- Konu Sahibi benimminikelam
-
selam melahat..
sadece 2 saat özel ders aldım cnm..
ilk arabayı aldığım dönemdeydi,senlede konuyla ilgili msjlaşmıştık..hoca yanımdayken çok rahattım,ama sonra akşam yanımda babam olunca aslında çok bişe öğrenmediğimi sadece rahat olduğumu anladım..
sonra babamla ve kardeşimle çıktım trafiğe..istisnasız her akşam çıktım yarım saat dolaşıp döndüm..
bu ancak bol bol pratikle öğreniliyormuş..hocaya 70 tl verip 2 saat ders almaktansa,70 liarlık benzin koyup 2 hafta boyunca her akşam dışarı çıkmayı seçtim..neticede artık iyce trafiğe alıştım..çok şükür şuan gayet iyim..sende maşallah baya ilerletmişsin..henüz tek çıkamıyorum ben,sorunsuz bi şekilde çıkarsın inş.
selam melahat..
sadece 2 saat özel ders aldım cnm..
ilk arabayı aldığım dönemdeydi,senlede konuyla ilgili msjlaşmıştık..hoca yanımdayken çok rahattım,ama sonra akşam yanımda babam olunca aslında çok bişe öğrenmediğimi sadece rahat olduğumu anladım..
sonra babamla ve kardeşimle çıktım trafiğe..istisnasız her akşam çıktım yarım saat dolaşıp döndüm..
bu ancak bol bol pratikle öğreniliyormuş..hocaya 70 tl verip 2 saat ders almaktansa,70 liarlık benzin koyup 2 hafta boyunca her akşam dışarı çıkmayı seçtim..neticede artık iyce trafiğe alıştım..çok şükür şuan gayet iyim..sende maşallah baya ilerletmişsin..henüz tek çıkamıyorum ben,sorunsuz bi şekilde çıkarsın inş.
anlamadigim bisey var arabayi kullanmadan nasil ehliyet sahibi olunuyor? türkiyede böyle mi? sasirmadim o zaman kadar kazalara!
e ehliyeti aldigini söylüyor arkadas. ehliyeti alan kisinin direksyon hakimiyeti de olmasi gerekmez mi? ehliyeti aldiktan sonra özel dersle araba mi kullanilirmis? ehliyet kurslarina ne diye gidildi o zaman hakikaten sasirdim yani. yanlis biliyorsam düzeltin lütfenkim araba kullanmadan ehliyet sahibi olmuş ki ?
e ehliyeti aldigini söylüyor arkadas. ehliyeti alan kisinin direksyon hakimiyeti de olmasi gerekmez mi? ehliyeti aldiktan sonra özel dersle araba mi kullanilirmis? ehliyet kurslarina ne diye gidildi o zaman hakikaten sasirdim yani. yanlis biliyorsam düzeltin lütfen
e ehliyeti aldigini söylüyor arkadas. ehliyeti alan kisinin direksyon hakimiyeti de olmasi gerekmez mi? ehliyeti aldiktan sonra özel dersle araba mi kullanilirmis? ehliyet kurslarina ne diye gidildi o zaman hakikaten sasirdim yani. yanlis biliyorsam düzeltin lütfen
kim araba kullanmadan ehliyet sahibi olmuş ki ?
evet bende kursa gittiğimde çok şaşırmıştım,bu açıdan doğru söylüyorsunuz,vites değiştirirken vitese bakıp arabayı sağ şeritten sol şeride kaydıran,arabayı kaldırırken 3 kere stop edenlere bile ehliyet vermişlerdi.
çok şükür kii kanunlar,yönetmelikler değişti,bir kaç ay sonra sistem değişiyor,uygulama saatleri arttırıldı,2 yılda stajyer sürücü sayılacaksınız....
ben yeni ehliyet alan birisi olarak şöyle söyeleyebilirim . benim girdiğim sınavdan 25 kişiden 18 kişi sınavı geçmişti. 7 kişi geçemedi onlar da stop ettirenler, vites değiştiremeyenler, çok heyeceanlı olanlar.ama bu geçen kişiler ben de dahil olmak üzere 3 dakika ya sürdük ya sürmedik. 3dakika ile kimn nasıl sürdüğünün anlaşılması pek de mümkün değil.
eeeee bosuna demiyorummm bakkaldan sakiz alir gibi ehliyet alio herkessss....yav turkiyenin hali bu iste geri kalmis bi ulkeee ve boylede devam ederrr
ülkenizin herseyi eksik bunu düzeltseniz nolurrr keske tek sorunuz bu olsa.........
ülkenizin herseyi eksik bunu düzeltseniz nolurrr keske tek sorunuz bu olsa.........
Kendi ülkenizde size mutluluklar o zaman,biz kendi vatanımızda iyisiyle kötüsüyle mutluyuz !
madem "ülke-niz" diyorsunuz,sizi hiç ama hiç ilgilendirmez eksiklikleri ve yanlışları.
mutlu olursunuz tabi baska carenizmi varr...hala bana o ulkeyi savunmayin milletin acliktan agzii kokarken yiyecek tek lokma ekmek bulamasken 2.kopruyu kuruyorlar tek eksiginiz buydu sanki.......
mutlu olursunuz tabi baska carenizmi varr...hala bana o ulkeyi savunmayin milletin acliktan agzii kokarken yiyecek tek lokma ekmek bulamasken 2.kopruyu kuruyorlar tek eksiginiz buydu sanki.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?