- Konu Sahibi benimminikelam
-
canım sen gülmek için zahmet etme:) alıyoruz ders ya da eşimizden dostumuzdan öğreniyoruz..biz başımızın çaresine de bakıyoruz:) sen burda bişeylerle dalga geçip tatmin olmak adına mı takılıyorsun? yoksa yalnız mısın oralarda?
ne işin olur senin buralarda aa aşmışsın sen kendini:)
hahahahahahahahhahahah cok komiksinnn sen ya gercekten hic gulecegim yokzzuuuuuuuuuuuuuuu
hahahahahahahahhahahah cok komiksinnn sen ya gercekten hic gulecegim yokzzuuuuuuuuuuuuuuu
ben nie özümü inkar etmiyorum gercekleri soyluyorummm
canım tatmin olamadın mı halen..cidden zavallısın..yazık sana:)
sen ne bos bos konusuosunki asil sensin zavalli tatmin olmadinmi ne yaaa buraya tatmin olmak icin gelmedim.....dogru olan bisey vardir ben bunu soyler bunu bilirim[/QUOT
kimin boş konuştuğunu herkes biliyor.
ben nie özümü inkar etmiyorum gercekleri soyluyorummm
ya ben sadece diorumki turkiyenin cok eksikleri var dodru olan biseyin nesini tartisiyosunuzkiii.....ehliyet meselesi sadece bi ornekkk...yaw madem eksik degilsiniz peki niye bukadar kaza oluo soylermisiniz
Canim bence sen bu tur yorumlara bir son ver,bir cok kisinin tepkisini almak pek hos olmuyordur sanirim.Ama umarim sen de bu sekilde zevk alanlardan degilsindir.=) Iyi gunler
hımm her topicte olduğu gibi illa bi aykırı olmazsa olmaz ..şimdi arkadaşım biz ehliyet almadanda trafiğe çıkıp vurup çarpıp öldürmesini ya da ölmesini biliyoruz (taş devrinde olduğumuzu düşünelim çünkü çok eksiğimiz var ülke olarak) ehliyet bunları önlemek için İCAT edilen bişey ..keza trafk kuralları.. haa bunlara uymayan psikopat ruhlu insanları alıp bizim ülkemizde toplamıyor kimse ..her ülke de olan şeyler .ben bir manyağın araba çalıp peşinden onlarca polis arabasını takip ettiren havadan helikopterlerin izlediği şoförleri o çok ''gelişmiş''ülkelerde gördüm ...evet ülkemiz gelişmekte olan bir ülke ama eline ehliyeti alan trafiğe çıkmak için özel ders almayacaksa kullanmayı bilen biriyle kendini geliştirmiycekse bize vahiymi gelmesi lazım anlamadım..hem özel derse gülüyosun ,hem eksiksiniz diyosun ,hem niye hemen trafiğe çıkıyosunuz diyosun..arkadaşım böyle bir araç sürüm şekli yok ..senin dediklerini yaparsak bütün ülkeyi iki şeritten oluşan tek bir yolla kaplamamız lazım ki milletin yarısı sağdan yarısı soldan gitsin ..sende mutlu ol
sen ne diosun ya ben ozel ders alanlara biseymi dedim almayanlara benim tepkimmmmmmmmmmmmm
mantıklı bir açıklama olmayınca verilebilecek cevap ne olur öğrenmiş olduk::)) ha ha ha hiç güleceğim yoktu.
arkadaşın da dediği gibi size iyi geceler. topiği böyle anlmasız şeyler çin meşgul etmeyin.
valla bisey soyliyimmi gercekten burda en mantikli konusup yorum yapan sizziniz ha bazilari sirf yazmak icin yazio.....ben gercek olan biseyi soyledim dogru oldugunu bile bile hala savunuyolar
yahu güzel kardeşim millete sayıyosun..insanlar biz özel ders alıyoruz deyince hahahahaa çok komiksiniz yazık size flan filan diyosun..bence sende tam olarak ne demek istediğini bilmiyosun ya da türkçen çok iyi değil
karsimda mantikli insan olmaliki mantikli cevap vereyimmmm bilmem anlatabildimmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?