- Konu Sahibi benimminikelam
-
canım kesinlikle ders all ben eşimle öğrenemedim öğrenmeninihtimali yoktu zatennkızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
valla bnde yeni ehliyet aldım ..ama gel görki bnde beceremiyom panik yapıyom hele eşimin yanında daha çok karıştırıyom..bnde hızımı kontrol edemiyom vites değiştirirken oraya bakıyomuşum..benim eşimde umutsuz..ama kullandıkça alışacaksın eminim ..benim hiç koltuğa dahi oturmuşluğum yoktu ..bir hafta kursa gittim 88 puan aldım kullandıkça pıratik yaptıkça alışıyon..bnde onutmuşum kullanmayı..sık sık kullanmaya çalış..kolay gelsin..
canım kesinlikle ders all ben eşimle öğrenemedim öğrenmeninihtimali yoktu zatenndeli ediyodu beni yok baskı balata yok araba devirden düştü.....sen kapat kulaklarını 10 ders te kesin çözersinn inan pratikk başka bişey diill...süre süre alışacaksınn kendini rahat bırak kadınların yapamayacağı şey yok ben bunu bilir bunu söylerimm
aynen araba devirden düştü arabanın canını çıkarıyorsun ay benimde canım çıkıyor artık soldan soldan sonra..
ne biliyim ya 10 saat yeterli geldi mi eşime sorarsak ben 40 saatte zor yaparmışım bu işi
Aileden biriyle çalışmayın,en büyük hata bu bence.Kesinlikle özel ders alın,bakın nasıl da başaracaksınız kısa sürede araba kullanmayı.
araba kullanmak o kadar da zor değil canım üzülme alışırsın pratik yaparsan sık sık kullanırsan ve özel ders alırsan daha da iyi olur
ben de araba kullanıyorum senin gibi çok uğraştım çok zorlandım ama başardım şimdi tek başıma şehirler arası bile gidip geliyorum
eşinin sölediklerine hiç kulak verme çünki araba kullanmak eşler le çok zor oluyo biz kavga kıyamet pratik yapardık eve küs dönerdik
bana senden şöför olmaz derdi ama oldu sende başarabilirsin
arabaya oturunca rahat ol stres yapma kendine güven geriside gelir zaten
kullandıkça daha da çok seveceksin ama pratik ve devamlı kullanmam lazım
çok bilir onlar ben eşim askere giderken kurslara başladım 9 saatte bitirdim son 2 derse kendi arabamızla çıktık...şimdi çok şükür çok rahat kullanıyorumm.. kulaklarını kapat ve onu sakın duyma 1 numaralı düşman araba konusunda ne yazıkki eşlerimizz
aileden biriyle bu iş kesinlikle olmaz. eşimden daha uzun süredir araba kullanıyorum ve herkes benim eşimden daha iyi araba kullandığımı söyler ama eşim hala beceremediğimi düşünüyor ben de onun yanında hiç direksiyona oturmam yoksa kesin kavga ediyoruz.
kaç saat ders alırsan al ben oldum artık demezsin çünkü yanında biri var, içinde bir taraf hep ona güvenir, bu işin sırrı kendi başına kalmak da. tek başına kaldığında mecburen kullanıyorsun o arabayı, mecburen daracık yerlere parkediyorsun falan.. tek başına 1-2 şeyi yaptınmı kendine güvenin geldimi tamadır gerisinde zamanla ustalaşıyorsun. hiç kimseyi takma kafana al arabayı çık dışarı ben öyle yapana kadar hep korkak kullanıyordum. tek başıma deneyince yanımdakinin kumandasıyla boşuna zaman kaybettiğimi anladım. şöyle yavaş yavaş sağdan sağdan giderim nolacakki en fazla ne olabilir ki zaten 1-2 sürterim eee casko ne işe yarıyor diye düşünmüştüm, iyiki de öyle demişim hiiiç de bişey olmadı, bu sayede kendime güvenim geldi ustalaştım. tavsiye ederim çok faydasını görürsün.
trafiğin tenha olduğu yerlerde tek başına sürekli arabayı kullanarak pratik yapabilirsin.yanında birisi varken heyecan yapma ihtimalin çok yüksek.
reflekslerin zaman içersinde yerine oturur.bir süre sonra sana zor gelen şeyleri aklına bile gelmeden yaparsın.
bu halimle tek başıma çıkmaya cesaret etmeli iyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?