraz dinlenip tüp bebeğe gidicem sanırım ilk onu önerdiler çünkü heray sadece 1 yumurta gelişti

Şubat ayında reglden 2 gün önce 3.30 gelmişti regl günü 4.92 oldu sonra reglim gelmişti. Doktor kimyasal olduğunu söylemişti 🥺
Nasip diyorum artık zaten ya bu ay pek umudum yoktu zaten yeterince dinlenme fırsatım olmadı adet günümü bekliyorum ben de 1.5 yıldır beta hcg hiç bu kadar yüksek görmemişti ilk defa 2,0 olunca sadece acaba geç döllenme mi dedim

Bende kullanıyorum hergun sabah aksam 5gün yarın son.. bide kac gin ilişki dediler sana
Benimde yarın son 4 gün kullanmjs olacağım. Pzt igne olacak. İğneye kadar gun belirtmedi. Ama geçen ay iğneden bir gün önce ve iğne olduktan bir gun ve üç gün sonra degerlendirin demisti. Ben bu kez iğneden sonra bir gun arayla bir hafta degerlendirmeyi planlıyorum

Benimde yarın son 4 gün kullanmjs olacağım. Pzt igne olacak. İğneye kadar gun belirtmedi. Ama geçen ay iğneden bir gün önce ve iğne olduktan bir gun ve üç gün sonra degerlendirin demisti. Ben bu kez iğneden sonra bir gun arayla bir hafta degerlendirmeyi planlıyorum
Kendiliğinden çatlamıyormu neden iğne vurduruyorsunuz?

Senin kac gun vardi kiz reglye
9😁 1 saat sonra 8 😁😁 ben ilaçla adet görüyorum geçen ay 10 kasımda oldum letu kullandım sonra yumurtam oldu iste yine sanki olurmusum gibi 10 kasım diyoz🤪 hos gebelik olmasada olmuyorumya adet benim için önemli olan testler yani😁😁😁😁😂🥳🤲🏻

X